Stirile din ziua: 16 martie 2017

Cristian Busoi (

Busoi ar putea candida la presedintia PNL!

Busoi ar putea candida la presedintia PNL!

Europarlamentarul Cristian Bușoi, în prezent secretar general interimar al PNL și șef al PNL București, nu exclude total posibilitatea de a candida la președinția națională a partidului. La parlamentare, sub conducerea sa, organizația din Capitală a reușit „performanța” de a face 12%.

Gorghiu, despre alegeri: PNL Timis va renaste gratie unei echipe, nu unui om

Vor fi vremuri interesante în PNL Timiș, unde, pe 22 aprilie, vor avea loc alegerile pentru funcția de președinte. Fostul lider național al liberalilor, senatorul Alina Gorghiu, spune că nu susține un om, ci o echipă. Mai exact, Gorghiu afirmă că filiala ar trebui condusă de cineva care să aibă capacitatea să aplaneze asperitățile.

Locuitori nemultumiti: Timisoara are un cost al vietii destul de ridicat

Timişoara nu face parte din prima categorie a oraşelor româneşti cu un cost avantajos al vieţii. Cercetarea, care a analizat răspunsurile date de peste 125.000 de români, arată percepţia pe care românii o au asupra costului vieţii din oraşul şi cartierul în care locuiesc, raportat la veniturile pe care le obţin.

Amenzi de 3.000 de euro in ultima luna, pentru case neingrijite

Nu întrețineți clădirea în care locuiți? Aveți inclusiv grafitti-uri pe ziduri? Ați putea fi amendați de polițiștii locali, care, în ultima lună, au împărțit cu generozitate sancțiuni prin oraș. Pe strada Colonel Enescu, unde un om a fost rănit de tencuiala căzută de pe o casă, au fost date trei astfel de amenzi.

Ce mai cumpara Primaria Timisoara: tonere, pixuri, capse si lipici de 115.000 de euro

Va fi mult de tipărit în acest an la Primăria Timișoara și, în plus, se va scrie foarte mult cu pixul. Se vor capsa o mulțime de documente, care ulterior vor fi înfoliate, iar unele dintre ele, și corectate cu pastă specială. Municipalitatea vrea să cumpere tonere, rechizite și accesorii de birou în valoare totală de peste jumătate de milion de lei.

Bijuterii din peste 50 de tari, de admirat si cumparat pana duminica

Sunteți în căutarea unui cadou preţios, pentru o persoană dragă, sau vreți, pur și simplu, să vă completați propria colecție? Indiferent de răspuns, dacă vă plac pietrele prețioase și semiprețioase, până duminică, la Iulius Mall, vă așteaptă o ediție specială a târgului internațional ExpoMineralia.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 16 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Eroilor de la Tisa (p), Daliei (p), Al. Ciupe Bl. B104, sc. B, Victor Vâlcovici, orele 9 – 17, str. Mureș (p), I. Miloia (p), Traian Vuia (p), Migdalului, Ulpia Traiana (p), Arcidava (p), orele 9 – 12; Dumbrăvița –

Top