Stirile din ziua: 10 martie 2017

poli

Se poate! Poli Timisoara vine cu toate punctele de la Botosani

Se poate! Poli Timisoara vine cu toate punctele de la Botosani

O misiune ce părea imposibilă în Moldova, în faţa Botoşaniului care umilea Poli în sezonul regulat, s-a dovedit posibilă. Violeţii s-au impus în faţa unei formaţii cu vădite probleme de comportament, asta după scandalul iscat că antrenorul Grozavu l-a lovit pe jucătorul Golofoca, etapa trecută, la Giurgiu.

Nicolae Robu

PNL Timis isi alege presedintele pe 22 aprilie. Robu: Am o echipa de oameni loiali, cu imagine buna

Imediat după Paște, PNL Timiș ar trebui să aibă președinți aleși în toate structurile. Ultimul scrutin: cel pentru șeful filialei, programat să aibă loc pe 22 aprilie. Nicolae Robu, singurul candidat anunțat, și-a făcut deja echipă. Marilen Pirtea încă nu s-a decis pentru ce va candida, dar susține că totul depinde de oamenii din jurul lui.

Sandu Chirila, sef la Cancelaria Primului Ministru! Grindeanu incepe sa-si ia oameni de acasa

Premierul Sorin Grindeanu își ia, în sfârșit, la București oameni de încredere de la Timișoara. Săptămâna viitoare, doi dintre cei cu care a lucrat foarte bine la CJ Timiș ar trebui să i se alăture la Palatul Victoria. Este vorba despre Alexandru Chirilă și Eva Andreaș.

Meci tare cu liderul din Cluj, pentru „Lei”

După un început strâmb în Top 6, BC SCM Timişoara vrea să-și revină în faţa unei echipe cu care a pierdut de două ori în sezonul regulat. Etapa a treia din grupa locurilor 1-6 aduce pentru echipa violetă înfruntarea cu U BT Cluj, echipa de prima poziție a clasamentului. Disputa va avea loc duminică, 12 martie, de la ora 18.20, la sala „Constantin Jude”.

Mobilizare generala la Timba Timisoara

Înfrângerea suferită de Timba săptămâna trecută cu Știința București a declanșat o mobilizare generală în rândul conducătorilor, jucătorilor, dar și al fanilor echipei timișorene. La jocul de sâmbătă cu CN „Aurel Vlaicu” București, „Urșii” vor să repare greșelile făcute în deplasarea din week-end-ul trecut.

Vor curge amenzile! Radarele Big Brother intra in functiune

Șoferii care trec pe roșu și vitezomanii care își fac de cap prin Timișoara vor plăti pentru atitudinea lor. Se va întâmpla din 14 martie, când radarele și sistemele de detecție a trecerii pe roșu vor fi „legate” la Poliția Română. Ele sunt în funcțiune de patru luni, dar până acum nu s-au dat sancțiuni.

Florile invadeaza Timisoara! Pregatiri de Timfloralis

A treia ediție a festivalului florilor Timfloralis va avea loc, în acest an, în perioada 28-30 aprilie. Primăria așteaptă cererile de înscriere din partea comercianților interesați. Vor putea fi vândute doar flori și arbuști sau aranjamente florale, îngrăşăminte sau accesorii specifice amenajării floricole.

Proiectul zero, la Helion, cu Lavinia Calina

Tânăra scriitoare Lavinia Călina va fi oaspetele Clubului de literatură și artă de anticipație Helion Timișoara. Întâlnirea va avea loc vineri, 10 martie, începând cu ora 17, în sala Orizont a Uniunii Scriitorilor – filiala Timișoara, Piața Sf. Gheorghe, nr. 3, etajul I. Cu acest prilej, Lavinia Călina va prezenta un fragment din romanul „Proiectul

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 10 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gospodarilor (p), Muzicescu (p), Iris (p), Luceafărul (p), Arh. Ion Mincu Bl. B100, sc. C, I. Roată (p), Pomiculturii (p), Louis Pasteur (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Macilor, Iris, Lămâiței, Rozelor, Daliei, Anemonei, Crinului, Magnoliei, Ghioceilor, Brândușei,

Top