Campanie antipedofilie, inceputa la Timisoara

La iniţiativa unor timişoreni, activişti din cinci ţări europene au declanşat o extinsă campanie antipedofilie. Aceasta are ca punct de pornire secta „The Family International”, nume sub care, la Timişoara, se ascunde „The Children of the God” (Copiii Domnului), grupare acuzată de pedofilie în SUA.

Din luna noiembrie, în oraşe din România, Ungaria, Spania, Polonia şi Grecia au apărut afişe şi graffitti-uri antipedofilie, în cadrul uneia dintre cele mai mari campanii derulate sincron. Campania trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că adepţii cultului „Copiii Domnului” continuă să fie toleraţi de autorităţi în oraşul de pe Bega. „Din informaţiile noastre, această organizaţie are filiale în toate ţările europene, deci şi în ţările voastre. Vă propunem, camarazi, să ne aliem într-o acţiune comună împotriva pedofiliei în general şi pentru o acţiune împotriva COG/The Family International, în mod special”, se arată în apelul timişorenilor. Manifestul a fost preluat de paginile web ale naţionaliştilor din Grecia, Spania şi Ungaria. Acţiunea nu se limitează însă la secta prezentă în Timişoara. „Considerăm că pedofilia este un fenomen mult mai grav, iar pedofilii primesc pedepse mult prea mici, ceea ce face din România o destinaţie pentru pedofilii străini”, spune unul dintre cei implicaţi în campanie.
Iniţiativa aparţine grupării Naţionaliştii Autonomi Timişoara (NAT), singura care a reacţionat la dezvăluirile conform cărora secta controversată se ascunde în oraş, într-o zonă rezidenţială liniştită, ocupând o vilă a cărei chirie se ridică la 2.000 de euro pe lună, lângă o grădiniţă. „Noi facem dragoste, nu sex. Ne punem emoţiile la comun. Dacă avem o bucată de pâine, i-o oferim celui ce are nevoie. La fel şi cu sexul: dacă eu am un corp gol, iar tu unul, ţi-l dau pe al meu să te încălzeşti”, şi-a explicat crezul unul dintre sectanţi.
În primăvara anului trecut, reprezentanţii NAT au împânzit zona cu afişe care anunţau prezenta sectei pedofile. La momentul respectiv, poliţia s-a autosesizat, acuzându-i pe tineri de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Chiar dacă li s-a ridicat mingea la fileu, sectanţii au refuzat să colaboreze cu autorităţile. „Întrucât cei din «Copiii Domnului» au refuzat să depună o plângere prealabilă, necesară în astfel de situaţii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus neînceperea urmăririi penale în acest caz”, spune Emil Andrei, ofiţerul de relaţii cu presa al Poliţiei Timiş.
Reprezentanţii vor lansa, în perioada următoare, o scrisoare-apel către vecinii casei în care trăiesc sectanţii. Va fi demarat, de asemenea, un concurs cu premii pentru autorii de grafitti cu tematică anti-pedofilie. Aceştia îşi pot trimite lucrările la adresa: media_nat@yahoo.com.
Cultul sexual a fost introdus în 1968 de evreul David Berg, iar în 2010 avea filiale în aproape fiecare ţară din lume. După multe scandaluri în care au fost implicat, cultul şi-a schimbat numele în The Family International, însă nu îşi reneagă originile. „În casa «Copiii Domnului» din Timişoara sunt şapte copii, crescuţi într-un mediu bolnav, unde părinţii lor întreţin relaţii sexuale cu restul membrilor din «familie»”, se arată în manifestul lansat de timişoreni pe Internet.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Germanul a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 08:54 )

‎”Iniţiativa aparţine grupării Naţionaliştii Autonomi Timişoara (NAT)”…WTF??? si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului „The Family” a fost un evreu („Cultul sexual a fost introdus în 1968 de evreul David Be…rg”). Ce mai conteaza ca de fapt este un cult crestin si si David Berg a fost crestin (o scurta cautare Wikipedia dezvaluie: „Many of his forefathers, as well as both of his parents, were deeply committed Christians. His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.”).
Dar daca putem sa-i invinovatim pe evreii cu pedofilie, de ce sa nu?

Campania aceasta este una de „mob violence”. Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie. Avem un sistem juridic pentru aceste cazuri, si din motive bune nu lasam dreptatea in mainile unor nationalisti autonomi anti-semitici.

Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…

S.V. a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 14:05 )

Daca exista dovezi ca vreunul sau mai multi din membrii acestui cult sunt sau au fost implicati in activitati ilegale (de pilda pedofilie) pe teritoriul Romaniei atunci e de competenta politiei si justitiei din Romania. Orice altceva e pur si simplu vanatoare de vrajitoare.

