Nationalistii Autonomi: Premiile pentru femeile rome sterilizate nu sunt ilegale!

Naționaliștii Autonomi vorbesc, pentru prima dată, despre campania prin care oferă bani femeilor rome sterilizate. Ei sunt convinși că nu încalcă legea și explică de unde provin sumele pe care le pun la bătaie.

Naționaliștii Autonomi Timișoara (NAT88), organizație al cărei număr de membri este confidențial, oferă, în această perioadă, 300 de lei fiecărei femei de etnie romă care dovedește cu un act medical că a fost sterilizată în 2013. Sub acoperirea anonimatului, unul dintre membrii grupării a acceptat să vorbească despre campanie. Conform acestuia, o astfel de „premiere” este perfect legală. „Am consultat un avocat, pentru a nu încălca legea. Juridic, suntem acoperiți în totalitate. Premiem femeile țigănci care au făcut deja o sterilizare voluntară, nu le impunem nimic. Ar trebui să se simtă, eventual, discriminate femeile nețigănci, pentru că nu primesc și ele o asemenea recompensă”, afirmă reprezentantul NAT88.

„Suntem o grupare naționalistă care caută soluții la problemele cu care se confruntă națiunea română. Una dintre ele este complicitatea reprezentanților autorității locale și de stat cu clanurile infracționale țigănești. Trăim într-un climat nesigur, din cauza infracționalității violente a clanurilor țigănești.

Sunt ani de când sesizările și plângerile penale ale țintelor mafiei țigănești sunt nesoluționate, încurajând acțiunile antisociale ale infractorilor țigani. Suntem agresați din pragul ușii casei, la semafor, pe stradă, la școală. Nu mai avem un loc liniștit. Gestul nostru e un strigăt de alarmă”, a mai spus dintre Naționaliștii Autonomi. Banii pe care care gruparea îi oferă provin de la un părinte al cărui fiu a fost desfigurat în bătaie de o bandă de infractori romi, pentru că nu s-a lăsat tâlhărit.

De cealaltă parte, a apărut și reacția Centrului Romilor pentru Intervenție Socială și Studii – Romani CRISS. „Sterilizarea femeilor aparținând unui grup etnic, indiferent de modul în care se promovează acest demers, constituie un atentat grav atât la adresa membrilor grupului în cauză, precum și la adresa societății în ansamblul său”, au declarat reprezentanții Romani CRISS.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

banatan a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 17:23 )

Cotizez si eu acestui scop atat de nobil.Am ajuns sa fim sufocati de tiganism. Au infestat totul, au mituit , au corupt au murdarit.

Sa facem curatenie.

Madalin Voicu a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 17:46 )

Bine ca n-a fost initiativa asta inante de-a ma naste tiganca de mama-mea. Ea punea botul la banii astia!

@Mandolin Voicu a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 18:06 )

mama era romanca, tata era……………violonist…..

Anda a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 18:33 )

3 milioane nu inseamna nimic pe langa banii pe care ii primesc mamele de la stat pentru copil, plus cat produce puradelul daca e scos la cersit+furat. Probabil ca tigancile le vor rade in fata la auzul sumei.

f a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 19:30 )

oare a venit vre-o tiganca sa revendice banii ,cu ceferticatul medical in mana ?????

Mendelin a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 20:02 )

Isterice organizatiile de tigani. Nu poti spune nimic ca iti sar in cap, imediat vorbesc despre discriinare si te ameninta cu amenzi sau chiar inchisoare. Ar trebui verificate sursele lor de finantare si cum toaca banii d ela buget.

bubu a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 07:27 )

Propun mărirea sumei la 500 lei şi extinderea iniţiativei în toate oraşele ţării dar şi în mediul rural. Sponsori se vor găsi din plin! Felicitări – foarte bună iniţiativă!

Scufita Rosie a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:02 )

Propun acordarea acestei prime si pentru femeile din Noua Dreapta sau sustinatoare care aduc certificatul… Si pentru membrii din noua dreapta care vin cu certificat de castrare!

Excelenta miscare a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:54 )

E vremea sa ne trezim caci am dormit destul. Sa ajuns la o degradare gigantica a intregi societati din cauza unei etni ce nu are nimic in comun cu poporul, roman, cu cultura noastra. Trebuiesc luate masuri urgente si cum alesi nu au interes, noi totii trebuie sa luam masuri.

