Suporterii lui Poli, embargo la informatii despre cantonamentul din Turcia

Poli Timişoara a plecat în cantonamentul din Antalya (Turcia) în urmă cu mai bine de o săptămână. De atunci, informaţiile despre fotbaliştii din lotul pregătit de Valentin Velcea, Cosmin Petruescu şi Adrian Stoicov răzbat foarte greu către suporterii echipei.

Comunicarea cu suporterii este, de mai bine de o săptămână, inexistentă. În afară de două informări seci postate pe site-ul oficial al clubului despre primele două jocuri amicale ale trupei bănăţene (1-0 cu Eyuspor şi 2-0 cu Khazar Lenkoran), fanii nu au mai primit nicio informaţie.

Lipsa de interes faţă de suporteri şi interdicţia totală faţă de ce se întâmplă în cantonamentul din Turcia nu fac decât să lărgească prăpastia creată deja de conducerea clubului dintre echipa de pe locul 2 din Liga II şi suporteri, care şi aşa sunt mai puţini ca niciodată.

Nimeni din cadrul clubului nu a făcut o informare pertinentă despre cazul portarului Gherasim, care beneficiază de o vacanţă în Turcia, nu de un cantonament. Portarul de 20 de ani s-a accidentat înainte de plecarea în cantonament, dar faptul că nu se poate antrena timp de câteva săptămâni nu a fost un impediment pentru staff-ul tehnic, care l-a inclus în lotul lărgit, în detrimentul altor portari de perspectivă de la grupele de juniori.

Timp de mai bine de o săptămână, pe site-ul oficial al clubului nu a apărut nicio informare legată de noutăţile sau starea de spirit a fotbaliştilor din lotul lui Poli, aşa cum se întâmpla până acum un an, când din cantonamente erau promovate interviuri şi ştiri despre staff-ul tehnic şi fotbalişti.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

29 comentarii pentru acest articol

raul a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 14:31 )

se pregatesc oamenii de liga campionilor si probabil ca nu vor sa rasufle vreo informatie eronata. e ca la bastilia acolo. sunteti profi, domnilor de la acs poli. vad ca sunt si jucatori care isi petrec concediul pe acolo. e de inteles, doar sunt cel putin 20 de grade in turcia.

bobo a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 14:52 )

din pacate sunt si „oficiali” care sunt in concediu acolo…pe langa ca nu au fost instare sa transmita nici macar la ce etaj sunt cazati baietii, nu au reusit sa aranjeze nici macar un meci, cu una din cele trei echipe vecine de hotel! Niciunul nu a stiut, sa spuna in nici o limba a pamantului astuia: domnilor nu vreti sa jucati un meci cu noi!!!!!!!! Oricum, daca tot s-au odihnit si distrat in Antalya, sper ca la intoarcere sa-i puna Dl. Robu macar sa pliveasca gazonul pe Dan Paltinisanu! Dupa atata odihna, nici nu ar fi mare lucru….

@bobo a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 15:13 )

nu cred ca e vreo problema ca oficialii insotesc echipa in cantonament. peste tot se intampla la fel. cel putin in romania, nu stiu cum e in alte parti. problema e ca stam ca prostii si asteptam o veste despre ce se intampla cu echipa favorita acolo. e lipsa crasa de profesionalism.

bobo a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 15:15 )

stiu ca e la moda in Romania, dar totusi CE FAC aia acolo, daca nu au timp UN MINUT, de UN TELEFON ????????

dejan a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 15:48 )

embargo pe bani publici. cam nasol. dar sa le uram concediu placut domnilor polisti.

teo a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 16:17 )

debanat este un site pro asu si contra acs . Informatile din liga 5-a sunt mereu pozitive si cu poze ale „petrecaretilor” di galerie . Asta in detrimentul celor de la acs despre care mereu se dezinformeaza . Pana in prezent au fost dati ca transferati vre-o 10 fotbalisti . Nici unul nu a ajuns insa !

elful a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 16:28 )

Ati vazut ce adversari si-a gasit Tg.Mures in Antalya?!?!? Aia cum pot???

Bine GIGI a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 16:29 )

In sfarsit, a grait din nou si GIGI Brancovan!!!!

elful a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 16:31 )

Ati vazut ce meciuri si-a aranjat in Antalya Tg.Mures??? Aia cum pot???

