Samartinean ii felicita pe Ciobanu sau Grindeanu ca au incalcat ordinele de partid

Deputatul PD-L Cornel Sămărtinean atacă modul în care a fost întocmit bugetul pe 2013. Sămărtinean susţine că USL îi minte pe români, pentru că bugetul nu prevede decât salarii nesimțite pentru privilegiați și mai multe taxe pentru popor.

„Bugetul naţional este construit pe inflaţie şi creşterea preţurilor, iar consecinţa sa va fi una singură: oamenii vor cumpăra mai puţin. Chiar şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu a avertizat că puterea de cumpărare a românilor va scădea cu 5-6% în prima jumătate a anului, iar lucrurile se pot înrăutăţi şi mai mult în al doilea semestru. Acest fapt vine drept consecinţă a creşterii taxelor şi impozitelor locale cu 16%, a creşterii preţurilor cu 25-30% la produsele de bază, dar şi a majorării tarifelor la gaze şi electricitate”, spune Cornel Sămărtinean.

Întorcându-se la problemele locale, Sămărtinean îi felicită pe deputaţii PSD Ciobanu sau… Grindeanu, pentru că au reuşit să încalce ordinele de partid. „Nu am auzit nimic despre celebrele 15 proiectele majore ale Timișoarei, scoase pe tapet de primarul Robu (…) Este adevărat că ni s-a aruncat puțin praf în ochi și a fost alocată o sumă infimă din ceea ce reprezintă proiectul Spitalul Louis Țurcanu. Doresc să-l felicit pe colegul de la USL, Ciobanu sau Grindeanu – încă nu am aflat, care a încălcat regula impusă de la centru și a susținut acest amendament”, mai spune deputatul democrat-liberal.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Un PDL-ist a spus: (februarie 8th, 2013 at 17:05 )

Ma Gunoi de Samartinean ,cum aveți tupeul sa contestații bugetul la CCR !!??? Incredibil !!! Betivul asta de Blaga chiar nu se poate trezi !!!??? Noi ,agricultorii,cu ce P…da matii ne lucram pământul in primăvara asta ,idiotule !!??? Nu ti-am dat votul sa-ti arati impotenta intelectuala cu un asemenea act !!! Când furai la aeroport,ce le spuneai celor care te miluiau ,ca nu s-a votat bugetul !!??? Toate subvențiile pe care noi trebuie sa le primim,le-ați amânat voi ptr niște ambitii infantile !!! Incredibil !!! Ați avut șansa sa atrageti sustinatori ,după noile impozite,dar voi si in al 12-lea ceas va bateti joc de romanii !! RUSINE si sper sa fiti al 2-lea PNȚCD ptr cum va comportati !!!!

dodo a spus: (februarie 8th, 2013 at 19:15 )

fratele meu…dar ai probleme mari… ce ti-a facut Samartinean ca s-a constatat ca parlamentul nu mai are cvorum? ati urlat ca niste nesimtiti ca Anastase nu a numarat bine voturile…iar acum ii lasati pe acesti nemernici sa faca la fel? si daca tot esti mare agricultor, sa te vad cand vei plati 16% impozit pe ce faci in agricultura, basca impozite mai mari daca ai a 2-a vaca, a 3-a vaca, etc.

meritati, bai, tot ce fac astia si nu ii mai poate opri nimeni de aroganti ce sunt!

Un PDL-ist a spus: (februarie 8th, 2013 at 19:39 )

Lui dodo- dacă nu te pricepi fraiere stai acasă -fata de cei pe care îi pupi in cur,unii in tara asta mai plătesc si taxe atunci când lucrează 1800 de ha si au si vaci si oi fara număr . Impozitul este corect si îi afectează pe cei care nu si-au făcut firme ,iar profitul l-au băgat in buzunar. Normal ca „specialiștii” pe care ii aperi nu au avut curajul sa largeasca baza de impozitare si sa scoată la lumina banii nefiscalizati care circula in aceasta afacere.
P.S. Si îți garantez ca sunt mult mai de dreapta decât 99/100 din cei pe care îi compatimesti mai sus !!! Probabil ca ești un bugetar melancolic !!!

sasha a spus: (februarie 8th, 2013 at 21:16 )

Bine punctat domnule Deputat…Sunt sigur ca veti afla cine a fost cel care a sustinut proiectul insa problema reala este ca ceilalti deputati stau si se odihnesc promitand in campanie prin Slogane Umflate de promisiuni si Mesuri de zeci de metri patrati. Ca urmare am primit azi un raspuns dedus prin destainuirea sefei de Cabinet a doamne Campeanu ca se lua spaga 15 mii de euro bani ajunsi mai tarziu la PNL

sasha a spus: (februarie 8th, 2013 at 21:19 )

deci mesurile din Timisoara de sute de metri patrati din banii cui au fost realizate? Scuzatima nu cred ca in 23 de ani un om cinstit fie el si om de afaceri poate sa agoniseasca atat…Asa ca nu ramane decat sa fiti vocal , vizibil si sa taxati fiecare aberatie scoasa de acesti agramati – neismtiti.

