Arhiva pentru luna: aprilie 2017

Ca in filme! Informatica invinge Galatiul la departajare in primul meci din semifinale

Ca in filme! Informatica invinge Galatiul la departajare in primul meci din semifinale

Mai echilibrat nu putea fi! Locul 4 la finele sezonului regulat, dar deja câştigătoare a Cupei României, Informatica Timişoara a întâlnit pe teren propriu United Galaţi, surprinzătoarea câştigătoare a sezonului regulat, în jocul 1 din semifinalele campionatului.

Cursuri noi la CCIAT: achizitii publice si agent imobiliar

CCIAT organizează noi serii de cursuri privind achizițiile publice și piața imobiliară Pentru perioada mai-iunie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează noi serii ale următoarelor cursuri: Curs Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare Perioada: 8 – 12 mai 2017 Curs UTILIZARE SEAP Perioada: 15 –

Incepe santierul la Dermatologie. Primaria asteapta 6 milioane de euro de la UE, dar nu sta dupa ei

Transformarea fostei clinici de dermatologie de pe strada Mărășești începe sigur în acest an. Proiectul este în evaluare la ADR Vest și are toate șansele să primească finanțare europeană, dar, oricum, primăria e gata să pornească lucrarea și pe fonduri proprii. Costurile sunt de circa 6 milioane de euro.

CFR vrea sa dubleze liniile ferate din Timisoara. Primaria va face unele pasaje

Introducerea în subteran a șinelor care traversează Timișoara mai are de așteptat. CFR are în plan, în viitorul apropiat, un program de dublare a liniilor de cale ferată, lucrare care se va face, măcar parțial, pe bani europeni. Primele discuții cu administrația locală au avut loc deja.

Protestatarii de la RATT, chemati la discutii cu primarul Robu

La începutul săptămânii viitoare, angajații nemulțumiți de la RATT se vor întâlni cu primarul Nicolae Robu. Acesta spune că va discuta atât cu ei, cât și șefii regiei de transport. Oamenii care au ieșit în stradă zilele trecute cer salarii mai mari și afirmă că nu sunt respectați de conducerea instituției.

La Timisoara, Ziua Europei vine cu tramvaiul! Copiii sunt asteptati la Muzeul Satului

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 și 9 mai vor fi concerte în Piața Unirii și diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

Cladiri istorice din Timisoara, scoase spre adoptie! Se cauta investitori care sa le aduca la viata

Avem un număr impresionant de clădiri istorice, peste 14.000, și unul cel puțin la fel impresionat de imobile cu poveste lăsate să se distrugă. Un proiect în premieră pentru Timișoara își propune să salveze o parte din aceste case, grație implicării unor investitori privați.

CCIAT asteapta tinerii cu idei inovatoare la concurs. Marele premiu, 10.000 de euro

Tinerii cu idei inovatoare în domeniul atenuării schimbărilor de mediu sunt în continuare aşteptaţi să participe la concursul ClimateLaunchpad. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură în calitate de unic partener oficial în România al Programului Climate KIC invită tinerii să se înscrie cu idei pentru un loc în marea finală a competiției de idei ClimateLaunchPad.

Am putea scapa, in sfarsit, de Totem! Cand ar putea disparea fierotania din fata Palatului Baroc

Sunt șapte statui, în valoare de aproape 146.000 de euro, în zona Cetate, dar cea mai urâtă dintre ele ar putea dispărea totuși la un moment dat. Este vorba despre construcția ruginită din fața Palatului Baroc, care adăpostește un post trafo și pe care ar fi trebuit să fie amplasat un… omuleț.

Organigrama Primariei Timisoara e inca secreta. A trecut aproape un an de cand a fost anuntata

Se face în curând anul de când primarul Nicolae Robu vorbește despre o nouă structură a instituției pe care o conduce. Propunerea de modificare a bătut pasul pe loc pe CD Loga 1 timp de vreo opt luni, iar acum lâncezește la ANFP. Edilul încă păstrează secretul asupra schimbărilor.

Top