Campanie antipedofilie, inceputa la Timisoara

La iniţiativa unor timişoreni, activişti din cinci ţări europene au declanşat o extinsă campanie antipedofilie. Aceasta are ca punct de pornire secta „The Family International”, nume sub care, la Timişoara, se ascunde „The Children of the God” (Copiii Domnului), grupare acuzată de pedofilie în SUA.

Din luna noiembrie, în oraşe din România, Ungaria, Spania, Polonia şi Grecia au apărut afişe şi graffitti-uri antipedofilie, în cadrul uneia dintre cele mai mari campanii derulate sincron. Campania trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că adepţii cultului „Copiii Domnului” continuă să fie toleraţi de autorităţi în oraşul de pe Bega. „Din informaţiile noastre, această organizaţie are filiale în toate ţările europene, deci şi în ţările voastre. Vă propunem, camarazi, să ne aliem într-o acţiune comună împotriva pedofiliei în general şi pentru o acţiune împotriva COG/The Family International, în mod special”, se arată în apelul timişorenilor. Manifestul a fost preluat de paginile web ale naţionaliştilor din Grecia, Spania şi Ungaria. Acţiunea nu se limitează însă la secta prezentă în Timişoara. „Considerăm că pedofilia este un fenomen mult mai grav, iar pedofilii primesc pedepse mult prea mici, ceea ce face din România o destinaţie pentru pedofilii străini”, spune unul dintre cei implicaţi în campanie.
Iniţiativa aparţine grupării Naţionaliştii Autonomi Timişoara (NAT), singura care a reacţionat la dezvăluirile conform cărora secta controversată se ascunde în oraş, într-o zonă rezidenţială liniştită, ocupând o vilă a cărei chirie se ridică la 2.000 de euro pe lună, lângă o grădiniţă. „Noi facem dragoste, nu sex. Ne punem emoţiile la comun. Dacă avem o bucată de pâine, i-o oferim celui ce are nevoie. La fel şi cu sexul: dacă eu am un corp gol, iar tu unul, ţi-l dau pe al meu să te încălzeşti”, şi-a explicat crezul unul dintre sectanţi.
În primăvara anului trecut, reprezentanţii NAT au împânzit zona cu afişe care anunţau prezenta sectei pedofile. La momentul respectiv, poliţia s-a autosesizat, acuzându-i pe tineri de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Chiar dacă li s-a ridicat mingea la fileu, sectanţii au refuzat să colaboreze cu autorităţile. „Întrucât cei din «Copiii Domnului» au refuzat să depună o plângere prealabilă, necesară în astfel de situaţii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus neînceperea urmăririi penale în acest caz”, spune Emil Andrei, ofiţerul de relaţii cu presa al Poliţiei Timiş.
Reprezentanţii vor lansa, în perioada următoare, o scrisoare-apel către vecinii casei în care trăiesc sectanţii. Va fi demarat, de asemenea, un concurs cu premii pentru autorii de grafitti cu tematică anti-pedofilie. Aceştia îşi pot trimite lucrările la adresa: media_nat@yahoo.com.
Cultul sexual a fost introdus în 1968 de evreul David Berg, iar în 2010 avea filiale în aproape fiecare ţară din lume. După multe scandaluri în care au fost implicat, cultul şi-a schimbat numele în The Family International, însă nu îşi reneagă originile. „În casa «Copiii Domnului» din Timişoara sunt şapte copii, crescuţi într-un mediu bolnav, unde părinţii lor întreţin relaţii sexuale cu restul membrilor din «familie»”, se arată în manifestul lansat de timişoreni pe Internet.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Germanul a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 08:54 )

‎”Iniţiativa aparţine grupării Naţionaliştii Autonomi Timişoara (NAT)”…WTF??? si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului „The Family” a fost un evreu („Cultul sexual a fost introdus în 1968 de evreul David Be…rg”). Ce mai conteaza ca de fapt este un cult crestin si si David Berg a fost crestin (o scurta cautare Wikipedia dezvaluie: „Many of his forefathers, as well as both of his parents, were deeply committed Christians. His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.”).
Dar daca putem sa-i invinovatim pe evreii cu pedofilie, de ce sa nu?

Campania aceasta este una de „mob violence”. Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie. Avem un sistem juridic pentru aceste cazuri, si din motive bune nu lasam dreptatea in mainile unor nationalisti autonomi anti-semitici.

Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…

S.V. a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 14:05 )

Daca exista dovezi ca vreunul sau mai multi din membrii acestui cult sunt sau au fost implicati in activitati ilegale (de pilda pedofilie) pe teritoriul Romaniei atunci e de competenta politiei si justitiei din Romania. Orice altceva e pur si simplu vanatoare de vrajitoare.

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 22:18 )

@Germanul, Da, initiativa apartine Nationalistilor Autonomi. Ai ceva impotriva NAT in general? Lasa deoparte animozitatile daca nu esti prietenul pedofililor.
„si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului “The Family” a fost un evreu” Falsa? Chiar in comentariul tau afirmi asta ” His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.” JEWS! Evrei, germanule… 😀

„Campania aceasta este una de “mob violence”. ” Unde este…violenta? „Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie.” Daca tu ai incredere in politie, atunci scuza-ma dar esti rupt de lume, traiesti intr-un paradis imaginar.

„nationalisti autonomi anti-semitici” Daca faci referire la originea etnica a fondatorului unui cult declarat periculos in USA si in unele state Europene inseamna ca esti antisemit? Dar cand media spaniola sau italiana vorbeste despre „mafia romaneasca” sau „infractori romani” (cand ei sunt tigani) atunci nu este antiromanism, e ok, nu?! Daca nu e vorba despre evrei…totul e permis sau lipsit de importanta.

„Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…” Eheheheee, „germanule”, e bine ca media preia informatii din afara sistemului care nu ridica un deget impotriva sectelor de genul „copiii domnului”, adevaratii mobsters – care sunt respinsi in nenumarate tari.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/copiii-domnului-sapte-mirese-pentru-sapte-sectanti-890030.html
http://www.odaiadesus.ro/martinelli.html
Urmareste un documentar socand, in 7 parti, depre secta The Children of God http://www.youtube.com/watch?v=Ud4Z9xkre6g

Secta „Copii Domnului” nu are nicio trewaba cu crestinismul. Nicio treaba in sensul bun. Si asta isi da seama orice om normal. Daca faci parte din COG atunci nu avem asteptari de la tine.

@S.V. Esti naiv daca stai si astepti sa ii ia politia cu japca din casa cand ei sunt protejati chiar de catre autoritati. Priveste declaratiile lor, cu cata nonsalanta isi povestesc orgiile sexuale imorale si ilegale. Dar, desigur, politia nu s-a autosesizat. Nu sunt interesati de mediul imoral si inuman in care sunt tinuti captivi niste copii (chiar daca sunt ai sectarilor), dar se autosesizeaza cand cineva ia atitudine impotriva lor prin niste simple afise manifest!!! Nu ti se pare cel putin dubios???

h88 a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 22:33 )

„Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…”

tu ti-ai facut temele? cauta articole din anii anteriori pe acest subiect, nu pe acest site, si vei vedea ce atitudine are politia.

Lucius Fascius a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 23:04 )

s-a ajuns ca in Romania sa fie mai rusinos sa fi nationalist decat pedofil!

Johnny Rebel a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:05 )

Pedofilia trebuie pedepsita cu moartea sau cel putin cu castrarea chimica ca in tarile civilizate cum ar fi Polonia si altele, felicitari autonomilor pentru actiunile lor in general si felicitari autonomilor pentru actiunea antipedofilie in special.

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:24 )

Imi apare si mie comenariul anterior sau aici apar numai selectii?

Dapyx Zetarul a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 00:26 )

(ok, se pare ca primul comentariu a intrat la spam din cauza linkurilor…)

@Germanul, Da, initiativa apartine Nationalistilor Autonomi. Ai ceva impotriva NAT in general? Lasa deoparte animozitatile daca nu esti prietenul pedofililor.
“si bineinteles ca nu lipseste informatia (falsa!) ca fondatorul cultului “The Family” a fost un evreu” Falsa? Chiar in comentariul tau afirmi asta ” His maternal forefathers were German Jews who converted to Christianity in the mid-eighteenth century.” JEWS! Evrei, germanule…

“Campania aceasta este una de “mob violence”. ” Unde este…violenta? “Daca cineva are banuieli ca in casa asta se intampla acte de abuz sexual al copiilor, sa mearga la politie.” Daca tu ai incredere in politie, atunci scuza-ma dar esti rupt de lume, traiesti intr-un paradis imaginar.

“nationalisti autonomi anti-semitici” Daca faci referire la originea etnica a fondatorului unui cult declarat periculos in USA si in unele state Europene inseamna ca esti antisemit? Dar cand media spaniola sau italiana vorbeste despre “mafia romaneasca” sau “infractori romani” (cand ei sunt tigani) atunci nu este antiromanism, e ok, nu?! Daca nu e vorba despre evrei…totul e permis sau lipsit de importanta.

