Stirile din ziua: 15 februarie 2013

Telefoane de 20.000 de euro confiscate la aeroport

Telefoane de 20.000 de euro confiscate la aeroport

Surpriză în șapte colete venite din Norvegia și Islanda, pentru o firmă din Oradea. Inspectorii vamali de la aeroport au descoperit aproape 150 de telefoane care nu fuseseră declarate. Acestea valorează aproape 20.000 de euro.

Titu Bojin a chemat parlamentarii la discutii despre elicopter si spitalul de copii

Bani pentru spitalul de copii și elicopter pentru SMURD – acestea sunt singurele chestiuni certe puse pe hârtie la întâlnirea cu parlamentarii de Timiș, organizată vineri de consiliul județean. În rest, totul a rămas la nivel de discuție.

La o bauta cu prietenii Coeziunii

Când Guvernul Ponta a compensat niște bani virtuali pentru stingerea unor datorii ale Colterm, căpeteniile USL Timiș au juisat în ample conferințe de presă, arătând că de când lumea nu s-a mai pomenit așa ceva pe pământ timișean, că nicio guvernare românească, cu atât mai puțin una PDL-istă, n-a mai oferit atâta bănet județului Timiș.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara: str. I. Nemoianu nr. 5, orele 9 – 16; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Jimbolia (str. Moților, Petofi Șandor), Ohaba Forgaci (p), orele 9 – 16; Gătaia (str. Republicii 88), Cebza, Cruceni, orele 8 – 16.

Top