Stirile din ziua: 18 februarie 2013

Paul Codrea, asteptat in Campionatul Judetean

Paul Codrea, asteptat in Campionatul Judetean

N-a venit la ACS Poli, dar are toate șansele să evolueze, din retur, în Campionatul Județean. Paul Codrea, jucător liber de contract, e foarte aproape de a bate palma cu ASU Poli. Conform druckeria.ro, fostul internațional s-a antrenat luni seară cu echipa antrenată de Antonio Foale.

Barosanii din Primaria Timisoara au picat in picioare si dupa Afacerea „Liftul”

Trei angajaţi obscuri ai Direcţiei Tehnice a Primăriei Timişoara s-au ales cu dosare penale după ce au semnat „ca primarii” recepţia clădirii Direcţiei Fiscale din care lipsea ditamai liftul. Șefii lor au scăpat însă cu fața curată, pentru că au știut când și cui să paseze responsabilitatea.

Ostaficiuc si-a cedat scaunul de presedinte al PDL Timis

Ședință cu scântei la ultima întrunire a Biroului Județean al PDL Timiș. Vremurile când Constantin Ostaficiuc, zis „Brandul”, conducea filiala fără ca nimeni să nu scoată nici cel mai mic zgomot au cam apus. Degringolada tot mai mare din filială a condus și la tot mai multe critici din interior împotriva „Brandului”.

O perioada buna de incepere a tratamentului stomatologic

Întotdeauna când vine vorba de mers la medicul stomatolog, majoritatea dintre noi găsim tot felul de pretexte prin care să amânăm această vizită. Motive precum „nu merg acum pentru că vine Paștele, vine Crăciunul, este prea frig afară” apar în mintea noastră atunci când ne uităm în oglindă și ne amintim că avem ceva probleme dentare.

Thassos, early booking. Planuieste-ti concediul inca de pe acum!

În ultima vreme, Thassos a devenit una dintre destinațiile cele mai interesante din Grecia datorită plajelor sălbatice, a munților care se prăvălesc direct în mare și a prețurilor extrem de accesibile. Dat fiind faptul că insula Thassos se află în partea de nord-est a Greciei, foarte mulți turiști români preferă să se deplaseze cu autoturismele proprii până acolo, ceea ce implică și o călătorie cu feribotul de la Kavala până pe insulă.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), orele 9 – 17, Jimbolia (str. C-tin Brâncoveanu, I. Slavici), orele 9 – 15.

Top