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 22:18 )

@Germanul, Da, initiativa apartine Nationalistilor Autonomi. Ai ceva impotriva NAT in general? Lasa deoparte animozitatile daca nu esti prietenul pedofililor.
„si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului “The Family” a fost un evreu” Falsa? Chiar in comentariul tau afirmi asta ” His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.” JEWS! Evrei, germanule… 😀

„Campania aceasta este una de “mob violence”. ” Unde este…violenta? „Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie.” Daca tu ai incredere in politie, atunci scuza-ma dar esti rupt de lume, traiesti intr-un paradis imaginar.

„nationalisti autonomi anti-semitici” Daca faci referire la originea etnica a fondatorului unui cult declarat periculos in USA si in unele state Europene inseamna ca esti antisemit? Dar cand media spaniola sau italiana vorbeste despre „mafia romaneasca” sau „infractori romani” (cand ei sunt tigani) atunci nu este antiromanism, e ok, nu?! Daca nu e vorba despre evrei…totul e permis sau lipsit de importanta.

„Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…” Eheheheee, „germanule”, e bine ca media preia informatii din afara sistemului care nu ridica un deget impotriva sectelor de genul „copiii domnului”, adevaratii mobsters – care sunt respinsi in nenumarate tari.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/copiii-domnului-sapte-mirese-pentru-sapte-sectanti-890030.html
http://www.odaiadesus.ro/martinelli.html
Urmareste un documentar socand, in 7 parti, depre secta The Children of God http://www.youtube.com/watch?v=Ud4Z9xkre6g

Secta „Copii Domnului” nu are nicio trewaba cu crestinismul. Nicio treaba in sensul bun. Si asta isi da seama orice om normal. Daca faci parte din COG atunci nu avem asteptari de la tine.

@S.V. Esti naiv daca stai si astepti sa ii ia politia cu japca din casa cand ei sunt protejati chiar de catre autoritati. Priveste declaratiile lor, cu cata nonsalanta isi povestesc orgiile sexuale imorale si ilegale. Dar, desigur, politia nu s-a autosesizat. Nu sunt interesati de mediul imoral si inuman in care sunt tinuti captivi niste copii (chiar daca sunt ai sectarilor), dar se autosesizeaza cand cineva ia atitudine impotriva lor prin niste simple afise manifest!!! Nu ti se pare cel putin dubios???

h88 a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 22:33 )

„Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…”

tu ti-ai facut temele? cauta articole din anii anteriori pe acest subiect, nu pe acest site, si vei vedea ce atitudine are politia.

Lucius Fascius a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 23:04 )

s-a ajuns ca in Romania sa fie mai rusinos sa fi nationalist decat pedofil!

Johnny Rebel a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:05 )

Pedofilia trebuie pedepsita cu moartea sau cel putin cu castrarea chimica ca in tarile civilizate cum ar fi Polonia si altele, felicitari autonomilor pentru actiunile lor in general si felicitari autonomilor pentru actiunea antipedofilie in special.

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:24 )

Imi apare si mie comenariul anterior sau aici apar numai selectii?

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:26 )

(ok, se pare ca primul comentariu a intrat la spam din cauza linkurilor…)

@Germanul, Da, initiativa apartine Nationalistilor Autonomi. Ai ceva impotriva NAT in general? Lasa deoparte animozitatile daca nu esti prietenul pedofililor.
“si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului “The Family” a fost un evreu” Falsa? Chiar in comentariul tau afirmi asta ” His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.” JEWS! Evrei, germanule…

“Campania aceasta este una de “mob violence”. ” Unde este…violenta? “Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie.” Daca tu ai incredere in politie, atunci scuza-ma dar esti rupt de lume, traiesti intr-un paradis imaginar.

“nationalisti autonomi anti-semitici” Daca faci referire la originea etnica a fondatorului unui cult declarat periculos in USA si in unele state Europene inseamna ca esti antisemit? Dar cand media spaniola sau italiana vorbeste despre “mafia romaneasca” sau “infractori romani” (cand ei sunt tigani) atunci nu este antiromanism, e ok, nu?! Daca nu e vorba despre evrei…totul e permis sau lipsit de importanta.

“Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…” Eheheheee, “germanule”, e bine ca media preia informatii din afara sistemului care nu ridica un deget impotriva sectelor de genul “copiii domnului”, adevaratii mobsters – care sunt respinsi in nenumarate tari.

Cauta pe net despre The Children of God, The Family (youtube) si articolele in romana.

Secta “Copii Domnului” nu are nicio trewaba cu crestinismul. Nicio treaba in sensul bun. Si asta isi da seama orice om normal. Daca faci parte din COG atunci nu avem asteptari de la tine.

