Delphi, la un pas de dezastru?

Delphi, cel mai mare angajator din judeţul Timiş, se pregăteşte de modelul Nokia – Jucu. Unele surse spun că urmează mari probleme pentru compania din Sânnicolau Mare, care ar fi fost anunțată de Volkswagen, Skoda şi Audi că, de la finele lunii octombrie, contractul va fi reziliat.

Cu alte cuvinte, producătorul german de mașini nu mai are nevoie de cablurile produse aici. Care cabluri, circulă vorba prin târg, au cam ieşit pe uşa fabricii cu defecte majore în ultima perioadă. Oficialii Delphi nu recunosc nimic, nici presei, nici muncitorilor, primarul tace mâlc şi susţine că nu ştie că se pregăteşte o disponiobilizare masivă din rândul celor 6.100 de angajaţi. Totuşi personalul din birouri, cei de la logistică, contabilitate, şi administraţie îşi caută de zor de lucru. De vreo două săptămâni, oamenii care „ştiu” cum stă treaba au intrat în vria depunerii de CV-uri pe la alte companii de profil din Timişoara.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

77 comentarii pentru acest articol

una din delphi a spus: (septembrie 29th, 2011 at 12:56 )

Delphi nu este la un pas de dezastru , Delphi insusi este un dezastru.
Delphi a ajuns la 6100 de angajati pentru ca angajeaza tot ce misca, nu cauta calitate si cantitate.Nu ma mir ca se inchide, ma mir cum de a rezistat atata de mult.
Sunt atatea care nu sunt la locul lor in aceasta firma incat nu stiu cu ce sa incep.
Operatorii au un salariu de mizerie, iau 6milioane si bonuri si muncesc cate 12, 16 ore.Am vazut femei care au lesinat, care nu aveau bani de mancare si care isi luau un energizant ca sa faca fata.Tichetele de masa nu sunt date atunci cand ar trebui sa fie date ci se dau sambata ca astfel oamenii sa fie obligati sa vina si sambata la serviciu.
Un operator, cum spuneam are 800 incadrarea, bani din care ii mai iau aproape 3 milioane pentru halat, pentru asigurate medicala, pentru training, asta in cazul in care isi da demisia(trainingul nu exista).Mai mult, pierde si tichetele de masa(lege interna delphi deoarece au si ei datorii pe care trebuie sa le acopere, sustinea managerulHR, Diana Voda.
Zilnic , zilnic sunt inspectii deoarece cablajele contin multe defecte.
In Delphi primeaza nepotismul.De exemplu sefa de la MCR, il are ca superior pe sotul ei, din cate stiu eu acesta este un conflict de interese.Sotia country managerului de Hr a fost subalterna lui, adica manager de HR, dupa care a fost numita manager de logistica.Ma intreb eu cat de multa experienta a avut aceasta lady care nu e deloc o lady:)))moreover in delphi dispar mereu materiale, ei nu ca nu produc, nu au cu ce sa produca:)))fostul Plant manager, Ovidiu Ambrus a fost invitat sa isi dea demisia, motiv pentru care a fost inlocuit cu Sorin Miclea care incearca sa aduca Delphi pe linia de plutire, dar ma indoiesc ca va reusi….

Lore a spus: (septembrie 29th, 2011 at 14:00 )

Asa este, personalul de la HR nu mai face fata cu munca,lucreaza de dimineata pana seara la 10, stiu pe cineva de acolo care ajunge mereu pe la 1 , 2 noaptea de la serviciu si dimineata e in autobuz spre sannicolau deoarece sta in timisoara.
Tipul care e seful lor, unu Paul Patrascu nu vrea sa angajeze inca o persoana deoarece trebuie sa faca o reducerea costurilor:))))))cum o reducere cand ei toti au salarii de 90 ,100 de milioane…..

altu din delphi a spus: (septembrie 30th, 2011 at 01:25 )

Nu este nimic adevarat ce scrie in acest articol.
In Delphi totul este ok salariile sunt pe masura muncii (1500-1700) de lei iar daca stai suplimentar ai diferite bonusuri iar cablurile de audi sunt foarte ok si apreciate de cei de la AUDI
Asa ca sa nu credeti toate prostiile ce scriu aici

Bubulina a spus: (septembrie 30th, 2011 at 11:43 )

Eh..ma amuz cand aud Delphi!
Cati dintre angajati au primit copie dupa contractul care il semneaza cu ei?
Cati dintre ei nu spun nimic atunci cand vine vorba ca sunt obligati sa mearga sambetele, respectiv duminicile?
Macar au si rromi un loc de munca :))))))))
Ah uitasem si „sefele” care o sug bine, habar nu au ce trebuie sa faca dar ele persecuta oameni de parca ar fii sclavele lor!
Sa nu uitam si de faptul ca oamenii astia ajung cu cel putin 40 minute inainte de a incepe programul…timp care nu este platit..ce le pasa lor!
In cazul in care sunati la relatii cu clientii cu ei incopetentele alea nu numai ca nu au pic de bun simt, dar nu au nici un vocabular adecvat…vorbesc mai frumos ciobanii de pe munte decat aceste paparude!…
De fapt aici cred ca circula faxa cu: „cu cat sugi mai bine cu atat mai avansat esti!”

e a spus: (septembrie 30th, 2011 at 13:20 )

A

Alin a spus: (septembrie 30th, 2011 at 17:22 )

Sunt de acord cu „altu din delphi”. Totul este ok….deci „fuck off”. Nu stiu daca salariile ajung la acea suma….dar in ceea ce priveste productia de cablaje este destul de ok….
@debanat.ro: sunati la Delphi inainte sa postati asa ceva.

Nikole a spus: (septembrie 30th, 2011 at 17:56 )

Nu mai vorbiti aiurea k nu o sa se inchida Delphi Sannicolau Mare.Atat Skoda cat si Audi si-au revenit.Totul este ok si va fii ok,nu pleaca nimeni acasa pe motivul k se inchide fabrica.Domnul Ovidiu Ambrus nu a plecat din cauza domnului Sorin Miclea.Ovidiu Ambrus a lucrat la noi in fabrica pana la inceputul lunii septembrie.Iar salariile sunt ok.

Cine crezi? a spus: (septembrie 30th, 2011 at 21:13 )

deBanat.ro sunteti pe urma celor de la cancan…. doar ca voi pretindeti a fi ziaristi. Publicati articole dupa ureche?…. redactorul sef a auzit o barfa in fata blocului??? RUGATI-VA sa nu se inchida portile la delphi sannicolau…. multi oameni traiesc de acolo si ma refer aici la oamenii de pe banda, au credite, au copii si nu au nici o vina. CE VA MAI PLACE SHAORMA!!!!!! (barfa sugacilor)

alin2 a spus: (septembrie 30th, 2011 at 23:12 )

Ce de simpatizanti delphi:)))))de ce asta oare pentru ca nu se platesc decat 32 de ore suplimentare si voi aveti cu sutele?Nu se intampla nimic???????WHF?
Pe ce lume traiti?Credeti toti porcii de la conducere si toate scroafele de acolo:))))doar nu o sa zica ca da:)))sunt probleme.
De ce nu spuneti cum se poarta superiorii cu angajatii, inclusiv cu cei de la birouri.De ce nu spuneti ca sunt supervizori acolo care sunt alcoolici, mai grav nu au nici experienta si mai sunt si femei:))))Anca iti suna cunoscut?????

alin3 a spus: (octombrie 1st, 2011 at 01:31 )

