Stirile din ziua: 15 martie 2017

Alin Nica intra in lupta contra lui Robu: 90% dintre primari ma sustin

Alin Nica intra in lupta contra lui Robu: 90% dintre primari ma sustin

În sfârșit, s-a spart gheața în PNL Timiș, iar Nicolae Robu nu mai este singurul candidat la președinția filialei. Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, a decis să intre în lupta internă și, cel mai probabil, va face joi, la ședința BPJ, anunțul oficial.

Se ridica masinile parcate aiurea! Pietonalele si spatiile verzi ar putea fi prioritare

Începe, în sfârșit, ridicarea mașinilor parcate pe unde îi taie capul pe șoferi. Operațiunea, derulată de SDM, ar putea fi efectuată, în prima fază, pe pietonalele din centrul Timișoarei. Vestea bună pentru „bizoni” este că nu există decât un singur echipaj care se ocupă de săltarea mașinilor.

adrian diaconu

Ultima frontiera a slugarniciei politice: o strada cu numele lui Sorin Grindeanu. De ce nu bulevard?

Nu e un secret că ascensiunea într-un partid politic din România nu are nici cea mai mică legătură cu meritocrația, calități personale, native sau dobândite, carieră profesională, diplome etc. Adevărate trambuline pentru parvenirea politică sunt slugărnicia, nepotismul, relațiile, banii și – hai să nu fim ipocriți – la femei intervin și favorurile intime. Din toate acestea însă cred că se detașează pupincurismul la adresa șefilor.

E aprilie, e Bookfest la Timisoara! Patru zile pline pentru cei care iubesc cartile

Mircea Cărtărescu, Cristian Tudor Popescu, Lucian Boia, Dan C. Mihăilescu, Aurora Liiceanu, Șerban Foarță, Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie, Adriana Babeți. Și nu numai. Salonul de Carte Bookfest revine la Timișoara între 6 și 9 aprilie, spre bucuria iubitorilor de lectură, cu acces gratuit și reduceri.

Suferiti de anxietate? Sapte saptamani de psihoterapie gratuita, de la UVT

Vă confruntați cu stări de îngrijorare, frică şi anxietate? V-ar putea ajuta să depășiți momentul un nou program de psihoterapie lansat de Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Psihologie. Timp de șapte săptămâni, din fața calculatorului, veți putea beneficia de acest sprijin.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 15 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Steaua Bl. 49, Verde, Petre Olariu (p), R. Waldemar, Al. Ciupe Bl. B104, sc. A, Cloșca (p), orele 9 – 17; Fibiș (SMA), Ghiroda – str. Bobâlna (p), Fârdea (p), Topolovățu Mare – partea cu Profi inclusiv, de la centru

Top