“Din pacate, iarasi media din Romania nu isi face temele si preia niste informatii false de la un grup de putina incredere fara cercetare independenta…” Eheheheee, “germanule”, e bine ca media preia informatii din afara sistemului care nu ridica un deget impotriva sectelor de genul “copiii domnului”, adevaratii mobsters – care sunt respinsi in nenumarate tari.

Cauta pe net despre The Children of God, The Family (youtube) si articolele in romana.

Secta “Copii Domnului” nu are nicio trewaba cu crestinismul. Nicio treaba in sensul bun. Si asta isi da seama orice om normal. Daca faci parte din COG atunci nu avem asteptari de la tine.

@S.V. Esti naiv daca stai si astepti sa ii ia politia cu japca din casa cand ei sunt protejati chiar de catre autoritati. Priveste declaratiile lor, cu cata nonsalanta isi povestesc orgiile sexuale imorale si ilegale. Dar, desigur, politia nu s-a autosesizat. Nu sunt interesati de mediul imoral si inuman in care sunt tinuti captivi niste copii (chiar daca sunt ai sectarilor), dar se autosesizeaza cand cineva ia atitudine impotriva lor prin niste simple afise manifest!!! Nu ti se pare cel putin dubios???

Făt-Frumos a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 02:56 )

@ Dapyx Zetarul
Nu am să scriu multe aici, pentru că deja ai spus tot ce contează. Bravo frate, mă bucur că ai ochii larg deschiși.

Susțin NAT în această campanie. Bravo lor, că măcar ei, țin la oameni, la copii, și nu se dau bătuți.

Să fim frați, să fim buni români!

Kroe a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 10:01 )

Felicitari NAT pentru aceasta actiune.

„Daca exista dovezi ca vreunul sau mai multi din membrii acestui cult sunt sau au fost implicati in activitati ilegale (de pilda pedofilie) pe teritoriul Romaniei atunci e de competenta politiei si justitiei din Romania.” – imi place cum gandesti…tare curios as fi sa vad daca ai afla ca aceasta secta ti-ar fi corupt sora / verisoara in relatii sexuale…sa vad daca ai mai sustine sus si tare ca e treaba politiei(incompetenta) si justitiei(inexistenta) sa se ocupe de acest caz.

Lore a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 18:19 )

Si eu sunt de acord cu actiunea nationalistilor autonomi. Mult succes. As vrea sa va contactez pentru a ajuta la actiune. Scursurile pedofile trebuie sa plece din Timisoara noastra!!!!

Nikolova a spus: (iulie 30th, 2011 at 18:16 )

In luna martie 2010, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Timis a facut o ancheta in sediul nucleului „Familiei” stabilit in Timisoara. Raportul a fost pozitiv.* (*“Noua Reveista de Drepturile Omului”, vol.6, 2010/3, p.17,Publicatie trimestriala a Centrului de Studii Internationale.)

The Family International practică toleranţă zero faţă de abuzul de minori. În 1986 s-au stabilit reguli stricte şi clar definite care să asigure protecţia minorilor faţă de comportamente sexuale inadecvate şi aceste reguli au rămas valabile de-a lungul a aproape unui sfert de secol. La mijlocul anului 1989, s-a hotărât că încălcarea acestor reguli se sancţionează cu excomunicarea.

Carta – documentul după care se conduce The Family International, adoptată în 1995 – stipulează practicarea toleranţei zero faţă de abuzul de minori şi prevede reguli clar definite care să asigure protecţia, siguranţa şi îngrijirea corespunzătoare a minorilor.
Carta poate fi citită la: http://tficharter.com

Succesul oranizaţiei The Family International de a-şi proteja copiii şi de le asigura acestora condiţii optime a fost confirmat ca atare în hotărâri judecătoreşti şi în investigaţii independente întreprinse la începutul anilor ’90 pe un eşantion de aproximativ 700 de copii care făceau parte din comunităţile oranizaţiei The Family International. În urma unor testări psihologice şi de evaluare şcolară detaliate şi a unor examinări medicale amănunţite, s-a constatat că toţi copiii erau sănătoşi şi nu s-a înregistrat nici măcar un singur caz de abuz.

Tribunale de pe trei continente au ajuns la hotărâri unanime cu privire la faptul că mediul de viaţă al copiilor din comunităţile oranizaţiei The Family International este unul sigur, negăsindu-se absolut nici o urmă de vătămare sau neglijare.