Mai alin2, ajuta-ma sa ma lamuresc: „ni se platesc” sa „vi se platesc”, ca daca nu esti din delphi, nu ai ce sa comentezi pt ca nu o sa intelegi niciodata ce suntem noi, delphi! Daca esti din delphi, nu ai ce sa cauti in delphi! Pt ca nici nu ai idee ce e delphi pt noi, cei care ne-am nascut si crescut in sannicolau cu delphi, nu intelegi ce inseamna sa fi in rahat si sa pui osu sa fie altfel, nu intelegi ce inseamna sa iti intre un cablu in rework si sa suferi pt asta, chiar sa nu dormi o noapte pt ca sti ca undeva tu depinzi de asta, sau sanvisu copilului tau de maine depinde de asta. Asa ca nu dati cu noroi in sute de oameni care sunt in delphi de la inceput si au facut delphi sa existe, sa ne faca sa ne cladim vieti pe asta. Daca esti din delphi, vezi-ti de drum, du-te, lasa-ne sa ne vedem de cablurile noastre, daca nu esti, vezi-ti de treaba ta ca nu te priveste, daca ai fost, poti sa comentezi…inseamna ca nu ai avut ce sa cauti in delphi! Nu e usor, dar asta suntem noi, delphi si sigur nu ne e rusine ca suntem DELPHI!

rimu a spus: (octombrie 1st, 2011 at 08:40 )

doamne fereste sa se intample ceva nasol la astia… dar poate nu e chiar asa de rau, pentru ca mergeti la groza, la primarie si rezolvati problema

xonia a spus: (octombrie 3rd, 2011 at 19:02 )
chris a spus: (octombrie 6th, 2011 at 04:29 )

Am o vechime considerabila in aceasta firma si nu ma feresc sa vb deschis despre problemele d fond!Am observat schimbarea continua din aceasta firma,d la o reputatie buna si stabila d acu cativa ani s-a ajns la o reputatie very low class,si credibilitatea acestei firme a ajuns d la un nivel inalt undeva in canalizare,atat ptr angajati cat si ptr clienti!!!Am o sugestie ptr alin3:fugi in perete,ptr k dak firma asta da gherla ai sa ajungi boschet,si spun asta ptr k am observat felul agresiv in care iei apararea firmei,si ink ceva…u si aku esti in rahat,deci nu stiu la c ai pus u osul…Toti cei care „au facut delphi sa existe” nu s-au gandit la altceva decat la propriul buzunar,si asta garantat!!!Acele sute d lipitori despre care vb u probabil k stau foarte bn cu bugetul in acest moment,sa nu mai vb despre sumedenia d nereguli din firma,d la productie,furtul d materiale,si pana la gaurile din buget descoperite recent,gauri care au dus d fapt la „plecarea domnului ovidiu ambrus”,nu mai vb despre alti beneficiari care vb ta au pus osul sa fie altfel,dar numai ptr ei!!!Din cate observ esti bagat in rahat tare adanc,ptr k ai o smochina uriasa,din moment c t dai d ceasul mortii cand cineva isi spune opinia despre aceasta firma,si dak aceasta firma da rateu o fi vai d tn,ptr k asa vaca d muls nu mai gasesti u,si p langa tn alte sute vb ta,deci dute nene si fa matanii,si plangi cu lacrimi d crocodil k sa mai mearga treaba in firma,si nu sta doar o noapte nedormit ptr k stii k ai facut o ghioarsa,mai bn nu mai dormii deloc,si poate ai sa sch ceva,asta in cel mai bun caz,in cel mai rau,ai un loc rezervat la gataia,si intr-o nota d optimism am sa-ti spun acelasi lucru,dar putin mai frumos:Iti dai viata ptr firma,ai un bonus la doua luni,esti cel mai bun,dak cedezi t internam la nebuni :D!!!In cutia cu sugestii as pune o sugestie mai mult decat necesara,ba chiar imperativa:Angajati un psiholog,ptr k in actuala situatie e nevoie acuta d el,sau poate un psihiatru ar fi mai nimerit ;D!D c nu s spune nimic despre faptul k aceasta firma a ajuns cu recrutari d personal din caras severin,petrosani,ba chiar si constanta?P ai cui bani sant ei cazati la hotel d atata timp?D c e nevoie d reduceri d cheltuieli d personal?D c nu s fac reduceri din salariile anumitor „grei” ai firmei si s recurge la orice motiv,oricat d banal ar fi el ptr a face penalizare unui muncitor?Nu ma surprinde absolut deloc faptul k firma a fost declasificata calitativ din moment c sistemul d lucru,mentalitatea si politik firmei sant sub orice standard,si dak s continua in acelasi sistem sant mai mult decat sigur k s va ajunge la gherla,ptr k toti oamenii vechi in care s putea pune baza in privinta calitatii produsului au plecat,si au venit tot felul d martalogi care nu au nici cea mai mik notiune d lucru calitativ si nici c inseamna d fapt igiena personala,sa nu mai spun d bunele maniere!!!Aceasta firma a ajuns o mare cloaca d nespalati si d neciopliti,care mai bn ar sta la coada vacii decat sa angajeze undeva,ptr k nu au nici macar cea mai mik intentie d schimbare a mentalitatii! Momentan foarte usor s poate compara aceasta firma cu un CAP,dar unul intr-o stare deplorabila,si toate aceste schimbari negative au survenit datorita mentalitatii sub orice critik a celor care sant in conducerea acestei firme!!!Sa vb oare si despre faptul k in proportie d 95% accentul s pune p cantitate in detrimentul calitatii?Sau poate despre faptul k operatorul e prins intre aceste doua extreme si e lovit din ambele parti,p langa aceasta fiind nevoit sa suporte tot felul d injurii din partea „sefului” d sch,d productie,indiferent despre cn este vb?Sau poate despre faptul k s inceark implementarea unui regim d penitenciar stresand operatorul in ultimul hal,facandu-i penalizare ptr orice nimic? Trebuie sa multumesc calduros managerului d protocol ptr cadoul oferit,cadoul constand intr-o penalizare d 5% ptr k am mers pana la baie ptr un min!!! Dupa cum s vede el confunda acest „job” cu un teren d vanatoare,motiv ptr care ai sugerez sa isi fak programare la un control d cap,ptr k are probleme mari d sanatate,in special p partea psihik!!! Sau e mai bn sa amintesc despre mentalitatea anumitor „superiori” foarte complexati d fapt,carora le recomand mai multe sesiuni d sedinte la psiholog ptr a remedia aceasta problema,asta in cazul in care mai e posibila… Bai „altu din delphi” u iti bati joc d minciuna aku,chiar pana acolo ai ajuns,sau poate esti un fel d marioneta fara sa-ti dai seama? Chiar ieri am vb cu un prieten si mi-a spun k dupa o luna intreaga lucrata in program 12/12,si dupa peste 100 d ore suplimentare abia a luat 1500,si e vb d o pers veche in firma,d peste 5 ani!!!U c incerci d fapt sa aberezi?In afara d cei care s-au pus bn la acest capitol salariile sant d tot kktul,k si firma d altfel!!!Fugi cat poti d repede si aruncate in canal vere,ptr k u respiri aerul degeaba,esti mai rau k un parazit!!!!!!!!!Delphi=SCLAVIA MODERNA INTRUCHIPATA!!!!!!!!!! Pacat d atatia negri autohtoni care au ajuns in proportie d 60/70% in aceasta firma,poate ei s simt la fel k celelalte ciori care munceau p plantatii,comparatie mai mult decat interesanta,si foarte realista!S-a ajuns pana acolo incat s dau oameni afara ptr simplul fapt k nu vor sa lucreze sambata/duminik?E sub orice critik,sau in cel mai bun caz ti s face penalizare,si nu ti s mai acorda nici bonusul d prezenta,ptr acelasi motiv!!!Unde s-a mai pomenit asa ceva?O sugestie ptr „papusarii” acestei firme:DAK NU VA SCOATETI CAPUL D LA „SPATE” SI NU ABORDATI O NOUA POLITIK D CONDUCERE,ATAT FATA D ANGAJATI CAT SI FATA D CLIENTII FIRMEI,SANTETI RESPONSABILI DIRECTI PTR FALIMENTAREA ACESTEI FIRME!!!!

chris a spus: (octombrie 6th, 2011 at 04:48 )

alin3 imbecil incult dumbshit c esti s vede k esti delphi 100%,ptr k nici macar sa vb corect nu stii,u cred k esti mai prost decat prevede legea coane! Sanvisul d care amintesti u,cel p care al mananca copilul tau e d fapt sandwich(preluat din limba engleza)p romaneste sendvici,ptr k dupa cate s vede nici macar romaneste nu stii sa vb,darmite alta limba! Dau lectii dak esti interesat,prima gratis,dupa care 5 lei ora 😀

anonim a spus: (octombrie 11th, 2011 at 09:20 )

pt chris…da’ tu esti chiar prost…daca tot dai lectii de scriere, atunci verifica-te sa vezi daca stii despre ce-i vorba. DEX limbii romane contine doua variante : sandvis sau sandvici, nici gand de sendvici !! asa ca daca la alin 2 poate fi o greseala de tastare in cazul tau e de-a dreptul clar ! si daca tot dai lectii, ai putea sa incepi cu tine, cu 5 lei pe ora, ca alti clienti….tare greu de crezut !

