Stirile din ziua: 26 februarie 2013

A treia prelevare de organe din 2013, la Judetean

A treia prelevare de organe din 2013, la Judetean

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara va începe, în noaptea de luni spre marți, o nouă prelevare de organe. Este a treia intervenție de acest gen din 2013. Ficatul și rinichii prelevați în timpul acestei operații vor fi transplantați în București și Cluj.

Expoziție canină la Timișoara

Ai animale in plus pe langa casa, platesti! Nu se stie ce si nici ce suma

Un lucru e clar: timișorenii care dețin mai multe animale de companie vor plăti pentru ele. Asta au decis, marți, consilierii locali, care au aprobat un proiectul de hotărâre pe această temă. Nu se știe însă ce vor plăti oamenii: taxă, impozit sau amendă, și nici suma propriu-zisă.

Pasajul subteran din Piata Victoriei, aprobat de consilierii locali

Proiectul pentru pasajul subteran din Piața Victoriei a fost aprobat de consilierii locali în ședința de marți. Teoretic, la finalizarea întregului proiect, traficul în zona centrală nu va mai fi o problemă. Practic, nu se știe când vor începe efectiv lucrările, care sunt de mare anvergură.

Adio, Telpark! Din 15 martie parcam prin SMS sau bip

Ședința Consiliului Local Timișoara, în care s-a votat noul regulament de parcare, a început cu mulți nervi. Proiectul a trecut fără emoții, astfel că, din 15 martie, timișorenii vor plăti parcarea prin SMS sau bip. Primarul Nicolae Robu a spus că operațiunea poate fi efectuată de orice posesor de telefon mobil, inclusiv de străini.

Politistul local filmat dormind in post a fost pus pe liber

Patru polițiști locali au fost dați afară, după ce au fost surprinși dormind pe rupte în timpul serviciului. Măsura a fost luată la o lună după ce conducerea Poliției Locale Timișoara a fost informată că pe Youtube circulau mai multe filmulețe în care agenții în uniformă sforăiau de zor.

Bebelusul femeii cu gripa porcina a murit

Bebelușul femeii diagnosticate cu gripă porcină și supuse unei operații urgente de cezariană a murit marți dimineață. Micuțul nu avea decât 800 de grame și nu a supraviețuit intervenției. Femeia este în stare critică și medicii încearcă s-o țină în viață. UPDATE: Ea a fost dusă pentru a doua oară în sala de operații, la numai o oră după ce ieșise din prima intervenție.

Mos Teaca si „buba” din primarie

De-a dreptul spectaculos debutul lui Traian Stoia pe scaunul de viceprimar al Timișoarei. O reprezentație pe cinste, cu mult sunet și lumini. Nu trece o zi în care acest veritabil Moș Teacă al primăriei să nu mai descopere câte ceva în instituție. Ca să nu mai vorbim de numărul de inițiative pe metru pătrat pe care poate să le scoată din joben.

Angajatii primariei, curati in scandalul extraselor CF false

Niciun angajat al Primăriei Timișoara nu are vreo vină în scandalul intabulărilor de mansarde în fals. Nicolae Robu susține că întreaga „lucrare” s-a făcut exclusiv la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, unde vor fi date afară și cercetate penal trei persoane. Robu anunță și schimbarea modului în care vor fi eliberate extrasele CF.

Cutremur la Cadastru: trei angajati penali, in scandalul mansardelor

Scandalul intabulărilor false de mansarde face primele victime. Trei angajați de la Cadastru vor fi dați afară și cercetați penal pentru implicarea lor în acest caz. Este așteptată și reacția Primăriei Timișoara, pentru că o astfel de afacere nu s-ar fi putut derula fără complicitatea unor angajați ai municipalității.

Liga I – Cadu, super-dentistul: a scos cinci dinti dintr-o lovitura!

După câteva zile de groază în care i-am terorizat pe copii și nu i-a lăsat să se uite la teve, de frică să nu apară Jiji chiar și pe Disney Junior sau pe Boomerang, încep încet, încet să răsuflu ușurat. Deși despre eliminarea lui Ajax se va vorbi sute de emisiuni de acum încolo, apele par să se liniștească. Pe moment.

Top