Stirile din ziua: 2 martie 2017

imobiliare

Cat mai costa metrul patrat de locuinta la Timisoara? S-a ajuns la 1.039 de euro

Cat mai costa metrul patrat de locuinta la Timisoara? S-a ajuns la 1.039 de euro

Deşi preţurile cerute de proprietarii care îşi scot la vânzare apartamentele s-au mai temperat, tendinţa de creştere din ultimele luni se menţine. Timişoara urmează trendul general al pieţei, iar în ultima lună creşterea de preţ mediu pentru un metru pătrat de locuinţă a fost de aproape un procent.

Dupa mai multe tentative, PNL a gasit metoda infailibila de suicid: Cristian Busoi

Imediat după catastrofa de la alegerile parlamentare, la presiunea simplilor membri, se părea că liderii PNL au înțeles cât de cât ce li s-a întâmplat. A început să curgă cu demisii și se vorbea de un congres care să se desfășoare cât mai repede cu putință, chiar în luna februarie.

Samartinean (PMP): Nu mi se pare normal ca timisorenii sa ceara demisia premierului Grindeanu

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean spune că nu înțelege de ce, în timpul protestelor din luna februarie, s-a cerut demisia premierului Sorin Grindeanu și, cu atât mai puțin, de ce s-a făcut asta chiar la Timișoara. „Popularul” afirmă însă că îi dă răgaz lui Grindeanu până la sfârșitul anului, să facă ceva pentru orașul lui.

La Timisoara, Google Maps ajuta la inscrierea in… clasa pregatitoare

După primele zile de înscrieri la clasele pregătitoare din Timiş numărul cererilor depuse de părinţi a depăşit 1.300. Prima etapă a înscrierilor a demarat luni, 27 februarie, şi se va încheia pe 16 martie. La unul dintre liceele cele mai căutate din Timișoara, Google Maps este unul dintre criterii.

belgrad

Pas concret spre drum de mare viteza de la Timisoara la Belgrad, in sedinta de guvern

Primul pas spre studiul de fezabilitate pentru un drum de mare viteză Timișoara – Pancevo se face, teoretic, joi, în ședința de guvern. Pe ordinea de zi se află un memorandum care se referă la aprobarea inițierii negocierii și semnării unui protocol pe această temă între Guvernul României și Guvernul Republicii Serbia.

Timba Timisoara cauta a 16-a victorie consecutiva la Bucuresti

15 meciuri și 15 victorii este bilanțul BC Timba Timișoara în această ediție a Ligii I de Baschet Masculin. La sfârșitul săptămânii trecute, în debutul fazei semifinale a competiției, Urșii s-au impus cu 83-69 pe terenul formației Rapid București. Peste trei zile, elevii lui Bogdan Murărescu vor evolua din nou în deplasare, cu Știința București.

Eximtur a aderat la reteaua globala de travel management Uniglobe Travel / VIDEO

Compania Eximtur a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel Uniglobe Travel International. Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, Eximtur Business, a fost cea mai dinamică în cadrul Eximtur în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

autostrada

Cei 15 km de autostrada-muzeu ar putea fi deschisi in cateva zile

Nu există încă un anunț oficial făcut de CNAIR, dar ultimele informații spun că s-a dat, în sfârșit, undă verde pentru deschiderea traficului pe cei 15 km din autostradă A1 Lugoj – Deva, lotul 2, între nodurile Dumbrava și Margina. Expertul independent solicitat de Ministerul Transporturilor și-ar fi dat acordul.

Concurenta mare la concursul de educatie ecologica Scoala Zero Waste

Şcolile timişorene pot câştiga o tablă interactivă, iar elevii pot merge într-o tabără lângă Timişoara, prin participarea la un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă. Școala Zero Waste se adresează tuturor unităților din învățământ din țară, iar înscrierile continuă până vineri, 3 martie.

aquatim

Apa rece oprita la Opatita

Aquatim anunță că joi, 2 martie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Opatița, pentru efectuarea lucrărilor de spălare a conductelor de alimentare cu apă. Programul de spălare a conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim pentru mentenanța preventivă

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 2 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lacului nr. 34, sc. A, Al. Franz Liebhard Bl. B98, sc. A, orele 9 – 17; Ghiroda – str. Bobâlna (p), Ismail (p), Făget – str. Drumul Gladnei, Spitalului, A. Iancu, V. Feneșiu, Traian Vuia, Sebastian Olariu, Calea Lugojului,Abatorului, Vâlcele,

Top