Douglas K Pace a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 08:51 )

Ati uitat de Irina Ticu care a murit pe banda din cauza epuizarii? Ati uitat cum sa infintat sindicatul Delphi de la Arad? Ceea ce spun multi aici este adevarat, ma refer la modul cum se comporta sefii cu operatorii, firma cum se comporta cu operatorii, nimic din contract nu se respecta. cu orice ocazie te penalizeaza ( au ei grija sa existe motive de penalizare).
Cat despre Irina Ticu pot sa vorbesc pentru ca am cunoscut-o si pot sa spun ca era o fata de nota 20.
Iar in ziua in care a murit era la servici, muncea 16 ore pe zi. Am sa va spun cum sa intamplat, (tot ce spun aici pot sa probez).
Sa intamplat ca Irina muncea pe banda,asta sa intamplat dupa prima pauza…a lesinat, un coleg a strigat ca sa ii dea cineva o sticla cu apa, cum sa pun… in Delphi nu ai voie cu apa (mai rau ca pe plantatii), o colega avea o sticla de apa ascunsa in cosul de gunoi sub hartii, i-a dat sticla cu apa si a spalat-o pe fata. Au oprit banda. Au ridicat-o pe brate si au dus-o la cabinet ( sa spun de cabinetul medical, unde altceva in afara de aspirina nu stia sa administreze domnul de acolo, apoi te trimitea inapoi pe banda, indiferent ce aveai), la cabinet s-a uitat la ea medicul de tura si a luat decizia sa o trimita acasa. Dupa ce au trecut doua ore de cand au vazut-o la cabinet, am aflat ca a murit. Pentru ce? Ca sa isi umble smecherii buzunarele, iar noi sa luam 600 de Ron?
Sindicatul din Arad cum a fost infintat? Va spun eu. Au fost date pe sub mana formularele de aderare, ca sa nu vada sefii..cate bataii au primit liderii de sindicat in parcarea din fata de la Delphi?
Acelasi lucru se face si in Moldova Noua, la recenta fabrica de acolo, si ma refer la infintarea unui sindicat ( sa nu vb ca te omoara cu munca, orele suplimentare si regulamentele lor). Mai nou sa bagat legea in Delphi asa : 1 absenta 3 bonuri taiate, 2 absente 6 bonuri taiate iar la 3 absente toate bonurile. Daca este legal…judecati si dumneavoastra? In contract nu scrie de asa ceva.
I sa adus la cunostinta domnului Popity Francisc, manager Delphi Packard Moldova Noua ca se doreste infintarea unui sindicat… raspunsul a fost : Demisionati.
Politica de functionare Delphi: Pleaca un prost, vine altul. Nu are importanta cum lucrezi, daca esti bun sau nu, ei o bat intruna ca calitate, calitate… dar asta doar din gura ptr ca de fapt te pun sa faci cat mai multe cablaje. E un dezastru total, numai cand sunt vizite (audit) de la firmele care cumpara cablajele lor e lege si ordine, in rest sa se produca cat mai multe cablaje.
Nimic din ceea ce scrie in contract nu este respectat. Sa nu spun ca sefi la sch 3 se f*t prin birouri, exista si referat facut la conducere de catre cei de la paza, verificati (nu sa luat nici o masura). Sefi de banda care nu stiu sa dea de 3 ori cu bandaj pe un cablaj…important este ca au 15 buline pe legitimatie. Oare cum le-au capatat? Oare dand mese si euro prin oras la sefii ai mari?
Astia se muta din loc in loc si exploateaza oamenii? Nimeni nu e mai presus de lege.
Ce au investit astia? Tot ce sa facut, sa facut pe banii statului ( ma refer la teren + constructia cladirii, de asemenea se poate verifica la primaria Moldova Noua, este investitie din bani publici, deci totul este public).
Nu se merita sa stai pe 600 Ron, facand ore suplimentare peste cele admise de lege, asa fara numar (la mine pe banda se facea un cablaj complet in 2 minute si 30sec cronometrati de ingineri) , transport nu, bonuri taiate, penalizari la greu ( si daca ti ecusonul putin intors, asta ptr ca te misti incontinuu).
Nu am acceptat si nu voi accepta ca cineva sa isi bata joc de mine, asa cum le-am spus si la sefii din Delphi. Si mi-am dat demisia, cu preaviz de 2 saptamani (desi in Delphi se practica altfel, cine stie cunoaste), iar ei cadou de plecare mi-au luat bonurile pe o luna de zile. Nu ma fac banii pe mine, eu ii fac pe ei.
Sa te judeci cu ei ptr niste bonuri in valoare de 180 Ron, nu se merita…mai mult dai pe taxele de judecata, si ei de asta profita.
In incheiere va ures succes, Mie imi este bine unde sunt acuma (U.K). Good luck and good bye forever Romania :))))))))))))

Douglas K Pace a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 08:59 )

Pentru toti sefii din Delhpi cu multa prietenie http://www.youtube.com/watch?v=Dvnl-YGTrnM&feature=related

mucula a spus: (noiembrie 20th, 2011 at 16:46 )

le dau dreptate la oamenii care spun ca e vaisamar de Delphi,chiar asa este,numa 32 ore suplimentare platite,pe ei nu ii intereseaza calitatea numa canitatea,normal ca un sef nu ar spune niciodata ceva rau din firma ca stie ca si-ar pierde locul de munca.Sefii urla la operatori si numa cnd e inspectie in firma numa atuncia vezi ca se lucra normal,dar dupa ce pleaca e de nedescris.aicia la delphi azi esti operator maine esti la CTC,numa pe pile sau relati ajungi cva mai sus,si restu nu mai zic.

ion a spus: (noiembrie 21st, 2011 at 00:03 )

da asa este

anonim a spus: (noiembrie 21st, 2011 at 00:06 )

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim a spus: (noiembrie 30th, 2011 at 15:32 )

cum sa lucri de 1 decembrie,fiindca asa vrea gogu si miclea?,SPER SA VEDETI ACEST COMENTARIU SI SA LUATI MASURI,eu i-as da afara de la miclea si gogu ,si toti de la birouri care au fost de acord.AICI CHIAR TREBUIE LUATE MASURI,DACA E ZI LIBERA PAI ATUNCI ASA SA FIE,nu cum vrea miclea

jupanu a spus: (decembrie 1st, 2011 at 20:09 )

adevarat ce spune ….anonim…

jupanu a spus: (decembrie 1st, 2011 at 20:13 )

si mai este si chestia cu ,,,rujeola,,pojaru mai pe romaneste .. o gramada de oameni si ei nu i-au nici o masura..lor le trebuie numai lucru si lucru
Sunt niste gunaoie ..ordinare…..dap si poate vede cineva si aceste comentari

chris a spus: (ianuarie 9th, 2012 at 16:13 )