@S.V. Esti naiv daca stai si astepti sa ii ia politia cu japca din casa cand ei sunt protejati chiar de catre autoritati. Priveste declaratiile lor, cu cata nonsalanta isi povestesc orgiile sexuale imorale si ilegale. Dar, desigur, politia nu s-a autosesizat. Nu sunt interesati de mediul imoral si inuman in care sunt tinuti captivi niste copii (chiar daca sunt ai sectarilor), dar se autosesizeaza cand cineva ia atitudine impotriva lor prin niste simple afise manifest!!! Nu ti se pare cel putin dubios???

Făt-Frumos a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 02:56 )

@ Dapyx Zetarul
Nu am să scriu multe aici, pentru că deja ai spus tot ce contează. Bravo frate, mă bucur că ai ochii larg deschiși.

Susțin NAT în această campanie. Bravo lor, că măcar ei, țin la oameni, la copii, și nu se dau bătuți.

Să fim frați, să fim buni români!

Kroe a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 10:01 )

Felicitari NAT pentru aceasta actiune.

„Daca exista dovezi ca vreunul sau mai multi din membrii acestui cult sunt sau au fost implicati in activitati ilegale (de pilda pedofilie) pe teritoriul Romaniei atunci e de competenta politiei si justitiei din Romania.” – imi place cum gandesti…tare curios as fi sa vad daca ai afla ca aceasta secta ti-ar fi corupt sora / verisoara in relatii sexuale…sa vad daca ai mai sustine sus si tare ca e treaba politiei(incompetenta) si justitiei(inexistenta) sa se ocupe de acest caz.

Lore a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 18:19 )

Si eu sunt de acord cu actiunea nationalistilor autonomi. Mult succes. As vrea sa va contactez pentru a ajuta la actiune. Scursurile pedofile trebuie sa plece din Timisoara noastra!!!!

Nikolova a spus: (iulie 30th, 2011 at 18:16 )

In luna martie 2010, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Timis a facut o ancheta in sediul nucleului „Familiei” stabilit in Timisoara. Raportul a fost pozitiv.* (*“Noua Reveista de Drepturile Omului”, vol.6, 2010/3, p.17,Publicatie trimestriala a Centrului de Studii Internationale.)

The Family International practică toleranţă zero faţă de abuzul de minori. În 1986 s-au stabilit reguli stricte şi clar definite care să asigure protecţia minorilor faţă de comportamente sexuale inadecvate şi aceste reguli au rămas valabile de-a lungul a aproape unui sfert de secol. La mijlocul anului 1989, s-a hotărât că încălcarea acestor reguli se sancţionează cu excomunicarea.

Carta – documentul după care se conduce The Family International, adoptată în 1995 – stipulează practicarea toleranţei zero faţă de abuzul de minori şi prevede reguli clar definite care să asigure protecţia, siguranţa şi îngrijirea corespunzătoare a minorilor.
Carta poate fi citită la: http://tficharter.com

Succesul oranizaţiei The Family International de a-şi proteja copiii şi de le asigura acestora condiţii optime a fost confirmat ca atare în hotărâri judecătoreşti şi în investigaţii independente întreprinse la începutul anilor ’90 pe un eşantion de aproximativ 700 de copii care făceau parte din comunităţile oranizaţiei The Family International. În urma unor testări psihologice şi de evaluare şcolară detaliate şi a unor examinări medicale amănunţite, s-a constatat că toţi copiii erau sănătoşi şi nu s-a înregistrat nici măcar un singur caz de abuz.

Tribunale de pe trei continente au ajuns la hotărâri unanime cu privire la faptul că mediul de viaţă al copiilor din comunităţile oranizaţiei The Family International este unul sigur, negăsindu-se absolut nici o urmă de vătămare sau neglijare.

The Family International (TFI) este o comunitate creştină internaţională dedicată împărtăşirii mesajului iubirii lui Dumnezeu pentru orice om de pe pământ. Noi căutăm să aducem speranţă şi reînnoire spirituală cu ajutorul iubirii necondiţionate a lui Iisus Hristos, iubire care nu cunoaşte graniţe sau limite legate de naţionalitate, convingeri personale sau statut social. Ne străduim să transformăm în bine lumea în care trăim, oferind soluţii spirituale pentru dificultăţile vieţii şi transpunând dragostea lui Dumnezeu în fapte bune şi compasiune, fapt ce duce la îmbunătăţirea vieţii semenilor noştri. Ne străduim să urmăm exemplul lui Iisus, a cărui slujbă a fost „să vestească Evanghelia…, să vindece pe cei cu inima zdobită, să vestească prizonierilor … eliberarea şi orbilor căpătarea vederii.” (Biblia, Luca 4:18; TBS copyright 2002) http://thefamily.org

Denis Adamos a spus: (decembrie 19th, 2011 at 23:46 )

Nikolova, conteşti afirmaţiile făcute de membri ai sectei jurnaliştilor români (mai exact Evenimentul zilei)? Dacă ţie ţi se pare normal ce se întâmplă acolo, că v-o trageţi ca iepurii şi copiii nu mai ştiu care le sunt mamă şi tată cu adevărat, că abuzaţi de ei, o dovedesc materialele adunate de-a lungul timpului.

