Stirile din ziua: 22 martie 2017

impozite

Iubirea PSD – PNL scartaie putin: La Ciacova n-a fost cvorum pentru buget

Iubirea PSD – PNL scartaie putin: La Ciacova n-a fost cvorum pentru buget

Situație neobișnuită, miercuri, la Ciacova, unde proiectul de buget propus de executivul primăriei nu a putut fi votat din lipsă de cvorum! Cei șapte consilieri locali ai PSD au părăsit sala de ședințe, fiind acuzați de boicot. Social-democrații au însă altă explicație.

Trei lansari de carte fantastica, la Doua Bufnite

Pe data de 23 martie 2017, ora 19, la cea mai nouă librărie din cetate: La două bufnițe, vă așteaptă trei autori timișoreni, cu trei volume, unul și unul. Cătălina Fometici, cu un volum de nuvele dark-fantasy Câinii diavolului, Lucian-Vasile Szabo, cu volumul de povestiri Iubita de la miezul nopții, și Daniel Timariu, cu romanul urban-fantasy Tenebre: cazul Laura. Evenimentul este moderat de scriitorii Robert Șerban și Daniel

Alergare pentru renovare: membrii Rotaract aduna bani pentru „Victor Babes”

Trei saloane şi holul compartimentului HIV din cadrul spitalului Victor Babeş din Timişoara au fost renovate cu sprijinul Rotaract Timişoara Opera. Organizaţia continuă strângerea de fonduri în vederea reabilitării celor două saloane rămase, iar în prima fază rotarienii vor ieși la… alergat!

Robu: Nu cred ca vreun timisorean vrea sala polivalenta la Giroc!

Primarul Nicolae Robu propune Consiliului Județean Timiș un parteneriat pentru administrarea, în comun, a viitorului campus sportiv din zona actualului stadion „Dan Păltinișanu”. Pe de altă parte, șeful CJ, Călin Dobra, a anunțat că vechea arenă ar putea fi demolată, iar o sală polivalentă de 16.000 locuri va fi construită în Giroc.

Cladire de birouri sau hotel de 5 stele? E UBC2, locul unde oricine si-ar dori sa lucreze / FOTO

Într-o piaţă a spaţiilor de birouri în care, în ultima vreme, s-au anunţat mai multe proiecte, cea mai recentă investiţie a companiei Iulius la Timișoara ridică ștacheta extrem de sus. UBC 2, prima clădire deschisă din ansamblul Openville, este locul în care orice angajat ar vrea să ajungă în fiecare dimineață.

Biblioteca Judeteana ar putea imparti garnizoana cu Muzeul Revolutiei. Pana atunci, se innoieste cu 1,12 milioane de lei

CJ Timiș investește, în acest an, aproape 250.000 de euro pentru refacerea fațadei și a acoperișului Bibliotecii Județene din Piața Libertății. Instituția se va muta, în anii următori, în fosta garnizoană, unde ar putea funcționa alături de mult discutatul Muzeu al Revoluției! Spune asta președintele CJ, Călin Dobra.

Noutati legislative in domeniul securitatii la incendii

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BanatT” al Judeţului Timiş, Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Municipiului Timişoara, organizează în 28 martie, ora 11, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul-dezbatere cu tema „Noutăţi legislative în domeniul securităţii la incendii şi protecţiei civile”.

aquatim

Apa rece oprita pe Aleea Viilor

Aquatim anunță că miercuri, 22 martie, între orele 9 şi 14, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Coșarilor și Aleea Viilor, pentru lucrări de extindere a rețelei de apă în zonă, finanțate de Aquatim. Se va lucra la intersecțiile str. Grigore Alexandrescu cu Aleea Viilor și str. Coșarilor. „La reluarea alimentării cu apă rece este

Top