Stirile din ziua: 19 februarie 2013

SRI cauta candidati de spioni pana pe 1 martie

SRI cauta candidati de spioni pana pe 1 martie

Dacă sunteți convinși că aveți stofă de James Bond, vă puteți demonstra talentul de agent secret la Serviciul Român de Informaţii (SRI). Acesta caută candidaţi pentru Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” şi Academia Tehnică Militară. Termenul limită pentru înscrieri este 1 martie.

Robu nu mai vrea chirii mici pentru spatiile primariei

Nu știe câți bani încasează primăria, nu știe nici măcar câte spații are date primăria în concesiune, dar a anunțat că mărește chiriile. Nicolae Robu e nemulțumit că timișorenii care au concesionat spații de la municipalitate plătesc prea puțin. Tarifele vor fi actualizate de Traian Stoia.

Virgil Iantu a lansat, la Timisoara, Platforma pentru Educatie

Timișul este primul județ din România care va avea o hartă a serviciilor care pot preveni abandonul școlar. Părinții vor putea localiza diverse servicii sau activități menite să le ocupe timpul liber copiilor, în regim after school, dar și să-i ajute să recupereze materia pierdută.

„Superoferta” de la Rosign: semafoare de doua milioane de euro pe an

Faptul că aproape fiecare stâlp din Timișoara poartă cel puțin un indicator rutier are și un preț: două milioane de euro. Atât a plătit, anul trecut, primăria pentru semafoarele și semnele de circulație montate, după bunul plac, de firma Rosign. Contractul e valabil încă un an și jumătate.

Doua paturi pentru ATI, donatie Kiwanis la spitalul de copii

Două paturi de terapie intensivă ultramoderne au fost donate Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara, de către Clubul Kiwanis, în cadrul unui proiect de modernizare a secțiilor ATI și UPU. Proiectul a pornit de la drama unei familii care și-a pierdut fetița de numai două luni și prinde încet-încet contur.

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua termică primară, va întrerupe furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum, marţi, între orele 8 şi 16, la mai multe puncte termice din oraş, după cum urmează: PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A şi 75.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Bucovinei (p), Matei Basarab (p), Operetei (p), Oborului (p), Piața Badea Cârțan (p), orele 9 – 16; Jimbolia (str. I. Ionescu de la Brad, Spre Vest, Dr. Diel, Spre Sud, Timiș, Gh. Doja), Chevereș (p), orele 9 – 16; Teremia Mare

Top