The Family International (TFI) este o comunitate creştină internaţională dedicată împărtăşirii mesajului iubirii lui Dumnezeu pentru orice om de pe pământ. Noi căutăm să aducem speranţă şi reînnoire spirituală cu ajutorul iubirii necondiţionate a lui Iisus Hristos, iubire care nu cunoaşte graniţe sau limite legate de naţionalitate, convingeri personale sau statut social. Ne străduim să transformăm în bine lumea în care trăim, oferind soluţii spirituale pentru dificultăţile vieţii şi transpunând dragostea lui Dumnezeu în fapte bune şi compasiune, fapt ce duce la îmbunătăţirea vieţii semenilor noştri. Ne străduim să urmăm exemplul lui Iisus, a cărui slujbă a fost „să vestească Evanghelia…, să vindece pe cei cu inima zdobită, să vestească prizonierilor … eliberarea şi orbilor căpătarea vederii.” (Biblia, Luca 4:18; TBS copyright 2002) http://thefamily.org

Denis Adamos a spus: (decembrie 19th, 2011 at 23:46 )

Nikolova, conteşti afirmaţiile făcute de membri ai sectei jurnaliştilor români (mai exact Evenimentul zilei)? Dacă ţie ţi se pare normal ce se întâmplă acolo, că v-o trageţi ca iepurii şi copiii nu mai ştiu care le sunt mamă şi tată cu adevărat, că abuzaţi de ei, o dovedesc materialele adunate de-a lungul timpului.

O să ajungeţi rău de tpt Nikolova. Timişoara nu este un oraş prietenos pentru voi, ţi-o garantez. Ce e mai rău abia acum urmează. Iar dacă reuşim să îl băgăm pe unul la închisoare…acolo e sfaârşitul. Dar înainte probabil o să aibă timp să sopună totul…

Denis Adamos a spus: (decembrie 19th, 2011 at 23:51 )

Aici gasiti un documentar in mai multe parti despre aceasta periculoasa secta care s-a mutat in orasul nostru si are, conform priopriilor afirmatii, cea mai mare comunitate din Romania. Luptati impotriva lor, fortati-i sa plece, nu acceptati anturajul lor imoral si daunator.

http://www.youtube.com/watch?v=Ud4Z9xkre6g

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Colterm

Colterm dă mai multă căldură pentru timișoreni. Se închide o casierie

Societatea Colterm a anunțat că va furniza timișorenilor energie termică la o temperatură mai ridicată, având în vedere vremea rece prognozată. De duminică, caloriferele ar trebui să fie mai calde Colterm a anunțat că, având în vedere prognozata scădere a temperaturilor din perioada următoare, începând de duminică, 5 februarie, va crește parametrii de furnizare a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm dă mai multă căldură pentru timișoreni. Se închide o casierie
WINTER SALE 2023
WINTER SALE 2023

Politica vezi arhiva Politica

primaria timisoara

Și consilierii locali liberali de Timișoara anunță că se sacrifică și votează bugetul ”pentru bunul mers al orașului”

Așa cum debanat.ro relata încă de dimineață, nemulțumirea legată de modul în care se va vota, joi, bugetul Timișoarei este destul de mare. Iată că și liberalii din Consiliul Local spun că sunt nemulțumiți, dar că merg înainte cu votul „pro” buget. Într-o poziție semnată ”Grupul PNL din Consiliul Local Timișoara”, suntem anunțați că, de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Și consilierii locali liberali de Timișoara anunță că se sacrifică și votează bugetul ”pentru bunul mers al orașului”
dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

CFR Timişoara e în sferturile Cupei României după victoria de la Buzău

Jucătorii de futsal de la CFR s-au deplasat la Buzău unde au disputat două partide cu echipe din localitate, în două competiţii diferite, campionat şi Cupa României. În prima partidă, echipa timişoreană a întâlnit prim-divizionara Luceafărul, într-o partidă contând pentru turul suplimentar din prima ligă. Feroviarii au făcut o partidă excelentă şi s-au impus categoric,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CFR Timişoara e în sferturile Cupei României după victoria de la Buzău
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Câinii la… control! „Inspecţia” la deţinătorii de câini periculoşi s-a lăsat cu multe amenzi

O razie mai neobişnuită într-un moment totuşi oportun. În data de 4 februarie, polițiștii Secției 4 Rurală Peciu Nou au organizat o acțiune în localitățile Șag, Sânmihaiu, Peciu și Parța, din județul Timiș, pentru verificarea modului de respectare a legislației privind regimul de deținere al câinilor periculoși din categoriile I și II. Ca urmare a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Câinii la… control! „Inspecţia” la deţinătorii de câini periculoşi s-a lăsat cu multe amenzi

