De ce să plătești chirie, când poți deveni proprietar?

Cu avans între 4.823 euro și 15.443 euro și rate cuprinse între 94 euro/lunar* și 300 euro/lunar* (care se plătesc singure din chirie), puteți deveni proprietarul unor spații de birouri situate central, în clădire de birouri Timișoara, cu suprafațe utile între 12,3mp si 39,4mp.

* Rata estimată se adresează persoanelor eligibile pentru credite bancare, nu include dobănzile și comisioanele bancare și este calculată pentru 10 ani.
Spațiile de birouri sunt situate la etajele II si III, în clădirea de birouri a fostului sediu Electrica (str. J. H. Pestalozzi, nr. 3-5, Timișoara) și aparțin societății Servicii Energetice Banat S.A., intrată în procedură de faliment. Ele sunt scoase la vânzare prin licitație publică de către Management Reorganizare Lichidare Filiala Timiș SPRL, în calitate de lichidator judiciar.
Licitaţia va avea în data de 30 august 2018, ora 13, cu înscriere până la data de 29 august 2018, ora 11, loc la sediul lichidatorului judiciar MRL din Timișoara, str. Proclamația de la Timișoara, nr. 7, et. 1, cam. 28, jud. Timiș
Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar MRL în fiecare zi de luni până vineri, orele 9 – 13, până pe data de 29 august 2018, ora 11, în baza unei programări prealabile.
Relaţii suplimentare se pot obţine la:
0757/132.471
0723/962.776
timisoara@insolventa.ro
www.insolventa.ro

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

rovinhud

360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

La Timișoara urmează un weekend de... degustat. Rovinhud Wine Show aduce, în acest zile, cel mai bogat program de până acum: 360 de vinuri, 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internațional, Sunt și 35 voluntari implicați în promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.
Citeşte tot articolul Citeste articolul 360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Un concert cu un artist foarte iubit, o sală arhiplină și un reflector a cărui sticlă se sparge, spun cei de la primărie, din cauza bașilor. Un incident de această dată fără victime, care readuce în discuție un subiect rușinos. Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2021, nu are o sală polivalentă în care să poată fi organizate, la nivel decent, evenimente de anvergură.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara, Capitala Culturală în care sticla de la reflectoare se sparge la concerte, din cauza bașilor
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top