Jabba a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 16:54 )

care suporteri???

alin r. a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 17:59 )

destul de aiurea faza. am inteles ca gherasim a fost trimis acasa. se stia ca e accidentat inca inainte de a pleca acs in cantonament.

Nu conteaza a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 17:59 )

Gherasim nu mai este in cantonament … Informarti-va mai bine

jidanu a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 18:06 )

nu cui folosește această lipsă de comunicare. În Antalya este numnai Rosenblum, din conducere, adică managerul pe care îl cam doare în cot de suporteri sau de cei de pe aici care ar vrea să știe ce mai fac jucătorii, cum se antrenează etc. Iar când nu vine lumea la stadion cei din conducere se dau de ceasul morții că nu-i iubește lumea. Cred că singuri v-o faceți, stimabililor!

@ Jabba a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 18:09 )

e vorba de cei doi, sau trei suporteri ai lui ACS, care bineinteles ca nu se pot compara cu sutele de mii de suporteri ai lui ASU Poli, dintre care mai mult de jumate din Europa si din restul lumii….

@Nu conteaza a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 18:12 )

gherasim a plecat accidentat spre antalya. daca esti asa de informat, poate ne spui si noua si astora de la site de ce a fost luat in conditiile astea. nu de alta, dar sa nu murim prosti.

ASU Poli nu e Poli ! a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 18:22 )

Exista o lipsa de interes fata de suporteri la nivelul conducerii ACS si de dispret fata de acestia la unii angajati.

mario a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 18:33 )

e o problema care trebuie rezolvata cat mai repede. ei se tot plang ca nu merem la stadion dar ne intorc spatele cand ar trebui sa ne spuyna si noua ce si cum despre jucatorii din cantonament. eu credeam ca echipa asta e facuta pentru suporterii polisti. cred ca e o noua teapa.

uiuiuiui a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 19:12 )

ce-ar fi ca presa, inclusiv deBanat sa informeze publicul de la fata locului. deocamdata zvonurile distribuite in acest ziar au fost mai multe decit stirile despre echipa.

feri a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 19:50 )

unii joaca fotbal si se numesc fotbalisti si altii informeaza si se numesc ziaristi. a treia categorie dupa Alex ar fi fotbalistul-ziarist, care joaca si si informeaza, asa-i Alex?

@feri a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:08 )

eu nu sunt nici ziarist nici fotbalist-ziarist. cum facem? sunt un fraier care are abonament la acs poli si vreau sa mai aflu cate ceva despre echipa mea de suflet. cum aflu?

DACA,daca,daca....... a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:18 )

DACA,cineva,unul,oarecare de la deBanat,DADEA UN TELEFON lui Velcea, afla totul !!!!!! Ce simplu !!!! Uluitor, dar EXISTA TELEFOANE si fixe si mobile….

Elful a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:19 )

Gherasim nu mai este in Antalya!!!! In locul sau e unul NINU !!!!

2-1 cu campioana Azera a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:20 )

2-1 cu campioana Azera, care a fost in grupele Euroleague….

Elful a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:21 )

Gherasim nu mai e in Antalya !!!!! In locul sau e unul NINU !!!!

@DACA,DACA a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:27 )

ziaristii scrie, nu da telef sau sms….

dan ene a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 20:34 )

@daca si parca
poate ca l-au sunat astia, dar nu raspunde ca e scump roming-ul. e criza, baiete. comunicarea e tare maro la acs.

@dan ene a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 21:07 )

de unde sti, sau….poate ca, poate ca nu…

feri a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 21:42 )

@@feri, uite cum facem; fraier sau nu il citesti pe Alex care iti transmite din Turcia despre Poli. pentru asta Alex se duce in Turcia vede cum joaca si scrie un articol pe care tu il citesti, despre echipa ta de suflet. felicitari pentru abonament, sper ca nu l-ai cumparat. trebuia sa ceri bani ca sa mergi la meci, aici se va inventa si ceva nou; spectatorul platit. la asta te-ai referit spunind „sunt un fraier care are abonament la acs poli „? curaj, exista si lucruri mai rele.

@feri a spus: (ianuarie 31st, 2013 at 07:47 )

poate ca tu ai prieteni sau neamuri la poli, dar eu nu am si vreau sa aflu ce se intampla in cantonament. si nu stiu cum pot sa aflu. de ce nu ne informezi tu pe toti astia care tinem cu poli si asa rezolvam toate problemele.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Top