Stirile din ziua: 4 februarie 2013

Velcea i-a spus „pas” unui super fundas care ar fi vrut sa revina la Poli!

Velcea i-a spus „pas” unui super fundas care ar fi vrut sa revina la Poli!

Proiectul Poli Timişoara pare să devină din ce în ce mai atrăgător şi pentru fotbaliştii bine cotaţi din fotbalul românesc. Recent, Valentin Velcea a refuzat un fundaş foarte experimentat, cu prestaţii bune şi în cupele europene, care a mai jucat la Timişoara în era Marian Iancu.

Spune ce ai de spus in trei minute

Timișorenii sunt invitați să participe cu propriile creații la Festivalul Internaţional al filmelor de foarte scurt metraj – Très Courts. Acesta are loc în câteva zeci de orașe din întreaga lume, din care 25 în România.

Dupa exemplul NAT88, liberalul Rares Buglea sustine sterilizarea femeilor rome

Ideea timișorenilor care au vrut să premieze femeile rrome care se sterilizează a prins și în alte părți ale țării. Consilierul local Rareș Buglea, șeful organizației de tineret a PNL Alba, a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sterilizarea țigăncilor care nu au condiții să-și crească copiii.

„Robu taie panglica” peste tot!

La început de februarie, de.Banat propune o nouă rubrică. Având în vedere amploarea tot mai mare pe care a luat-o rețeaua de socializare Facebook (s-a ajuns până acolo încât să se spună că, dacă n-ai FB, nici nu exiști), o să vă prezentam, periodic, cele mai interesante știri, bârfe sau alte discuții care apar pe respectiva rețea. Nu puteam începe o astfel de rubrică fără cel mai cunoscut „facebookist” al Timișoarei, primarul Nicolae Robu.

Veteranul Balace si mezinul Todorov, la raport in videoconferinta

Poli a intrat în ultimele zile de cantonament. Săptămâna aceasta, echipa antrenată de Valentin Velcea mai susține două jocuri de verificare în Antalya. Marţi va întâlni Viitorul Constanța, pentru ca joi, 7 februarie, ACS Poli să dea piept cu gruparea muntenegreană Buducnost Podgorica. Vineri, delegația polistă se va întoarce în țară.

Feerie la Paris si nu numai / FOTO

Parisul are reputația de a fi unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și, cu siguranță, cel mai romantic dintre toate. Pentru cei ce nu au fost încă acolo, probabil că magia pariziană pare a fi doar un clișeu, dar, odată ce pui piciorul pe Champs Elysees, orașul luminilor te vrăjește pentru totdeauna. De aceea agenția de turism Ultramarin propune o excursie în capitala Franței numită sugestiv „Feerie la Paris”.

Top