Stirile din ziua: 6 februarie 2013

Brantner preia şi deszăpezirea Timişoarei

Deszapezirea din decembrie costa primaria peste 400.000 de euro

Deszapezirea din decembrie costa primaria peste 400.000 de euro

Timișorenii vor uita cu greu deszăpezirea „sublimă” făcută în luna decembrie, la prima ninsoare serioasă a sezonului. la fel de greu va uita și municipalitatea, care trebuie să plătească către Retim şi SDM nu mai puțin de 1,8 milioane de lei pentru activitățile prestate în acea perioadă.

Cat inca suntem tineri

Din fericire trăim într-un oraș cu mulți tineri ce au multe idei semețe și multe inițiative. Datorită tinerilor și a celor care consideră că vârsta e doar un număr, am ajuns să fim un adevărat pol geografic ce oferă multe idei. Avem o ofertă mare de creativi, freelance sau cooptați de agenții de publicitate și asta e bine. Asta ne reprezintă viitorul și, din fericire, acest domeniu oferă spații vaste de exploatat.

Liceul de Arte Plastice pleaca din centrul Timisoarei!

Primăria Timișoara era să fie executată silit, săptămâna trecută, din cauza chiriei neplătite a Liceului de Arte Plastice. Instituția funcționează de mai multă vreme fără acordul municipalității în clădirea din centrul orașului. Primarul Nicolae Robu promite că școala va fi mutată.

Ce jucator nu mai prinde primul „11” dupa transferul lui Ovidiu Petre

Cu câteva zile înainte de încheierea cantonamentului din Antalya, se pot trage unele concluzii despre cum va arăta Poli Timişoara în retur. Adus la Poli după ce a stat pe tuşă mai bine de jumătate de an, Ovidiu Petre a fost unul dintre cei mai folosiţi jucători de Valentin Velcea în cele şase jocuri din Turcia.

Gravuri de Goya, la MArT / FOTO

Până la finele lunii martie, unele dintre cele mai frumoase gravuri semnate de Francisco de Goya pot fi admirate pe simezele Muzeului de Artă Timişoara. Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică între orele 10 și 18, prețul unui bilet fiind de 5 lei de persoană. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 3 lei.

Ce le mai place Opozitia!

Un parlamentar PDL a luat copy-paste un amendament PSD la proiectul de lege pe anul trecut și l-a băgat la înaintare cu ocazia discutării bugetului pe anul acesta. Că există astfel de texte asemănătoare izvorâte din felul de a face politică al PDL, PSD, PNL a confirmat și deputatul socialist Anghel Stanciu, de la Comisia de învățământ, care l-a și mustrat pe premier pentru o astfel de treabă.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Poiana Ruscăi (p), Bd. Dâmbovița (p), str. Poieniței (p), Surorile Martir Căceu 47, orele 9 – 17; Șag, Parța (moara), Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Vlahuță, Teiului, Margaretelor, Bocșei (p), Oituz (p), Rozelor), orele 9 – 17; Satchinez (Moara Brutărie Fulger SRL),

Top