Stirile din ziua: 24 iulie 2016

Primaria Buzias

Sorin Munteanu: La Primaria Buzias, lucrurile stau mai prost decat ma asteptam

Sorin Munteanu: La Primaria Buzias, lucrurile stau mai prost decat ma asteptam

La o lună de la preluarea efectivă a mandatului, primarul liberal Sorin Munteanu a reușit să facă primul inventar al „moștenirii” de după 16 ani de administrație social-democrată în Buziaș. Urmează o nouă organigramă și va fi înființată Poliția Locală, dar lucrurile sunt, susține Munteanu, mult mai grave decât se aștepta.

Onet si Robu

Liliana Onet si-a anuntat prin Facebook candidatura la parlamentare

Liberalii din Timiș care vor să fie parlamentari își pot anunța intenția la partid până fix pe 31 iulie. Niciunul nu a făcut o declarație oficială, dar sondajul publicat pe Facebook de președintele Nicolae Robu i-a făcut pe unii să acționeze. Liliana Oneț este unul dintre cei care se arată interesați de o candidatură.

Gheorghe Hagi vrea trei juniori talentati de la Poli Timisoara

Juniorii de la Poli Timişoara sunt urmăriţi cu mare atenţie de cele mai importante echipe din România sau din ţările europene cu fotbal dezvoltat. Nu face excepţie nici Gheorghe Hagi, cel care a pus bazele academiei ce-i poartă numele şi ale echipei ce evoluează în Liga I şi este calificată în cupele europene.

Nimeni nu cere declasificarea Muzeului National al Banatului

Direcția de Cultură nu vrea ca Muzeul Național al Banatului să fie declasificat. Cei de aici au cerut doar o verificare a datelor din dosarul pe baza căruia a fost urcată în rang instituția culturală. Acum câteva zile, președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, spunea că declasificarea muzeului ar trebui să fie ultima preocupare a „culturalilor”.

coloana fidelitatii

PSD se intreaba: ce se intampla cu mutarea Coloanei Fidelitatii acum ca UDMR s PNL merg mana-n mana

Monumentul Coloana Fidelității a fost motiv de ceartă pentru primarul Nicolae Robu și reprezentanții UDMR Timiș. Totul a început cu ani în urmă când edilul anunța că dorește mutarea coloanei din Cimitirul Eroilor într-o piață publică din urbe. După schimburi de replici și o scrisoare deschisă din partea UDMR, deocamdată nu s-a făcut nicio mutare. Social-democrații se întreabă însă ce se va întâmpla cu acest demers.

Top