Stirile din ziua: 25 martie 2017

Mars pentru Viata: 250 de oameni pe strazile Timisoarei / FOTO

Mars pentru Viata: 250 de oameni pe strazile Timisoarei / FOTO

Marşul pentru Viaţă de la Timişoara adunat, sâmbătă, în jur de 250 de persoane. Oamenii s-au adunat în Parcul „Carmen Sylva”, de unde au plecat spre centrul orașului. IPS Ioan, mitropolitul Banatului, le-a vorbit participanților de pe treptele Catedralei.

pnl timiș

Cine sunt delegatii care aleg presedintele PNL Timis. Localitati cu primari PSD, bonus peste cele cu edili liberali

Cine împarte parte-și face. În filiala Timiș a PNL se fac pregătiri pentru alegerile de președinte, programate pe 22 aprilie. S-au stabilit criteriile pe baza cărora vor fi nominalizați delegații, iar localități cu primar PSD ajung să trimită la alegeri mai mulți delegați, conform normei de reprezentare, decât orașe cu primar PNL!

Asalt la granita cu Serbia: zeci de migranti prinsi intr-o noapte! Printre ei, un bebelus de 10 zile

Poliţiştii de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în sectoarele Moraviţa şi Oraviţa, peste 40 de cetăţeni străini din Siria, Irak şi Pakistan, care încercau să intre ilegal în România. Printre ei, nouă copii, inclusiv un bebeluș.

Polivalenta, la mana instantei! Constructorul ramas fara contract refuza sa plece de pe santier

Au trecut patru ani de când Primăria Timișoara și Universitatea Politehnică s-au asociat la Sala Polivalentă de la Baza 2, dar construcția nu e gata nici acum. Și mai incredibil este că nici măcar nu se știe când va fi terminată! Firma cu care UPT a avut contract nu vrea să plece de pe șantier, așa că situația va fi tranșată în instanță.

Sute de producatori vor in pietele volante din Timisoara. Unii vor fi vizitati acasa, daca vor autorizatie

Piețele volante din Timișoara au stârnit, și în acest an, mult interes din partea producătorilor care vor să vândă legume și fructe din propriile grădini. E gata prima etapă de evaluare, dar nu toți cei care și-au depus cereri au și trecut în faza următoare. Un lucru e cert: se încearcă blocarea totală a accesului speculanților.

Top