Bine mah anonim,am gresit,recunosc,retractez cele spuse,dar ideea d baza era alta ;)!!!
Vorbind d incertitudinea zilei d maine,e absolut normal k oricine sa-si faca griji la capitolul financiar,in special cei cu familii,dar asta nu inseamna k viata a inceput la Delphi si tot acolo s termina,dimpotriva sant atat d multe variante,incat mi-e tare greu sa cred k odata plecat d acolo,cineva ar ajunge boschet,si la acest capitol am foarte multe exemple pozitive,dar cred k de fapt e vb doar d aceasta preconceptie majoritara care se manifesta cu preponderenta la cei care sant de-a dreptul disperati dupa aceasta firma,cauza posibila fiind financiara,rutina,sau poate fi vorba despre distanta scurta lucru/casa!
Nu mai discut despre mentalitate,care e sub orice critica d altfel,dar vreau sa spun,cat despre criteriile p care s face o avansare in functie,aceste criterii nu au la baza performanta,nivelul d studii,etc!Poti sa fii prost ca noaptea,la propriu,daca cunosti p cine trebuie,si daca simulezi interes fata d productie,esti p val 😉 ! Toate aceste lucruri s intampla din cauza acestui monopol pus d aceasta firma in aceasta zona,ptr ca daca primaria ar aproba deschiderea altor firme in acest oras,negresit Delphi ar falimenta!!! Dar asa,au un as in maneca,dar nu se stie ptr cat timp :)!

jaction26 a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 17:10 )

Osa primiti si nume an curand depre rahaturile lu delphi adica sefi .mucula ai dreptate jupanu are dreptate ion are dreptate Douglas K Pace are dreptate. Cine crezi? esti vrun sef anputit din delphi Nikole bagu pula an gurata la voi la birocrati so marit salariu alin3 veziti dracu de birou tau din delphi ca mai mult jucati pocker

jaction26 a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 17:24 )

bomboe ovidiu an loc safie dat afara ai tinut an firma de miclea sorin

jaction26 a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 17:24 )

pentru ca zbiara ca un gunoi ce la oameni daia ai tinut

jaction26 a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 17:25 )

bomboie ovidiu un alcolist suta la suta%

jaction26 a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 19:25 )

vat antrebat vreo data dece nu au nici o treaba bomboe ovidui dinu laurentiu si mai nou gunoiul de ariton petre va spun io pentru ca batranelul ” Udo Wegl ” de la tomnatic are grija sanu lise antamplae ceva rau la cate luii . Udo Wegl bosorog anpuțip ce ești nu mai mori o data

altu din delphi a spus: (februarie 3rd, 2012 at 16:16 )

cris eu am lucrat 10 ani in penitenciarul Delphi si ce am spus mai sus a fost la misto daca nu ti-ai dat seama
Ai dreptate in tot ce ai spus
anonim:Nu numai ca sa lucrat de 1 decembrie dar cei care nu au fost la servici au fost dati afara(Dar sunt convins ca autoritatile nu iau nici o masura) pentru ca toti sunt unsi si daca vor probe sa ma caute ca le dau
In rest ce sa va ma spun PT TOATA LUMEA CARE VREA LA DELPHI FUGITI CAT VA TIN PICIOARELE SI CEI CARE AU LUCRAT NU VA MAI INTOARCETI NICIODATA

mucula a spus: (februarie 9th, 2012 at 18:00 )

eu am lucrat 6 luni dar nu mai mas intoarce acolo sa stiu ca nu am de lucru dar acolo in veci nu mai ma duc. miclea ii ameninta pe oamenii cu dencan,le zice ca daca nu lucra ii da pe mana lu dencan sai bata?luci fara gogu e mort,luci iara e tare cu dencan,in delphi sun niste pisatii cacatii muisti de sefii,si muistele de la birourii sun niste sugative de pule,ca altfel ar fi moarte si ele.si inca ceva si incheii vreau sa va zic ca printre mafiotii astia din delphi se afla si groza primaru sannicolaului cei care nu stiti,groza tace si ia spaga,ca daca ar da autorizatie la alte firme in oras clar ca delphi ar da faliment si de aia nu vrea sa se deschida alte firme in oras,am incheiat.

alberta a spus: (februarie 11th, 2012 at 18:08 )

Tot ce se scrie aici este adevarat!!!!!!!!!!!!!Cunosc modul in carese fura in delphi,stiu cum fura Patrascu,cum a avansat-0 pe nevasta sa(o proasta incompetenta) care alucrat maimult sub biroul lui.Cum fura gogu,miclea si tot departamenul de ingineri!!!!!!!!!Nepotism si incompetenta!!!

mihai a spus: (februarie 23rd, 2012 at 20:47 )

problemele referitoare la calitate sunt prezente in toate fabricile de cablaje…pentru ca sunt lucrate manual…de catre oameni cu ceva pregatire sau fara ceva pregatire…….lucrez in cablaje auto in timisoara de ceva ani si cunosc foarte bine problemele din acest domeniu………..nu cunosc situatia de la delphi insa situatia in domeniul cablajelor sta in felul urmator……la noi in romania in fiecare oras se afla cate o fabrica de cablaje daca nu chiar 2 sau 3 in acelasi oras ….in timisoara sunt 2 mari si late ..la arad sunt 3 la cluj este 1 la bistrita 1 la satu mare 1 la brasov 1 la pitesti 1….mai sunt si altele care au diversi sateliti prin diverse localitati……..totul se rezuma la costuri …fiecare client gen bmw opel audi…doreste un pret cat mai mic al cablajului un numar cat mai mare de cablaje intr-un timp cat mai scurt….” poti sa indeplinesti aceste conditii colaboram….nu poti gasim pe altii care pot ” …firme producatoare de cablaje sunt destule………eu unul nu cred ca aia acolo la delphi „omoara” oamenii pentru ca asa vrea unul sau altul……si ei ca si altii lucreaza pe baza de comenzi ….comenzi pe care sunt convins ca incearca in ruptul capului sa le onoreze chiar daca inseamna sa trimita cu ” avionul ” ceva cabluri…..ca munca care o face un singur om ar trebui sa o faca doi aici ai alta discutie….aia ar insemna un salariu in plus …aia ar insemna 12000 de angajati in loc de 6000 aia ar insemna un cablu de 2 ori mai scump….lucru care ar face ca bmw audi sau ce clienti or mai avea sa se indrepte spre alte firme care pot produce aceleasi cabluri la un pret mult mai mic…..totul se rezuma la bani…..un cablu ieftin inseamna un client sigur ….un cablu ieftin inseamna admiterea unor defecte …per global inseamna costuri mici pentru locatia respectiva…….. lucrez in domeniul asta si am pornit de jos am fost simplu muncitor …….cand esti simplu muncitor nu stii multe lucruri….cand esti ceva mai sus vezi altfel lucrurile……spunea cineva mai sus acolo ca sefii de banda urla la muncitori…..dar oare la sefii de banda nu urla nimeni aia sunt de capu lor acolo? dar oare la sefii de schimb sau de proiect nu urla nimeni ?…..ia sa fie niste sefi pe care ai doare in cot …..sa vezi si-ar mai face confectionerii aia treaba….ca si aia banuiesc ca sunt majoritatea cu 8 clase unii dintre ei nu stiu nici macar sa-si scrie numele….ca sa nu mai spun ca de unii radeau de se prapadeau inclusiv portarii care le completau cv-urile pentru ca nu stiau nici macar sa scrie……nu vreau sa le iau apararea celor de la delphi nu lucrez pentru delphi…..voi trebe sa intelegeti urmatorul lucru….in afacerea cu cablaje exista o mancatorie teribila toti se bat intre ei pentru costuri cat mai mici si productivitate cat mai mare….SE MANANCA INTRE EI……ca sa ai un cablu ieftin trebe sa produci mult cu un numar limitat de angajati…….daca produci 10 cabluri pe zi si la alea 10 iti muncesc 100 de oameni trebe sa le vinzi scump ca sa ai de unde plati oamenii aia …alfel incui usa……….sunt multe treburi de discutat…..stiu ca ai greu….ce s-ar fi facut daca ar fii produs cabluri sau module pentru masini vechi de acum 10 ani s-au pentru prototipuri modele ce vor aparea peste 2 -3 ani…..in timisoara producem asemenea cabluri…..iar acolo muncitorul isi face singur planseta singur isi pregateste firele singur intinde firele dupa o documentatie singur bandajeaza singur pune tullele singur introduce cablul in masa de test si singur masoara cu ruleta dupa desenul de client fiecare cota din cablaj…..nu ai pregateste nimeni planseta ..nici firele nici carcasele nici sudurile nu i le face nimeni nici nu ai testeaza nimeni cablajul nici nu il impacheteaza nimeni ..decat el singur cu manuta lui…..si are 1 reclamatie odata la 3 luni….INTERESATI-VA DACA NU CREDETI ….aia inseamna oameni pregatiti oameni cu experienta in domeniu oameni la care le place ceea ce fac….interesati-va…..inca ceva……..daca maine va deschideti o tejgherea unde vindeti seminte in fundu moldovei unde sunteti singura firma va angajati un om pe care il platiti cu 100 de milioane ….sau angajati pe unu cu minim pe economie.?…asa ai si delphi…..normal ca iti da 700 de ron minim pe economie….ai clar pentru toti de ce.. inclusiv pentru idiotul ala de la poarta la care ai completeaza portarul cv-ul

