Multi aud, putini pricep, domnule Robu

Și eu, ca și alți cititori de bine, am rămas uluit la aflarea veștii că președintele PNL Timiș, senatorul Nicolae Robu, crede fără remușcări că managementul regiei de transport (RATT) este unul incompetent și politizat lulea, motiv pentru care societatea care administrează transportul în comun din Timișoara ar fi în situația de a fi debranșată de la sursa de energie electrică. Surprinderea nu vine neapărat din analiza liberalului (care poate fi corectă), realmente necunoscând cât de competent e directorul general al regiei, dar mai ales cel adjunct. Până la urmă, problema dlui Robu trece de această apreciere, de faptul că managerii Ioan sau Ionuț ar fi capabili sau incapabili să conducă cu succes o mare societate municipală, și se împotmolește inevitabil într-o suspectă ipocrizie. Nicolae Robu a mai avut intervenții publice puerile, dar nu cred că de data aceasta se poate vorbi de așa ceva. Nici măcar nu ai cum să uiți ca om politic de primă mână în urbe că după ultimele alegerile locale algoritmul politic a făcut în așa fel ca liberalul Ionuț să fie instalat “la excepțional” director adjunct al RATT. Atunci de unde bățul cu care dl. Robu a lovit vârtos balta politică locală? Tind să cred că, în drumul său către funcția de primar al Timișoarei, liberalul Robu a priceput că mulți citesc, puțini pricep. Că o omisiune soră cu ipocrizia politică o traduc cei care lucrează cu informația, adică militanții și fanii unei tabere, electorat care oricum e captiv într-una din grupările politice. Ce pierde Nicolae Robu, dacă un țărănist și-un pedelist fac spume la gură de indignare citind spusa liberalului despre managementul RATT? Evident, nimic. Votul ălora fiind demult acontat de Gheorghe Ciuhandu sau… hmm, poate tot Gheorghe Ciuhandu, în fine. Dar dacă mânia proletar-liberală cu care liderul PNL atacă Primăria Timișoara și managementul RATT ajunge să ungă la suflet poporul care habar n-are că pe lumea asta există un director pus de liberali adjunct la RATT sau că liberalii sunt de ani buni parte a majorității din legislativul local, atunci candidatul Robu poate câștiga puncte trecând chiar și peste cadavrele din dulăpioare.

Apropo de neplata curentului electric de către Primăria Timișoara, via RATT. Sâmbătă am avut dovada că municipalitatea nu este în incapacitate de plată și că lucrurile sunt doar artificial asamblate în acest scandal cu furnizorul de energie electrică. Păi cum altfel să interpretez faptul că la miezul zilei, exact la ora 12, în cartierul Blașcovici era pornit iluminatul stradal? Treabă repetată luni, în jurul orei 16. Specialiștii imi vor spune că era întunecat afară de la vremea mohorâtă și rețeaua se alimentează automat, pe senzori. Dar nu, nu, trebuie că primarul Ciuhandu a vrut să facă o demonstrație de forță și să arate electoratului îndoit că primăria are bani chiar și de aruncat pe fereastră, ce să mai vorbim de tramvaie sau troleibuze.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

roibu a spus: (octombrie 25th, 2011 at 17:08 )

il supraapreciezi pe robu. e un papagal infatuat si populist. cei care stiu de nasleu sunt aceasi care urmaresc si aud stirile. adica la fel de putini

toma a spus: (octombrie 25th, 2011 at 17:14 )

Eroare domnule Sasu ca de obicei in ceea ce te priveste, pt. ca de fapt putini nu pricep printre care te numeri si tu caci cei multi pricep prea bine. Tot pt. ca nu pricepeai ai luat si notele alea mici de tot cand erai elev si student dar stai linistit ca atata vreme cat prostia nu doare tu n-ai cum s-o simti. Problema ta este ca esti nu numai prost ci si groaznic de urat si asta se vede.

necredinciosu a spus: (octombrie 25th, 2011 at 18:09 )

@toma
la ce te referi cand soui ca sasu e in eroare? cred ca la faptul ca e prea bland, nu ca nu are dreptate. sper, pentru ca altfel dai de banuit. chestia cu notele si cu frumusetea imi aduce aminte de o disputa intre doi tineri politicieni cu ceva ani in urma, care s-a soldat cu victoria ambilor si cu teapa luata de electorat.