Economic vezi arhiva Economic

Societatea Colterm atrage și abonați noi. Se propune un nou sistem, diferit de cel din prezent

Societatea de termoficare Colterm are nu doar cereri de plecare din sistemul centralizat de încălzire, existând și cereri de rebranșare, pentru un complex de 1.000 de apartamente. O soluție aplicată în blocurile din Republica Moldova ar putea oferi soluția pentru scăderea cheltuielilor și asigurarea confortului termic la o calitate superioară, spune (încă) directorul Colterm, Petre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Societatea Colterm atrage și abonați noi. Se propune un nou sistem, diferit de cel din prezent

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O razie mai neobişnuită într-un moment totuşi oportun. În data de 4 februarie, polițiștii Secției 4 Rurală Peciu Nou au organizat o acțiune în localitățile Șag, Sânmihaiu, Peciu și Parța, din județul Timiș, pentru verificarea modului de respectare a legislației privind regimul de deținere al câinilor periculoși din categoriile I și II. Ca urmare a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Câinii la… control! „Inspecţia” la deţinătorii de câini periculoşi s-a lăsat cu multe amenzi
Vizita viceprimarului Cosmin Tabără, trimis de municipalitate să asiste la deschiderea Capitalei Culturale în Elefsina, în Grecia, orașul aflat la 20 de kilometri de Atena, a confirmat ceea e s-a putut vedea și la primul oraș care a devenit Capitală Culturală, Veszprem din Ungaria. Sărbătoarea este savurată fără a fi ceva… exploziv, nu se dorește...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deschidere oficială pentru Capitala Europeană a Culturii din Elefsina. Viceprimarul Tabără remarcă simplitatea ceremoniei
Societatea de termoficare Colterm are nu doar cereri de plecare din sistemul centralizat de încălzire, existând și cereri de rebranșare, pentru un complex de 1.000 de apartamente. O soluție aplicată în blocurile din Republica Moldova ar putea oferi soluția pentru scăderea cheltuielilor și asigurarea confortului termic la o calitate superioară, spune (încă) directorul Colterm, Petre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Societatea Colterm atrage și abonați noi. Se propune un nou sistem, diferit de cel din prezent
Administrația Bazinală de Apă Banat a transmis că Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod portocaliu pentru un afluent al râului Bega, în județul Timiș. Avertizarea este valabilă pentru 5 februarie 2023, în intervalul orar 08:25 – 12:00, la nivelul județului Timiș este în vigoare o avertizare hidrologică –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Avertizare de cod portocaliu pe râul Bega
Inconştienţi la volan, în fiecare zi, peste tot. Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai mulți bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere, în ultimele 24 de ore. Sâmbătă, în jurul orei 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe DJ 691 în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, un autoturism condus de un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Drogaţi şi beţivi la volan, la tot pasul în ultima zi
Jucătorii de futsal de la CFR s-au deplasat la Buzău unde au disputat două partide cu echipe din localitate, în două competiţii diferite, campionat şi Cupa României. În prima partidă, echipa timişoreană a întâlnit prim-divizionara Luceafărul, într-o partidă contând pentru turul suplimentar din prima ligă. Feroviarii au făcut o partidă excelentă şi s-au impus categoric,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CFR Timişoara e în sferturile Cupei României după victoria de la Buzău
Agenţia de AsTour Timişora organizează, în vară, două excursii la Paris, probabil cea mai cunoscută destinaţie turistică din lume. Excursiile vor avea loc în perioada 20-24 iunie, respectiv între 18 şi 22 iulie. Programul unei excursii este următorul: ZIUA I Plecare din Timișoara, Aeroportul Traian Vuia; sosire Paris, Aeroportul Beauvais; transfer aeroport Paris (cu autobuzul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vară la Paris, cu AsTour Timişoara
Naţionala României a învins clar echipa Poloniei, cu 67-27 (38-10), sâmbătă, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din Bucureşti, în meciul de debut al ediţiei 2023 a Rugby Europe Championship. Simionescu a reuşit un eseu, iar alţi doi jucători de la SCM USV, Chiriac şi Alin Conache şi-au făcut debutul sub tricolor. ”Stejarii” au debutat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România a învins categoric Polonia la rugby. Un jucător al Timişoarei a reuşit un eseu, iar alţi doi au debutat sub tricolor
Top