anonim a spus: (februarie 24th, 2012 at 07:46 )

Lasati prostiile! Alberta, ia spune tu cum fura patrascu, gogu, miclea si toti inginerii!

cristina a spus: (februarie 27th, 2012 at 19:24 )

Delphi e cea mai mizerabila institutie ,si la propriu si la figurat.Mie rusine sa spun ca lucrez la Delphi,aici unde oamenii de calitate sunt tratati ca niste gunoiae si condusi de ce-i mai incapabili sefi

din Moldova Noua a spus: (martie 6th, 2012 at 03:18 )

Am 1 an de cand lucrez la delphi….am fost angajat chiar din prima zi de cand a fost infiintat in moldova noua….insa aici poti sa stai si 10 ani pe un post pt ca nu te lasa sa avansezi chiar daca sti mult m-ai multe fata de altii…fiindca se merge doar pe pile si in scurt timp se v-a numii familia delphi….sa nu va mirati daca in 1-2 ani se v-a inchide fabrica aici pt ca oamenii care merita nu sunt lasati sa avanseze,sunt condusi de niste incompetenti cu 7-8 clase!!!

anonim a spus: (martie 14th, 2012 at 14:51 )

Ar trebui sa scrie pe poarta de la intrare,ARBEIT MACHT FREI !!!!

mucula a spus: (martie 24th, 2012 at 18:25 )

MIhai mai bine taci si veziti de treaba ta acolo la timisoara ok.sau oare esti vreun pupincurist??? veziti de treburile tale cu firma ta ce te bagi ca musca in cacat,deocamdata nu sti nimik si eu in locul tau nici nu as comenta nimik,hai ceau fratika, ok.

mucula a spus: (martie 24th, 2012 at 18:29 )

si comentariul din moldova noua vezi Mihai ca nici acolo nu sta treaba cum trebuie findca moldova noua ,ineu si sannicolau sunt pe o mana.asta e romania de la constantinescu incoace inclusiv constatinescu totii trebuie la puscarie sau chinuiti azi ii tai o bucata de carne de la mana maine de la picior peste o sptamana ii scotii un ochii sa vada si ei ce chinurii au tras SARACII ROMANII.

anonim a spus: (aprilie 14th, 2012 at 10:55 )

veniti la moldova noua sa vedeti ce se intampla sunt numai sugari sefi de aici sunt niste pampalai betivani etc.salariu e de mizerie e de 600 se fabrica cablaje la cantitate nu calitate.mai mereu ne trimit in 75% ptr ca facem prea multe cabluri si evident ne ia bonurile si din bani.multi angajati vor sa plece de la delphi cum gasesc alt loc de munca.sefi de banda sunt pusi numai dupa pile pana nu sau angajat la delphi erau ciobani prin oras acuma acestia au ajuns sa dea ordine,cand vin controale mari de la opel ne obliga sefi de aici sa facem calitate adica sa facem mult mai putine cabluri decat avem norma pe zi

ionela a spus: (aprilie 27th, 2012 at 13:47 )

intradevar firma primeste toti oameni indiferent de etnie sau de alceva dar vreau sa zic …..se lucreaza foarte rau in delfi tine oameni la lucru peste ore si daca le zici ca nu poti veni sanbata din motive persoanale le trebe sa le zici cauza te pune sa semnezi daca nu semnezi te ameninta meru cu vb asta CINE NU VINE SANBATA LA LUCRU Sa RAMANA ACSA LUNI si oameni is nevoiti sa mearga pt ca au banci si copiii de crescut lucrez de un an jumate in aceasta firma si am dat si peste bine si peste rau asa sunt si alti oameni dar nu au ce face merge toti inainte

G a spus: (aprilie 27th, 2012 at 14:00 )

anonimul de mai sus are dreptate si nu doar in moldova noua se intampla lucru asta ci si aici in sanicolau cand stie toti sefi de banda ca ii audi in linie vine sa ne dea carpe sa stergem praful de pe paghode si sa facem curat chear daca merge banda,,au plini de oameni de servici unde te uiti,cand ii audi in firma atunci iese toti de la birouri in firma ingineri sefi dau linia mai incet sa nu vada audi daca noi aveam planul de 45 de cabluri pe zi noi faceam aproape 90,sefi de banda is niste cioabani de oameni daca ia o femeie de la scolarizare si o aduce la el in linie o tine 2 saptamani poate 3 la urma ii gaseste el un defect sa poate sa ramana acasa femeia si el ramane cu bonurile io pe seful meu cu prima ocazie il tatuez se stie el cine ii si sper sasi dea seama si dupa ce am scris ca doar la EL IN LINIE SE INTAMPLA CHESTIA ASTA

anonim a spus: (aprilie 28th, 2012 at 21:45 )

domnilor …asa cum este in delphi nu este nici unde.Exploatarea omului de catre om este la extem si domni patroni de dincolo nici nu stiu cu ce se confrunta aici la noi.Daca sar face acum o greva toti sefi de la delphi ar face pe dracu in patru ca patroni de dincolo sa nu afle nimic.Am14 ani de delphi si am un salar de mizerie.Daca lucram la babe dincolo era mai bine,dar am copii si rate la banca sicu toate ca ne straduim sa lucram cit mai bine tot nu e bine NE TREBUIE SI NOUA O SCHI MBARE CU NISTE PATRONI CARE sa ne inteleaga si pe noi cei de jos.VA MULTUMESC SI VA ZIC ,,DOAMNE AJUTA,,

anonim a spus: (mai 6th, 2012 at 13:52 )

bravo g asa sa faci

marius a spus: (mai 25th, 2012 at 00:32 )

Luci iti promit ca tio iei in muie daca mai tipi la femeii pe banda jegusule te am in vizor

un birocrat a spus: (iunie 30th, 2012 at 22:09 )

lucrez de mult in Delphi si nu inteleg de ce oameni sunt obligati sa lucreze sinbata sunt amenintati ca daca nu vin sunt dati afara asa cum fac si toti sefi de schimb dar mai sunt si sefi de benzi care nu ai scoli si ameninta oameni ca sunt penalizati cu 10% nu mai dati oamenii afara daca nu vin sinbata ca va vor blestema asa cum lau blestemat si pe seful de la Z.Csi acum trage prin cirje

tm86luc a spus: (iulie 12th, 2012 at 01:11 )

mai oameni buni multi dintre voi vorbiti dar habar nu aveti si eu am lucrat an delphii de 3 ori am fost angajat mai taceti dracului din gura ca de nar fi delphi si zoppas ati fi vai devoi nu va mai cacati pe voi degeaba ca nati mai avea nici bani de hartie igienica”:”

fost angajat a spus: (iulie 25th, 2012 at 23:15 )