O să ajungeţi rău de tpt Nikolova. Timişoara nu este un oraş prietenos pentru voi, ţi-o garantez. Ce e mai rău abia acum urmează. Iar dacă reuşim să îl băgăm pe unul la închisoare…acolo e sfaârşitul. Dar înainte probabil o să aibă timp să sopună totul…

Denis Adamos a spus: (decembrie 19th, 2011 at 23:51 )

Aici gasiti un documentar in mai multe parti despre aceasta periculoasa secta care s-a mutat in orasul nostru si are, conform priopriilor afirmatii, cea mai mare comunitate din Romania. Luptati impotriva lor, fortati-i sa plece, nu acceptati anturajul lor imoral si daunator.

http://www.youtube.com/watch?v=Ud4Z9xkre6g

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Doi muncitori au fost accidentaţi de un tren, în timp ce lucrau la Gara de Nord

Accidentaţi când efectuau lucrări la Gara de Nord. S-a întâmplat vineri după amiaza. Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că doi lucrători care se aflau pe o scară cu nacelă, în timp ce efectuau lucrări de renovare la stația CF din Timișoara, au fost acroșați de un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Doi muncitori au fost accidentaţi de un tren, în timp ce lucrau la Gara de Nord
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

ANAF, afectată de o nouă campanie de mesaje false

Agenția Națională de Administrare Fiscală avertizează asupra apariției unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele ANAF. Aceasta este în desfășurare în această perioadă, contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul ANAF, afectată de o nouă campanie de mesaje false

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția Națională de Administrare Fiscală avertizează asupra apariției unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele ANAF. Aceasta este în desfășurare în această perioadă, contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul ANAF, afectată de o nouă campanie de mesaje false
Primăria Timișoara vrea să preia, în mod organizat, uleiul folosit, de la populație. Pentru ca ideea să prindă realitate, și consilierii locali trebuie să aprobe, luni, proiectul de hotărâre propus în acest sens. Nu va fi licitație, ci un contract cu o firmă care se ocupă cu această activitate deja. Este vorba despre Oilright SRL....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să colecteze uleiul uzat de la timișoreni, prin șapte centre din oraș. ”Materia primă”, transformată în lumânări
Debutul rundei a VIII-a din Liga Naţională de rugby a consemnat şi derbiul rundei, şi de ce nu, al campionatului. Liderul la zi din acest sezon, SCM USV Timişoara a jucat pe terenul campioanei, Dinamo. După 80 de minute încinse, bucureştenii s-au impus cu 28-22, 19-10 la pauză. Timişoara a pierdut ultimele meciuri directe, şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dinamo mai bate o dată Timişoara la rugby. Bănăţenii au luat bonusul defensiv şi rămân deocamdată pe primul loc
Societatea de Transport Public Timișoara vrea să țină călătorii informați asupra momentul când le va ajunge mijlocul de transport în comun în stație. În acest scop vrea să cumpere 47 de sisteme electronice de afișare, aceasta pentru 2,6 milioane de lei. De curând au fost montate în cinci locații din Timișoara, în Piața 700 (Spitalul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Călătorii vor fi informați, prin ecrane de mari dimensiuni, asupra circulației mijloacelor de transport în comun
Statistica este de partea judeţului Timiş în ceea ce priveşte barajele de promovare în Liga a 3-a. De fapt, judeţul nostru stă cel mai bine din ţară la acest capitol. Iar acum este rândul Şagului să demonstreze că Timişul mai poate trimite o formaţie în fotbalul profesionist. De acaeastă dată, Timişul va reîntâlni campioana din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul E rândul Şagului! Timişul trebuie să ducă mai departe statistica. Echipa de lângă Timişoara întâlneşte în barajul pentru „C” o formaţie din Caransebeş
Primăria Timișoara anunță închiderea circulației rutiere pe strada Lorena. Decizia a fost luată la solicitarea Colterm. Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier pe strada amintită, în perioada 17.06-23.08, pe două tronsoane. Primul vizat este tronsonul cuprins între imobilul cu nr. 98 și intersecția cu strada Gheorghe Adam. Cel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se închide circulația pe strada Lorena
Staff-ul administrativ al SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara pentru sezonul 2024/2025 a fost definitivat. Sergiu Pașca va continua să fie managerul secției de baschet, iar Adina Stoiedin directorul sportiv al clubului. Pașca se va afla la al patrulea sezon în postura de manager. Și fosta internațională Adina Stoiedin va bifa al treilea campionat în staff-ul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Omogenitate. Acelaşi staff, dar şi mulţi jucători din actualul lot rămân şi pentru următorul sezon
Top