sasha a spus: (februarie 8th, 2013 at 21:22 )

In unire e taria – PDL Timisoara cu dvs Presedinte si cu restul oamenilor adevarati trebuie sa reporneasca motoarele. Nu ii lasati deoarece cu adevart nu reprezinta nimic. Ca o paranteza….Ei , toti deputati si senatori USL Timis se asimileaza cu o piatra, stalp, caine, orice doriti deoarece orice ai fi pus pe lista ar fi iesit senator ori deputat. Rusine lor. Tarie Noua si succes.

Mutruc a spus: (februarie 8th, 2013 at 21:24 )

Dipl. Ing Samartinean Cornel-Mircea – deputat Colegiu 1 , Presedinte Partidul Democrat Liberal – Timisoara.

PD-List cu vechime a spus: (februarie 9th, 2013 at 14:22 )

Cand il aresteaza pe acest dePUTAt cu nume de samartinean cornel mircea?Angajatii aeroportului Timisoara asteapta din data de 18.06.2012 ora 10:01!!!Parchetul Timis are dosarele pe masa!!!Deci…ARESTAREA!!!

PD-List cu vechime a spus: (februarie 9th, 2013 at 14:38 )

Contractul de mandat al directorului Cornel Sămărtinean va crește în acest an de la 69.000 la 70.000 de lei, aducă acesta va câștiga peste 5.800 de lei pe lună. La așa câștig erau însă de așteptat și realizări notabile. Dar, la bilanțul făcut în decembrie 2011, Cornel Sămărtinean a precizat că cea mai mare realizare a sa este… o capelă amenajată în interiorul aeroportului. Printre ”realizările” conducerile Aeroportului Timișoara ar trebui amintit și Raportul pe anul 2010 a Curții de Conturi care semnalează o listă lungă de abateri și ilegalități. Concluzii controlului Curții de Conturi precizează faptul că Aeroportul Timișoara nu a gestionat în condiţii de calitate activitatea economico-financiară. Pentru valorificarea constatărilor, Curtea de Conturi a emis o decizie prin care au fost dispuse 20 de măsuri pe care SN Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” SA Timişoara trebuie să le ducă la îndeplinire în vederea înlăturării abaterilor constatate, pentru stabilirea întinderii prejudiciului şi dispunerea măsurilor pentru recuperarea acestuia, precum şi pentru intrarea în legalitate.

Angajatul aeroportului...alta data!!! a spus: (februarie 9th, 2013 at 14:43 )

„Există o nemulţumire cruntă a angajaţilor vizavi de salarizare. E o nereuşită, deoarece până la sfârşitul anului doream să le cresc salariile semnificativ. Nu am reuşit. Voi încerca să cresc salariile în 2011, nu la nivel european, dar măcar la nivel celor de pe Otopeni, cu 30-35 la sută”, a afirmat Sămărtinean.
El a spus că angajaţii ar trebui să se bucure că Aeroportul Internaţional Timişoara a înregistrat profit anul acesta, chiar dacă acesta nu s-a reflectat în nivelul de salarizare, deoarece aceasta este o premisă pentru creşterea salariilor anul viitor.

Un PDL-ist a spus: (februarie 9th, 2013 at 15:52 )

Da,din ce vedem in comentariile celor afectați de ” competenta” fostului manager Samartinean ,cel care se vede viitor ( sf ) primar al Timișoarei,nimeni nu regreta plecarea acestuia de la aeroport.
Din pacata handicapatul asta a ajuns in Parlament,acolo unde deciziile incompetentului afectează o tara întreaga !!!! Asta e problema !!!! Adevarul este ca niciodată un om politic nu va performa economic,ptr tara,nu ptr el,dacă in cariera lui nu a reușit măcar odată sa aibă o firma cu câțiva angajați,care a făcut profit,nu din afaceri cu STATUL,care si-a plătit toate TAXELE,etc. Deci, când vor dispărea acești indivizi ,oportunisti consacrati,mediul de afaceri românesc va avea o șansa de a beneficia de soluții adevărate ptr creștere economică ,performanța ,competivitate cu celelalte firme europene,etc. Pana atunci acești politruci transpartinici vor distruge totul.

