Stirile din ziua: 17 martie 2017

Grindeanu, la Timisoara: Vom avea crestere economica de 5,2%, am relaxat foarte mult mediul fiscal

Grindeanu, la Timisoara: Vom avea crestere economica de 5,2%, am relaxat foarte mult mediul fiscal

Premierul Sorin Grindeanu a venit, vineri după-amiază, de la Reșița, unde a avut mai multe întâlniri, și s-a oprit la AEM, unde avem o vizită programată. Social-democratul e convins că România va avea creșterea economică de 5,2% prognozată.

Nicolae Robu

Robu, inca oficial candidat unic la sefia PNL Timis: Am facut dovada ca pot sa asigur armonie in jurul meu

Candidatul Nicolae Robu se vede pe sine însuși ca un factor de armonie în PNL Timiș și ca pe un om de echipă care poate readuce filiala spre înalta performanță politică. Șeful interimar al liberalilor timișeni n-a vrut să spună care îi este echipa și nici dacă Alin Popoviciu va face parte din ea, dar nici n-a negat varianta.

Primarul Robu nu merge la intalnirea cu premierul Grindeanu: Putem vorbi si in alta zi

Primarul Nicolae Robu nu participă sâmbătă la întâlnirea premierului Sorin Grindeanu cu edilii și consilierii județeni. El va merge la aniversarea de 100 de ani a lui Mircea Ionescu-Quintus și spune că vor mai fi ocazii să discute cu prim-ministrul. Cei doi ar fi comunicat ultima dată pe SMS, pe tema finanțării sportului.

Baschet şi caritate! BC Timisoara – BCMU Pitesti, pentru puncte, dar si pentru un scop nobil

Un meci pentru un copil curajos şi puternic! Un meci pentru ca un vis să continue… Dacă nu i-ai ști povestea, ai spune că este un copil foarte fericit. Și probabil că așa și este, pentru că știe să ia ce este mai frumos din viață, iar asta poate fi o lecție pentru noi toți.

Peisagistii vor colabora cu Primaria Timisoara. Robu: Sunt deschis la orice propuneri de mai bine

Asociația Peisagiștilor va deveni partener al Primăriei Timișoara, pentru că nu e „obstrucționistă”. E concluzia la care a ajuns Nicolae Robu, după discuția purtată cu reprezentanții AsoP pe tema păstrării sau desființării fâșiilor verzi dintre trotuare și carosabile.

Primaria a ramas cu 640.000 de euro de anul trecut. Ce face cu ei

În viitorul plen, consilierii locali vor trebui să aprobe repartizarea soldului neutilizat și a excedentului de buget local pe 2016. Este vorba despre o sumă totală de 2,91 milioane de lei, din care cea mai mare parte va merge către secțiunea funcționare. Bugetul pe anul în curs nu a fost încă publicat.

Camatari saltati dupa sapte ani! Prejudiciu de milioane de euro si fost fotbalist audiat

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara au făcut, vineri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar în care este implicată o rețea de cămătari. Aceasta a funcționat timp de șapte ani, în Timișoara și Suceava, fiind păgubite zeci de persoane. Împrumuturile puteau ajunge și la 500.000 de euro.

aquatim

Apa rece oprita la Mosnita Noua

Aquatim anunță că vineri, 17 martie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei reci în Moșnița și în Moșnița Nouă, pe străzile Primăriei, Bâlea, Surduc, Dr. Dumitru Cristea și Vidraru, pentru executarea unor lucrari de extindere a rețelei de apă pe strada Monaco. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 17 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. M. Eminescu (p), Patriarh Miron Cristea (p), Bujorilor, Izlaz (p), Calea Șagului (p), Ana Ipătescu (p), Fratelia, Chișodei (p), orele 9 – 17, Michelangelo (p), Gh. Andrașiu, Acad. Al. Borza, Silviu Bejan, C. D. Loga, orele 9 – 13; Orțișoara

Top