Stirile din ziua: 14 martie 2017

Meci bun, rezultat rau! Informatica pierde la Galati

Meci bun, rezultat rau! Informatica pierde la Galati

Derbiul penultimei etape din a sezonului regulat de futsal s-a disputat la Galaţi, acolo unde s-au întâlnit două echipe de podium, United şi Informatica Timişoara. Ambele echipe au jucat doar la victorie, pentru a ocupa o poziţie cât mai bună în play-off.

Timisul, pe locul II in tara la rata angajarilor. Ultimul e Giurgiu, județ care da cei mai multi membri in guvern

Bucureștiul are cei mai mulți angajați la nivelul țării, având și cea mai mare rată de angajare, aproape 51% dintre bucureșteni având un job. Timișul se află pe locul II în acest top la coada căruia se află județul Giurgiu. Acesta din urmă este județul care dă doi miniștri actualului guvern, mai mulți secretari de stat, iar baronul locului este președinte executiv al PSD.

Robu continua razboiul cu Goia: In curand ii expira mandatul acestui individ nesimtit

Primarul Timișoarei nu-l scutește pe șeful RATT. La două săptămâni de când i-a cerut demisia lui Ioan Goia, Nicolae Robu spune că abia așteaptă să-i expire acestuia mandatul. Ce se întâmplă cu microbuzele Mercedes nu se știe, dar, teoretic, de la 1 aprilie, pe Bega ar trebui să reapară vaporașele.

Usor cu radarul! Robu sustine ca aplicarea amenzilor tine de vointa Politiei

Mai stăm un pic cu amenzile care vor ajunge acasă la vitezomani și teribiliști! Există o dispută între poliție și primărie pe această temă, dar edilul șef Nicolae Robu spune că nu vrea să intre în polemici. Un lucru e cert: nu se știe de când și dacă vor fi sancționați cei surprinși de radare și camerele video care monitorizează traficul în Timișoara.

Greu cu lista! Primaria inca verifica la cine vor ajunge cele 128 terenuri de casa

A trecut o lună de când primarul Nicolae Robu anunța că, într-o săptămână, va fi făcută publica lista cu cei 128 de timișoreni norocoși care vor primi teren de casă. Ea încă e gata, pentru că, spun reprezentanții municipalității, se fac verificări și reverificări, pentru ca nu cumva să se strecoare vreo eroare.

Aproape 4.500 de cereri pentru clasa pregatitoare. Generala 30, tot prima

Prima etapă a înscrierilor pentru clasa pregătitoare este pe final, iar în Timiș au fost depuse aproape 4.500 de cereri. În total, sunt propuse, pentru anul școlar 2017/2018, 268 de clase pregătitoare pentru 5.902 copii. Cea mai căutată școală rămâne, în continuare, Generala 30, din cartierul Soarelui.

Arena „Gheorghe Rascanu” din Ronat, adusa in lumea civilizata cu 180.000 de euro

Dacă toate merg bine, din noul sezon, Timișoara Saracens se va întoarce în Ronaț, pe o bază sportivă civilizată. Primăria Timișoara pune la bătaie 180.000 de euro pentru reparații și igienizări la tribune, vestiare, grupuri sanitare și suprafața de joc. Până atunci, rugby-ul s-a mutat la stadionul „Dan Păltinișanu”.

In aproape 40 de localitati din Timis, vorbitul la telefon s-ar putea sa va arda la buzunare

Mare atenție pe unde circulați și cât vorbiți la telefon! ANCOM că, dacă aveți serviciul de roaming activat și sunteți în apropiere de graniţă, este posibil să „săriți” pe o reţea din ţara vecină şi să plătiți inclusiv pentru apelurile pe care le primiți. În Timiș sunt aproape 40 de localități în această situație.

La Angajatori de Top Timisoara sunt o multime de oferte part-time sau pentru lucru de acasa

La Centrul Regional de Afaceri are loc, în 17 și 18 martie, Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat. Ediția cu numărul 10 a târgului de carieră din Timişoara va reuni 80 de companii, cu 3.000 de locuri de muncă. Aproape jumătate din companii au și oferte part-time.

aquatim

Apa rece oprita la Jimbolia

Aquatim anunță că marți, 14 martie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei in Jimbolia, din cauza întreruperii energiei electrice la stația de tratare a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu

aquatim

Fara apa rece in Calea Girocului

Colterm anunță că marți, 14 martie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Giroc și în Timișoara, pe Calea Martirilor, pe tronsonul dintre str. Gavril Muzicescu și ieșirea din oraș, pentru conectarea la rețeaua de apă a unui conducte nou executate, la solicitarea investitorului care a dezvoltat proiectul. Se va lucra la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 14 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Oglinzilor nr. 28, 30; Carol Davilla, Iosif Velceanu, Molidului, Nic. Grivu, Dr. L. Georgevici Bl. 96, Sc. A, orele 9 – 17, Bd. Vasile Pârvan 5, 7, 9, orele 9 – 15; Moșnița Nouă (Foraj 4), Covaci, Fârdea (p), Jimbolia

Top