Mutruc a spus: (februarie 9th, 2013 at 16:24 )

Un PDL-ist …Ai impresia ca ceilalti Horia Cristian, Ardelean, Grindeanu, Robu, Grapini – sunt sfinti, ?
Te intreb o chestie. Cate au promis in campanie si cate au facut pana acum? daca cu TATA Socru din Timis nu pot atrege bani de ce au mintit? De ce au marit taxele locale? de ce au scumpit gazul, curentul? Nu crezi ca scumpind gaz, curent, taxe locale si nemarind salariul ce va iesi?
Cat despre AIT- daca tu consideri ca Idolu – un director care arata-mi tu concret ce a facut omul asta eu nu iti mai zic nimic, Daca acest Idolu care nu are nici o competenta in nici un domeniu e bun atunci Romania merita sa o duca mai rau.

Mutruc a spus: (februarie 9th, 2013 at 16:29 )

Asa ca nu ramane decat sa vedem ce va face USl-ul mai concret sa vina primavara sa iasa oamenii in strada sa isi arata adevarata nemultumire si mai discutam atunci. Pana atunci PDL-ului nu ii ramane decat sa faca OPozitie…Apropo ai vazut Zgonea a numarat in 5 secunde vrio 200 si ceva de parlamentari cand ei erau nici 30….Pai domnule deacord ca a gresit Anastase dar Zgonea nu a gresit si atunci ce facem? Te las sa te gandesti

Un PDL-ist a spus: (februarie 9th, 2013 at 18:10 )

Mutruc- hai sa traducem : ptr ca nu merita le scriu numele cu litere mici – horia cristian – copil de nomenclaturist, adica ,pe diverse aprobari de tip comunist avea acces la orice tu nu visai poate : news,BT,televizoare color,frigidere,congelatoare,cascaval,carne,benzina,etc.,toate ,bineinteles pe vremea lui Nicolae-tatăl lui a fost director la ICSMTI-adica,incaltaminte….,poate Otter va zice ceva,textile …, poate 1Iunie va zice ceva ,etc…..
Ben Oni Ardelean – un handicapat impus de ” combinatorul ” liberalilor ,D.R. Rusanu,de care nimeni din orașul care l-a ” votat „, Timișoara, nu poate sa-ti spună nimic ;
Robu – un „Jimmy Hendrix” in mizerie,ptr plete ,nu ptr altceva,un avorton care nu are nimic comun cu amintirea personalitatilor care i-au fost predecesori in funcție : Desabata, Anton,chiar si Nelutu Cartis, un papagal de liberal care a avut o singura afacere : încasarea salariului din bancomat …..
( A ) Grapini,o activista comunista care a câștigat bani prin …. MEBO,cea mai odioasa metoda de privatizare a fostelor companii de stat ;
Ce n-ai înțeles tu,mutruc,este ca toți sunt la fel !!!
Pana îi alegi o promit si pe ma-sa,după,îți spun ca nu mai au …. Viagra !!!! Astia sunt politicienii romani !!!
Mincinosi patentati,transpartinici !!!
Asta e blestemul nostru de fapt !!!!
Nu avem din ce alege !!!!
Nici un partid nu face ce e corect ptr societate,decât după ce nu au amenintarea voturilor in spate,ptr ca atunci când au nevoie de voturi se comporta ca o traseista de pe centura !!!!

Judecatorul a spus: (februarie 9th, 2013 at 21:31 )

Pentru Parchetul Timis:Acest individ,pe nume samartinean cornel mircea,a aterizat pe aeroportul Timisoara,in postura unui habarnist,grad zero in materie de aviatie civila,militara.Dupa cateva luni de acomodare cu terminalele aeroportului,dar cu termenii nu(platforma=pista;regional=low-cost),este inconjurat de o banda de escroci(covasa,caragui,preunca,lupu,luchian,ciolan,mezin,ursu,lazar,parvanescu),exmatriculeaza toti angajatii profesionisti din aviatia civila prin diversiuni oribile,trec la spionaj,fals,atragerea de sume colosabile spre buzunarele lor,a PDL,ca in final acest textilist cu sase firme de rahat,isi da DEMISIA in 18.06.2012 ora 10:00,la semnul serviciilor secrete.Dupa 30 de luni de manageriat de profit 200%,angajatii aeroportului Timisoara trag linia saraciei:minus 2.700 ron in dreptul DIVIDENTELOR;minus in dreptul retributiei-1.000 ron media,NU 2.400 RON!?!;minus prime trimestriale;minus prime sindicat.Concluzie:judecarea faptelor acestui ilustru manager,recuperarea daunelor,dupa caz arestarea,condamnarea deputatului PDL!!!

Bravo Macovei !!! a spus: (februarie 9th, 2013 at 23:44 )

Doi dintre candidații propuși de ARD Timiș au primit câte un vot negativ chiar din partea Monicăi Macovei. Sursele noastre susțin că este vorba despre Cornel Sămărtinean, fostul director al aeroportului, și, surprinzător, actualul deputat Valeriu Tabără.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top