Stirile din ziua: 18 martie 2017

Herneacova, plina de surprize: tiroliana de 200 metri si o super baza de echitatie

Herneacova, plina de surprize: tiroliana de 200 metri si o super baza de echitatie

Concursuri de călărie de cel mai înalt nivel, o tiroliană de 200 de metri lungime, piste de biciclete – toate, în pădurea de la Herneacova. După o investiție de un sfert de milion de euro, la 30 de kilometri de Timișoara va fi deschis, peste câteva săptămâni, cel mai intersant parc de aventură din vestul României.

Handbalistii de la Poli sunt in play-off, dupa victoria de la Fagaras

Punct ochit, punct ţintit, dar totul a venit după un meci în care s-a muncit serios. Handbaliștii bănățeni și-au asigurat prezența în play-off-ul Ligii Naționale cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. La Făgăraș, SCM Politehnica a învins cu 28-25, după ce la pauză conduceau gazdele cu 13-12.

Garnizoana, ceruta de la MApN, pentru Biblioteca Judeteana. Muzeul Revolutiei, tot in ceata

Garnizoana din Piața Libertății ar putea ajunge din nou, de la Ministerul Apărării Naționale, la Consiliul Județean Timiș. Solicitarea va fi votată în viitorul plen, iar CJ vrea să mute acolo Biblioteca Județeană Timiș. Proiectul Muzeului Revoluției, prevăzut de Ministerul Culturii, rămâne tot neclar.

sosea centura

Centura de sud a Timisoarei, bagata, teoretic, in viteza. Pana la toamna ar trebui sa avem constructor

Până la finele anului vom avea un constructor pentru centura de sud a Timișoarei. Asta, pentru că vor fi scoase la licitație, la pachet, proiectarea și execuția, astfel că lucrurile ar trebui să meargă mult mai rapid. Dacă nu, spune Liviu Dragnea, înseamnă că… pe la București se pierde vremea!

Schimb Logan, secol fabricație XIX, pe…

S-a săvârșit, iată, filmul ce pune crucea sfântului Andrei nu atât pe franciza X-Men, cât pe generația aceasta de mutanți, în frunte cu cele mai emblematice două personaje ale seriei, Logan/James Howlett, zis Wolverine, și Charles Xavier, zis și Charles Francis Xavier sau „Chuck”. Că de predat nu mai predă, și nici nu primește pensie.

Grindeanu, la intalnirea cu primarii: Banii de la guvern nu ajung, faceti proiecte europene! / FOTO

Aglomerație mare, sâmbătă dimineață, la Consiliul Județean Timiș, unde zeci de primari, indiferent de culoarea politică, consilieri județeni și alți reprezentanți ai administrației locale au venit la o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Mesajul lui Grindeanu: nu așteptați doar bani de la guvern, faceți proiecte pentru finanțare europeană!

Poduri, scoli si strazi: ce vrea sa faca Primaria Timisoara cu bani de la guvern

Primăria Timișoara a depus 10 proiecte pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Printre acestea, reabilitarea a două poduri și amenajarea a două străzi, din care una ar fi trebuit să fie gata deja. Primarul Nicolae Robu spune că toate proiectele vor fi puse în practică, indiferent dacă primesc sau nu bani de la guvern.

Noi serii de cursuri la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, anunță organizarea unor noi serii de cursuri. Curs FORMATOR (Cod COR 242401), în concordanță cu noul standard ocupațional din 2007 Perioada: 20 – 31 martie 2017 (de luni până vineri, între orele 1630-2030) Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT

Top