Stirile din ziua: 21 martie 2017

Informatica a luat Cupa Romaniei! / FOTO

Informatica a luat Cupa Romaniei! / FOTO

Atmosfera de mare sărbătoare, spectatori mulți cum ar trebui să fie la fiecare etapă când joacă Informatica, în tribunele de la Sala „Constantin Jude”. Nu degeaba, deoarece vicecampioana Informatica și deținătoarea Cupei României, Autobergamo Deva, au dat totul pentru trofeu.

6 din cei 10 deputati de Timis au votat pentru Ziua Olteniei!

Este oficial: în 21 martie va fi sărbătorită de acum încolo, în toată țara, deci și în Timiș, Ziua Olteniei. Votul final pentru intrarea în vigoare a proiectului de lege la a cărui întocmire a contribuit și fostul deputat de Timiș Ion Răducanu, originar din județul Gorj, a fost dat marți în Camera Deputaților.

craft

Oamenii de afaceri italieni din zona de vest a Romaniei se intalnesc cu autoritatile

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș marchează, săptămâna viitoare, o premieră, organizând un seminar legislativ destinat comunităţii de afaceri italiene din zona de vest a României. Evenimentul este pus la punct împreună cu Camera de Comerț Italiană pentru România, sub egida Ambasadei Italiei la București.

curtea de conturi

Robu ii cere lui Grindeanu ordonanta pentru Poli: Sa se spuna clar ca autoritatile locale pot da bani la sport

Mulțumit de victoria lui ACS Poli contra lui FC Voluntari, în play-out-ul Ligii I, primarul Nicolae Robu se declară uimit de felul în care echipa ilfoveană este susținută din bani publici. El cere premierului Sorin Grindeanu să schimbe legile privind finanțarea sportului înainte de terminarea campionatului.

Piata Marasti va intra in santier! Se muta stalpii si se mai face o banda pentru masini

Ne pregătim de șantier în Piața Mărăști! Totul, pentru descongestionarea traficului. Primăria a terminat proiectul pentru „desenarea” încă unei benzi de circulația, dar acum așteaptă toate avizele. Lucrările ar putea începe peste cel puțin o lună.

Chirurg de la Judetean, acuzat ca a operat degeaba de doua ori o pacienta!

Ar trebui să se bucure de viață, nu să-și petreacă timpul între medici. Este povestea incredibilă a unei tinere din Timișoara care susține că a fost operată de două ori degeaba, în două luni, de același chirurg de la Spitalul Județean! Actele medicale îi dau dreptate, iar acum familia femeii crede că justiția este ultima soluție.

apa calda

Apa calda si caldura oprite

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, 21 martie, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Plevna și Madgearu. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor 16 Decembrie (parțial), Brașov, Caraiman, F. Barbu, Gheorghe Doja (parțial), Plevna, Remus (parțial), T. Vladimirescu, V.

aquatim

Apa rece oprita la Recas

Aquatim anunță că marţi, 21 martie, şi miercuri, 22 martie, între orele 9 şi 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Recaş, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă. Lucrările vor avea loc marţi pe strada Crişan, iar miercuri, pe strada Rozelor. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 21 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris (p), Gh. Ranetti (p), Hebe (p), Al. Ciupe Bl. B106, sc. B, orele 9 – 17; Biled, orele 9 – 17; Sângeorge (p), Mănăstire (p), orele 9 – 15.

Top