Sorin a spus: (octombrie 25th, 2011 at 20:33 )

Cu alte cuvinte marele rector mizeaza pe prostia noastra, a alegatorilor sau pe faptul ca nu stam sa inregistram presa sau ce face partidul ca sa facem conexiunile astea si isi face o imagine de mare aparator al orasului cand e invers!

aurel lascut a spus: (octombrie 25th, 2011 at 21:23 )

D-le Toma nu e frumos sa te iei de om ca e urat si prost chiar daca asa e ceea ce e important este sa fie interesat sa fie bine in oras iar dl. Sasu e interesat.

frumosul a spus: (octombrie 25th, 2011 at 23:03 )

@toma.
poate or fi altii urati , insa nu sunt vopsiti.si poate unii par prosti ca nu sunt fani robu; insa sunt printre putinii care mai gandesc logic. e aiurea sa ti-o traga cineva cand tu le-o tragi in permanenta la altii facand pe lupul moralist?

marius a spus: (octombrie 26th, 2011 at 00:32 )

Nu ca ar avea prea mare importanta dar as fi curios sa aflu daca este adevarat ce spune unu mai sus ca ati avut note mici la scoala d-le Sasu. Chiar stie tipu ati avut note mici? Adica cel ce a sustinut chestia asta va cunoaste?

sorin a spus: (octombrie 26th, 2011 at 08:29 )

eu nu mai inteleg nimic… am impresia ca toti politicienii fac misto de noi, cei care mergem la vot.

Jianu a spus: (octombrie 26th, 2011 at 08:53 )

Eu nu inteleg ce nu e adevarat in ce a spus Robu? Voi credeti ca conducerea RATT e competenta de aia merg lucrurile asa de bine?? Robu a spus ca cei din conducerea RATT sunt incompetenti! Toti cu tot cu Nasleu! Acum ati priceput?

nser a spus: (octombrie 26th, 2011 at 09:08 )

jianuleeeeeeee haiduculeeeee pai am inteles. ce nu intelegem e de ce nu il retrage pe nasleu, lupul moralist robu

caraion a spus: (octombrie 26th, 2011 at 09:23 )

jianule, oamenii inteleg ca robu e praf. nu inteleg insa de ce un prost trebuie sa mai faca pe prostul. asta nu inteleg. dar nu asta e tragedia. ca e prost. lumea e plina de prosti. problema e ca s-a inconjurat de tot felul de personaje cel putin dubioase, care vor face parte din echipa lui cu care va dori sa conduca orasul. asta e problema.

timisorean a spus: (octombrie 26th, 2011 at 14:30 )

Cu alte cuvinte nu e nici o diferenta intre Ciuhandu si Robu! Cei care cred ca recotu e o alternativa ar trebui sa ciuleasca urechile si sa deschida ochii sa vada ce aberatii scoate si asta pe gura si sa ii cunoastem mai bine ,,caracterul” omului care in complexul ca nu e un mare politician o da pe populisme….alta strategie inteligenta!

ION a spus: (octombrie 26th, 2011 at 17:13 )

nu inteleg.la ce se intimpla acolo actualul primar nu are nici o raspundere?de ce va luati doar de conducere?s-a inceput atacul pe flancuri pentru a lovi pe centru?

Jianu a spus: (octombrie 26th, 2011 at 22:34 )

nser, toti trebuie retrasi de acolo. Nu fiti asa de suparati pe Nasleu. Nu stiu ce face si ce nu face el la RATT dar e destul de nou acolo si e Director Adjunct, asa ca nu cred ca el e principalul vinovat. Iar Robu nu e primar si nu are nici o inalta fiunctie locala deocamdata ca sa fiti suparati pe el. Puteti fi suparati pe cei care conduc orasul la aceasta ora PDL si PNTCD!

gibson a spus: (octombrie 27th, 2011 at 08:50 )

@jianu
daca nu stiai, pnl a intrat la brat cu pntcd in consiliul local. iti spune ceva alianta pentru timisoara? despre asta e vorba. acum, ca pnl va avea candidat va trebui sa lupte, sa joace cu cartile pe masa, ceea ce va fi greu, pentru ca va trebui sa conteste regulamente si hotarari luate la comun cu pntcd… si psd. orasul timisoara e condus de pntcd+pnl+psd… iar judetul de pdl…

jianu a spus: (octombrie 27th, 2011 at 11:37 )

@gibson – totusi eu nu il vad pe Robu ca si principalul responsabil de ce se inampla cu RATT-ul, drumurile si alte probleme din orasul sau judetul asta, ci pe Ciuhandu si pe Ostaficiuc. Robu va fi resposabil pentru Timisoara cand va fi primar!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei

Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic

Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fundația Art Encounters vernisează pe 28 martie expoziția „Lecții de grădinărit. 10 precepte pentru o grădină organică” a artiștilor Alexandra Boaru, Adrian Câtu, Lorena Cocioni, Pavel Grosu, Gwen (Emma Bădulescu), Catinca Malaimare, Lucian Popăilă, Victoria Sadovnic, Ioana Stanca și Ovidiu Toader. Curatoriată de Ami Barak, expoziția reunește cei zece artiști care fac parte dintr-o nouă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara
Trei artiști stradali români și un artist islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Ea a avut la dispoziție un loc mai mult decât … interesant, pentru a-l transforma în gazdă pentru picture: stația de autobuz din localitate. Cea de-a doua rezidență artistic organizată de Asociația Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Județean Timiș în cadrul proiectului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O artistă română a pictat pe stația de autobuz din Foeni. Proiectul, parte al revitalizării Conacului Mocioni/Foto
Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Top