BEAR a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:57 )

Aceasta etnie ar trebui pur si simplu desfiintata,exterminata[la propriu].Sper ca intr-o zi ne vom destepta si noi Romanii.A-ti mai auzit prin Marea Britanie de Tiganoi ?Ce credeti ca s-a intamplat cu ei?Trebuie actionat in liniste,dar extrem de dur.

BEAR a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 12:02 )

Tu,scufita rosie tineti gura aia imputita.Habar n-ai ce vorbesti,daca nu cumva esti vreo curva de piranda soposa.La fabrica de sapun cu toti taganoii

Daniel a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 13:48 )

Se scandalizeaza tiganii degeaba. Adevarat, este bine alcatuit mesajul ala ca sa nu incalce legea. Stiu asta pentru ca sunt jurist si legal nu ai ce sa le faci. Au postat un anunt care premiaza retroactiv femeile care (asa cum se spune) au facut deja aceasta operatie (iar montarea unui sterilet nu este permanenta, cand vor ele il scot). Ele deja au fost la medic, trec pe la baietii astia (care, dupa parerea mea au facut o campanie tocmai pentru a atrage atentia asupra fenomenului infractional juvenil din mediul romilor). Oferta nu poate fi considerata serioasa din mai multe motive: suma este derizorie, mai mult costa operatia propriu zisa, deci sanse zero sa vina cineva. Cate tiganci sau netiganci au fugit in 5-6 zile de dupa revelion sa se isi puna sterilet? La dracu, niciuna, evident. Astia de la Romani Criss iar se fac de ras.

NICK BV... a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 14:43 )

Adevarul este ca trebuie facut ceva cu spurcaciunile astea are pur si simplu ne infesteaza strazile,vietile si tara. Nu se mai poate trai cu asemenea specimene pt ca in afara de un borat sau doi care fac exceptie,marea majoritate a acestor lichele doar fura ,cersesc ,violeaza si dau in cap. Altceva nu stiu sa faca asa ca noi nu mai putem tolera nicio etnie din tara noastra care nu ne respecta pe noi si tara noastra.Bravo celor care au avut aceasta initiativa.In Timisoara se pare ca tiganii jegosi fac tot ceea ce vor…nu se poate asa ceva.Trebuiesc drastic pedepsite aceste jeguri.

Romani Criss sa fie scoasa in afara legii! a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 19:21 )

Propun ca Romani Criss sa fie scoasa in afara legii pentru ca:
-Toaca aiurea fonduri de la stat
-Au o activitate care discrimineaza romanii aparand doar tiganii. -Nu e permis asa ceva in Europa. Ce e cu organizatia asta organizata pe criterii etnice? E RASISTA?!
-Depune de ani de zile sesizari , reclamatii si plangeri penale total aiurea, vanand cai verzi pe pereti, tocand vremea politiei si procuraturii cu sesizarile lor de cacat. In tara te linseaza tiganii ca nu le dai banii de buzunar si astia inchid ochii. Ei fac doar gargara si pentru asta isi umfla buzunarele.

SA FIE SCOSI IN AFARA LEGII!!! ROMANI CRISS E O ORGANIZATIE ANTIROMANEASCA!

Iulia a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:15 )

Eu cred ca este totusi o discriminare, insa de natura sexuala. Normal ar fi trebuit premiati si barbatii tigani care se sterilizeaza, ca masura preventiva, educativa si sociala, avand in vedere ca ei sunt in majoritate autorii violurilor, talhariilor, agresivitatii verbale, si chiar crimelor (vezi cazurile tiganilor Nicolae Mailat si Vlad Nicolae), ei influientand in mare parte si educatia propriilor lor copii.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

3. Apel scurt_page-0001

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic” constituit în cadrul instituției. Acestă acreditare marchează un pas semnificativ în consolidarea rolului UVT ca pol de inovație în regiune și întărește capacitatea centrului de a oferi servicii de top în domeniile Digital (Economie digitală și tehnologii spațiale), Green (Mediu și eco-tehnologii),...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic
Top