Stirile din ziua: 23 martie 2017

Timisoreanul Vali Korman, vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc

Timisoreanul Vali Korman, vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc

Premierul Sorin Grindeanu a semnat, zilele trecute, numirea lui Valentin Korman în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Laboratoare de 130.000 de euro la Lenau. Fatada e blocata in instanta / FOTO

Două laboratoare, unul de fizică și altul de chimie, în care primăria a investit aproximativ 130.000 de euro, într-o clădire care, pe dinafară, arată ca după bombardament. Elevii de la Liceul „Nikolaus Lenau” vor face experimente pe aparatură cumpărată din Germania, iar primăria așteaptă încheierea unui proces care să-i permită să refacă tencuiala imobilului.

Sportguru 2019

Zeci de strazi din Timisoara, inchise pentru alergare! Atentie daca aveti de circulat cu masina duminica

Câteva zeci de străzi din centrul Timișoarei vor fi închise traficului auto duminică, 26 martie, pentru prima ediție a SportGuru Timisoara 21k. Pe traseul care pleacă din centrul orașului și ajunge în Piața Traian vor alerga peste 600 de sportivi din șapte țări.

Ce vrea PSD in bugetul Timisoarei: bazine termale si suprapasaje, scoli si gradinite

Școli, grădinițe, creșe, parcuri, pasaje supraterane – asta propun, pentru bugetul pe 2017 al Timișoarei, consilierii social-democrați. Toate, în valoare de 26,1 milioane de lei. Dan Idolu, liderul grupului PSD din CL, spune că executivul primăriei este de acord cu aceste propuneri, pentru că e nevoie de normalitate și de înțelegere!

colterm

Colterm cere de la guvern 34 de milioane de lei. Robu: Societatea nu poate fi institutie de asistenta sociala

Premierul Sorin Grindeanu e rugat să ajute Colterm! Societatea de termoficare a solicitat guvernului 34 de milioane de lei, bani pentru acoperirea vechilor „găuri negre”. După aprobarea bugetului, primăria va putea începe să vireze și banii pentru majorarea de capital votată în toamna trecută.

Fosta Ortopedie e scoasa din nou la vanzare. Tot 850.000 de euro se cer Primariei Timisoara

Consilierii locali vor trebui să-și exprime din nou, pentru a patra oară în ultimii trei ani, intenția de neexercitare a dreptului de preemţiune asupra clădirii fostei Ortopedii / Oncologii de pe Bd. Mihai Viteazu. Imobilul stă nefolosit din anul 2012, iar suma cerută de proprietar a variat între 630.000 și 900.000 de euro.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin angajatii Retim

Primăria Timișoara organizează, și în această primăvară, curăţenia generală. Aceasta se va desfășura în intervalul 20 martie – 4 aprilie și va începe, ca de obicei, în partea de nord a orașului. Joi, 23 martie, angajații Retim intervin în perimetrul str. Bârzava – str. Casian Munteanu – rambleu CFR – str. Tazlău – Mircea cel

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 23 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Roată Bl. B110, sc. B, orele 9 – 15; Aquatim – Foraj 23, Fârdea (p), Topolovățu Mare – doar partea dreaptă, ieșire spre Șuștra, dinspre centru, orele 9 – 17; Rovinița Mare (p), Denta (p), orele 9 – 15.

Top