Delphi o firma de cacat;nu acorda concediu oamenilor,obliga oameni sa vina sambata la lucru ca altfel i da afara.Is bat joc de oameni intr-o zi i cheama schimbul 2 in ziua urmatoare schimbul 1.Sefi sunt incapabili,Miclea un jegos care trateaza oameni ca pe niste gunoaie(DUTE NAIBI ,NU-TI MAI BATE JOC DE OAMENI CA ROATA SE INTOARCE).Sefi i-au bani de pe concediu si i baga in buzunar. Ca la Delphi nu cred ca e nici unde.

ion ion a spus: (iulie 26th, 2012 at 02:10 )

Confirm toate de mai sus despre Firma Delphi Packard Sannicolau Mare – Evaziune Fiscala – Exploatarea muncitoriilor – bataie de joc.

gabygaby a spus: (august 19th, 2012 at 10:23 )

oamenii bunii si eu am lucrat la aceasta ”puscarie” si este nasol sa vezi oameni care incurajeaza bataia de joc si sclavia…este dureros sa vezi cum vine omu la lucru sa castige o paine pt copii lui si este luat la misto de superiori lui..asa ceva nu am vazut niciunde ..atata bataie de joc si indiferenta fata de angajati…delphi ar putea fi un documentar gen ”memorialul durerii” si spun asta cu mana pe inima…doar ma rog sa se gaseasca un jurnalist sa faca un reportaj despre aceasta firma si veti vedea cate vor iesi la lumina….si cel putin celor care le tine mana la cur la cei de la conducerea firmei am un mesaj …….;sunteti niste porci care va scaldati in propriu vostru cacat si sunteti in stare sa si il mancati…rusine…rusine sa va fie…..porcilor…..

gabygaby a spus: (august 19th, 2012 at 10:35 )

bai ”altu din delphi”’ ori esti prost ori esti unul care ii suge pula lui miclea…..adumi tu mie operatorul din delphi care este in departamentu productie si sa aiba salar asa mare…dar sa fie operator nu sef…..incultule….poponarule…..

don't matter a spus: (septembrie 4th, 2012 at 14:18 )

baiiiiiiiii fratilor in delphi nui de stat numa daca chiar nu ai de unde sati castigi painea pe o zi,salarii sa nu mai zic de rahat si pe langa orele suplimentare care le bagi ,vreau sa zic ca sunt o gramada care nusi primesc banii pe toate orele lucrate. un fost muncitor ca mine in delphi cu salar de 860 si cu 72 de ore suplimentare sa iei 1280 lei ,atunci pentru ce p… sa mai bagi ore suplimentare si mai ales atunci cand vrea sa te retina la ore supli… te santajeaza cu ( daca ai nevoie de invoite sau ai treaba si bla bla bla ) ca nu te lasa si altele si app de cine il pupa pe miclea in p…. ,eu am lucrat de banda cea mare de audi si nimeni numi poate spune cum sunt cablajele, din 3 benzi de audi ,doua stanga si una de dreapta ,o banda de audi si un singur schimb produce undeva la 100 de cablaje din care 20 sau 30 cel putin intra in rework si sa nu mai spunem cu rework-ul care se face in banda si nu in sectiunea de rework., e prea multa nepasare in aceea firma si nu stie Aia mari sa aprecieze oamenii. De cat sa angajeze un om in plus mai bine ar pune omul sa lucre 12/24 si daca te uiti la salar iti vine sa te dai cu capu de pereti. Cun oamnei care isi primesc fluturasul in plic sigilat si le este frica sal deschida ,numa acas il deschid si plang din cauza salariului primit (prea mare =))))))))))………..) e batjocura ,nai sa vezi tu firma care sa lucre omaneii in halu care e in delphii si sa lesine………………..si app de acei nenorociti care nau de lucru si dau cu sprey-uri paralizante prin banda si la baie poi nu se gandesc nenorocitii ca sunt oameni care lucra si li se pot face rau pe banda etc…….Sa nu mai spun cica sunt camere de filmat care sunt montate degeaba,fara vaoare. Ma scuzati poate nu prea intelegeti ce am scris sau ceea ce am vrut sa tiparesc dar vreau sa spun ca firma ca delphi nu se mai gaseste ,cea mai josnica firma chiar daca angajeaza oameni ,degeaba angajezi oameni daca iti bati joc de ei aia de la birouri . SA VA FIE RUSINE VOUA CELOR DE LA CONDUCERE SI VA DORESC TOT GREUL CE IL DUC OAMENII DIN DELPHI.

don't matter a spus: (septembrie 4th, 2012 at 14:31 )

vreau sa mai spun doar ca inainte de revenirea marelui Puscarias de Miclea nu stiu daca e adevarat dar era putin mai bine in delphi dar nu mult de cand cu revenirea puscariasului totul sa dus pe pula. asa ca fratilor va doresc mult succes si noroc si un job cat mai bun Nu delphi. eu unu nu mas mai intoarce inapoi in delphi

fery a spus: (septembrie 25th, 2012 at 19:27 )

am lucrat si eu dar e adevarat ca la aceasta firma omul merge sanatos si pleaca ca vai si-amar e o firma de rahat mult succes

aha a spus: (septembrie 26th, 2012 at 21:02 )

aha firma cucu nu iti da bani dar va da de lucru … oameni buni nu este altceva de lucru primaru din zonele unde sunt delfi puli sunt pe o mana si dau salarii de toata pula si mai ceva la moldova noua 2 zile se lucra 2 se sta acasa si inca ceva care este de fapt norma care trebuie facuta ? si asa este analfabetii facuti sefii muiste sefe salarii de rahat si inca ceva la moldova noua sau facut angajarii la inceput pe pile sefii au fost neamuri sau cunsotiinte ale fostului primar si salariile se taie seara la anumite schimburi ca sa dea de lucru la muiisti de sefi

Marius a spus: (octombrie 9th, 2012 at 01:22 )

Şi eu am lucrat in această aşa zisă firmă, Delphi Packard Romania. Pe Miclea nu l-am prins ca manager dar am auzit că e haos acum cu el. Oricum nu ştiu cum s-au nimerit toţi pe la birouri dar sincer, o adunătură de proşti. (sau e adevărată vorba care spune „cine se aseamănă, se adună”). Dacă vreţi pot enumera câteva nume celebre a prostiei româneşti din Delphi : Nica, Gogu, Sorin Pop, Gulisca (nu stiu daca am scris bine ),Miclea (pe atunci sef de schimb ), Oancea, Ani, Dinu …. etc. Cred ca daca ma pun acum sa ii enumar, se termina internetul si nu termin. Sper să ajungă şi ei în cazul operatorilor…

pitzu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 17:30 )

Eu recent m am lasat de asa numita firma Delphi si nici in prezent nu sunt salariile 1500/luna.”altu din delphi”esti penibil sa spui asa ceva.probabil voi care frecati menta pe acolo luati banii astia,dar cei care produc cablajele ,si ar merita acest salar nu iau mai mult de 800 lei/luna daca nu lucra sambata.inca ceva eu am lucrat 4 sambete pe luna si duminici si tot n am ajuns la salarul acela fabulos de care mentionezi tu mai sus.rusine sa va fie.va bateti joc de oameni si luati banii de pe urma muncii lor!eram obligati sa lucram sambata,duminica…altfel luni ne trezeam cu penalizare din orice motiv.asa ca nu incercati sa duceti lumea in eroare!!!

leo a spus: (decembrie 5th, 2012 at 00:48 )

am lucrat in delphi 10 ani dar mai mare prostie ca acum nu am vazut. Mai bn era cind firma era sub comanda lui strobel ca se mareau salariile de 2 ori pe an…..

leo a spus: (decembrie 5th, 2012 at 01:15 )

Nu stiu cit e de real dar am auzit ca un post de mecanic se da cu 400 euro nu conteaza daca stii ceva sau nu…..

leo a spus: (decembrie 5th, 2012 at 01:20 )

multa sanatate si SARBATORI FERICITE VS DORESC LA TOTI

dalina a spus: (februarie 27th, 2013 at 10:43 )

a ajuns si miclea dintr-un puscarias un mare director la delphi. vai de capu lui k toti sant varza in delphi ala.

Marian Apostol a spus: (martie 13th, 2013 at 14:46 )

De ce va plangeti!/ In calitatea de presedinte al Confederatiei Sindicale Cartel ALFA CS, incerc de mai bine de 1 an sa fac un sindicat la Moldova Noua si nu gasesc un comitet de intitiativa format din minimum 15 oameni (cu cat sunt mai multi cu atat mai bine ptr ca ideal este sa avem minimum 50+1 dintre angajati ca membri) alaturi de care sa facem un sindicat! Ne ocupam de tot! Statut, obtinerea personalitatii juridice, obtinere reprezentativitate (cand avem 50%+1 membri) si negociera contractului colectiv de munca prin care sa eliminam toate anomaliile despre care vorbeati si care sunt specifice relatiilor de munca de tip feudalprecum si de consiliere si reprezentare juridica pe orice problema care apare si care este legata de relatiile de munca! Ceea ce nu putem face noi, si trebuie sa faceti neaparat dv, este sa gasim membrii comitetului de initiativasi alte 3-4 persoane care sa-si asume un rol in conducerea sindicatului! Pot fi contactat la nr de telefon 0744620730 sau pe adresa de maill: filialacs@cartel-alfa.ro

Marian Apostol a spus: (martie 13th, 2013 at 15:07 )

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA, filiala CS incerca de mai bine de 1 an sa faca un sindicat
la Moldova Noua! Pentru aceasta este nevoie un comitet de intitiativa format din
minimum 15 oameni (cu cat sunt mai multi cu atat mai bine ptr ca ideal
este sa avem minimum 50+1 dintre angajati ca membri)! Ne ocupam de toate demersurile necesare infiintari si ulterior negocierii Contractului Colecti de Munca prin care incercam sa obtinem conditii de munca si salarizare mai bune ptr angajati! Deasemenea Cartel ALFA asigura consiliere si reprezentare juridica pentru sindicat si pentru membrii de sindicat in
orice problema care apare si care este legata de relatiile de munca!
Ceea ce nu putem face noi, si trebuie sa faceti neaparat dv, este sa
gasim membrii comitetului de initiativa si inca 3-4 persoane care sa-si
asume un rol in conducerea sindicatului! Pentru discutii suplimentare pot fi contactat la nr de
telefon 0744620730 sau pe adresa de maill: filialacs@cartel-alfa.ro

La solicitarea venita din partea salariatilor ne putem deplasa si la Moldova Noua pentru eventuale discutii!

calin remus a spus: (mai 20th, 2013 at 21:30 )

firma delphi moldova noua,e de rahat.ma concediat,pe motiv ca raman in uram pe banda,pai la 1,luna si 12 zile cat de repede sa alerg?ma chemat in birou si mi-a spus,lasa legitimatia si esti liber,nu esti bun pe postul care ti-l lam dat.asta e firama din moldova noua delhi,condusa de un betivan,ca directorul Dinu,si un fals pocait numit Silviu,alaturi de cativa nenorociti care isi bat joc de oameni

Traian Basescu a spus: (iunie 5th, 2013 at 15:06 )

Dragi cetateni, eu sunt de partea dumneavoastra, fiind presedinte ales prin vot de dvs lucrez in folosul si interesul cetateanului. Tin sa va anunt pe aceasta cale ca voi lua toate masurile posibile de a inchide aceasta bestie numita Delphi acolo unde ii este locul. Justitia isi va spune cuvantul. Va multumesc pentru timpul acordat. Sa traiti bine!

moldova noua a spus: (iunie 17th, 2013 at 14:48 )

SA ANCEPUT ,K LA SANNICOLAU MAI PRECIS METODA SANNICOLAU CU OBLIGATIVITATEA SANBETELOR SA SE LUCREZE MAI MULT DE ATAT SA ANCEPUT CU AMENINTARE CACI DACA NU VI SANBATA LA LUCRU PLECI ACASA .DOAR CE AM EU DE SPUS AICI SATE SANT MAI PUTINE DECAT AN INPREJURIMEA SANNICOLAULUI SI OAMENI CEI CARE PLEACA NU SE VOR MAI ANTOARCE ANAPOI ,ACEASTA FIRMA NU VA DURA FF MULT SI CRED K IN CEL MULT 3/4 ANI VA LUA PE URMELE SANNICOLAULUIPT K O SA SE SATURE LUMEA SI DE CONPORTAMENTUL SEFILOR CARE SI -AU ADUS TOATE NEAMURILE SE TRAG UNI PE ALTII LA SEFIE ROG MINISTERUL MUNCI DACA VA VEDEA ACEASTA POSTARE SA IA MASURII DRASTICE ASUPRA ACESTEI FIRME CARE DE FAPT NU ESTE O FIRMA CI ESTE UN LAGAR CU OAMENI BATJOCORITI CU SALARII DE MIZERIE CARE SE TIPA LA EI LE MAI IA SI DIN SALARIU SI ASA AMARAT DE 6 MILIOANE ,SI CARE OAMENI LUCREAZA SA LE FACA SUPRA PRODUCTIE ,VINE AN INSPECTIE ASA NUMITI AUDIT CARE NU VORBESC CU MUNCITORI DESPRE PROBLEMELE LOR DIN FIRMA SA ANTREBE FIECARE MUNCITOR CE PROBLEME AU CI NUMAI VIN LA MANCAT SI LA BAUT SI ASCULTA DOAR CE SPUN ACESTI INDIVIZI CARE NU AU DECAT 8 CLASE SI SANT NUMITI SEFI SANT OAMENI DE PE CORSA CARE LUCREAZA LA 12 ORE NU PRIMESC BONUSUL DE PREZENTA IAR RESTU FIRMEI ESTE OBLIGATA PRIN AMENINTARI SA LUCREZE OBLIGATORIU SANBETELE,PACAT DE ACESTI OAMENI CARE NU AU INCOTRO SI RABDA BATAIA LOR DE JOC ,ACEASTA ESTE BURGHEZIA SI PATRONATU ROMANESC PRIVATIZAREA DIN ROMANIA ,PT K GUVERNU NU A VRUT SA AIBA BENEFICI STATU ROMAN SI SA CASTIGE CI TREBUIE SA FIM SCLAVI STRAINILOR SI SA DAM BANI ALTOR TARII ,DE CE NU A PUTUT FI DELPHI SA FIE O FIRMA A STATULUI SI SA ANCASEZE BUGETUL ROMAN ACEST PROFIT?ACEASTA ANSEAMNA BURGHEZIA BOIERIMEA DIN ACEASTA TARA CARE DACA NU DESFINTEAZA PATRONATELE SI SA REVINA LA FIRMELE STATULUI ROMAN ROMANIA AN APROXIMATIV 10 ANI VA AJUNGE K,CE-A MAI SLABA TARA SUB DEZVOLTATA

DELPHI MOLDOVA NOUA a spus: (iunie 17th, 2013 at 15:24 )

VRETI SA SE TIPE LA VOI NUMAI CE NU SANTETI SCUIPATI IN GURA?VENITI LA DELPHI MOLDOVA NOUA AICI GASITI SI ANJURATURI SI AMENINTARI SI MAI PUTIN POATE SI BATAIE DACA NU VENITI SANBATA BA CHIAR DUMINICA LA LUCRU SAU DACA NU ALERGATI PE BANDA PT K BANDA ESTE DATA PT SUPRA PRODUCTIE PT BONUSURILE CARE LE DAU SEFI DIN GERMANIA SI AMERICA ADICA BOSUL CEL MARE NU STIE DECAT K SE FAC CABLAJE PROASTE SI PUTINE NU STIE K SEFII CEI MICI CE FAC K DA BANDA FF TARE SA FACA CABLAJE PT SUPRA PRODUCTIE SI SA ASI IA EI LEAFA IAR LA MUNCITORI DREPT RASPLATA AI TRATEAZA K PE NISTE SCLAVI ,MINISTERU MUNCI APEL AUTORITATILOR NATIONALE INTERNATIONALE ACEASTA FIRMA TREBUIE INCHISA NU NUMAI DIN SANNICOLAU MOLDOVA NOUA ,SAU INEU .ACEASTA FIRMA DELPHI PT PROASTA CONDUCERE SI SEFII INCOPETENTI CARE NU STIU SA SE CONPORTE CU MUNCITORII A>R TREBUI DESFINTATA SAU LUAT MASURI CU BOSII BOSILOR SA NU SE MAI ANTANPLE ASEMENEA EVENIMENTE ,OAMENI DIN DELPHI MOLDOVA NOUA NU MAI SUPORTA ZBIERATUL ASA ZISILOR SEFI CARE TIPA AIUREA DE OCHI SEFILOR UN PIC MAI MARI SEFI DE BANDA CARE AU FOST ACUM CATIVA ANI MURITORII DE FOAME ACUM ZBIARA LA OAMENI AMARATI CARE MUNCESC DE ASI RUP OASELE OAMENI FARA NICI O CALIFICARE AU AJUNS SEFI DE BANDA SAU SEFI DE SCHINB CER MASURII DRASTICE DE LA MINISTERU MUNCI SA AI INTRODUCA AN ACEASTA INSTITUTIE CATIVA OAMENI FARA SA STIE NIME PT A SPIONA CE SE ANTANPLA AN ACEASTA FIRMA PT K DACA SE ANUNTA K VIN CONTROALE SE LASA BANDA ANCET SI SE CONPORTA FRUMOS

francisc kalmar a spus: (iunie 26th, 2013 at 14:39 )

Francisc Kalmar · Munkás at Neoclean
hhmm daca a avea salarul minim makar de 20 milion bani vec atunc si muncitori au lucra mai bine ca la salaru ce de acolo nu merita lucra omu numai 21 ora merge see you auto bus la loc de munca si petru ce? 600 lej si bonuri? azta nu salar de uniune euroba sdi se fabrica petru eu nu? atuncs se avem si noi romunia salarul cum au din europa ca preturi avem de eu din 2009 dar salaru mai nincs cat am avut din 2007 si 2008 azta ieste romunia mare de rahat si si gur sa fura si se fura si se furta ca nu sa pate trei aci in tara.

francisc kalmar a spus: (iunie 26th, 2013 at 14:45 )

dar suntem nevoit sa merge si petru salariu atet de putin ca al fel morim de fame si lunga munca murim de famea dar daca nu lucram ? atuc ce a fi cu noi ? romunia ieste condus mde HOTI SI DE SPOTI !!!!! eu pe toti as crisba din parlament ca nu sti alt ceva numai sa fura fara rusinea de ce terjeiste ungarya mai bine ? sau AUSTRIA ?? de ce hmm si romania de ce nu ???? de ca sunt condus MULT MAI BINE de cat romunia si de asta cine poate merge in afarea tari la lucru ca nu de treit la romunia tot mai rau si mai rou mai bine oa fost in timpul CAUSescu

anonim a spus: (august 5th, 2015 at 10:51 )

Buna ziua stimati operatorii as vrea sa va spun ca cunosc treburile de la multe firme de cablaje auto,lucrez in domeniu de multi ani,este perfect adevarat ca salariile sunt de mizerie cu 8 zile suplimentare am luat 1625 de roni,acum suntem normal in concediu dar ne obliga sa venim la job ca sa facem sortare la P(care vin facute la Medias).
Sefii de la calitate vorbesc foarte urat cu angajatii,chiar daca sunt operatorii FUW sau operator banda,ne injura,ne fac referate cum vrea el,noi tragem ca disperati si la urma luam salariu de mizerie,acum au facut o lege interioara daca ai o nemotivata iti trage bonusu de prezenta,bonusu de productie si 5 bonurii,pina acum inainte sa aplice aceasta ordie se putea invoi si nu se intmpla nimic,acum numai este posibil,in contract noi nu am semnat asa ceva,dar legea in Romania o fac cei care din pacate nu stiu cum se papa munca,un sef de schimb are numai liceul fara diploma de bac si un operator FUW(operator CTC)are 8 clase,unde s-a mai pomenit asa ceva,numai la noi in tara,cu respect va doresc o zi buna.

Unu din delphi a spus: (octombrie 7th, 2015 at 19:47 )

În data de 07.10.2015 este o sclavie moderna esti amenintat cu tot felu de chesti numai l sa vi la lucru duminică si la suplimentare cate 16 ore.gen nu vi sâmbătă l lucru iti ei bunurile l sfarsitu luni….mai ales plîngeri laura din celula verde tipa toata ziua la lume k disperată…despre calitatea cablajului nici nu mai vorbesc calitate zero

Cossmin a spus: (decembrie 14th, 2015 at 14:39 )

Mai fratilor si eu am lucrat la Delphi lam prins si eu pe Miclea dar nu am avut treaba cu el dar din pacate el nu mai este a venit un polonez in locul lui si acuma se lucreaz normal

Cossmin a spus: (decembrie 14th, 2015 at 14:41 )

Eu chiar as vrea sa ma intorc la delphi.tel;0769670126

Cristi a spus: (decembrie 27th, 2015 at 01:40 )

L-am cunoscut pe Miclea este un om foarte bun,si un familist convins,in special cu soția sa Avocata Mihaela pe care o iubește enorm si pe care o respecta enorm.El este puțin mai dur dar are un suflet foarte bun,milos si respectuos.Ii ușor sa vorbești pe cineva de rău dar e mai greu sa il Cunoști si sa îți faci curajul sa il vorbești de bine.Deci ciocu mai mic ca vorbiți din auzite si din vrăjeli de doi bani.

Cristina a spus: (septembrie 5th, 2016 at 17:44 )

In 2016 e mai dezastru.abia astept sa se inchida firma…pentru ca sunt mai multi sefi decat operatori…se vorbeste foarte urat cu operatoru …sa vina audit fara sa fie anuntati sa vada cu adevarat cum e si ce se intampla in firma…pentru niste amarati de bani care ti da isi bate joc de tine maxim…sa nu mai zic k ajungi sef sau sefa doar daca dai ce a sefilor sau daca treci pe la birou…sa se ia masuri asta ar trebui

Anonim a spus: (noiembrie 9th, 2016 at 17:01 )

Delphi este o firma de rahat care isi bate joc de oameni si ii trateaza ca pe niste sclavi sefi de banda începe sa zbiere pe bieti oameni care muncesc din greu si isi bate joc si la salarii nu mai zic orele suplimentare nu iti sunt platite am lucrat si eu 1 an si stiu cum e si a batut joc de mine seful de banda de la bandaje si de pe partea de fire deja îmi era groaza sa ma mai duc la munca ei nu te întreba daca ai bani de mâncare nu ii interesa pur si simplu oricum delphi a in prag de faliment pana la sfarsitul anului va fi plecat a din romania si ciobeni care au ajuns sefi stau si taie frunze la câini jos cu sefi fara carte!!!!!

Ov8diu a spus: (septembrie 30th, 2019 at 00:15 )

Astia care sustineti ca delphi este o fabrica buna , ca salarile sunt pe masura , ca totul este roz si frumos , de ce mmv nu va duceti neamurile si familia sa munceasca ( de fapt acolo nu este munca , este sclavie moderna) pe acele salarii mari?

Este un gunoi de fabrica , sunt numai gunoaie de sefi cu 2 clase ca trenul.
Sa daie Dumnezeu sa se inchida maine!!
Nenorociti!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Autostrada A1

Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1

La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Top