Stirile din ziua: 12 februarie 2013

Paisie vrea biserici deschise non-stop

Paisie vrea biserici deschise non-stop

Întâlnire conspirativă organizată, miercuri, de episcopul vicar Paisie Lugojanul, cu toţi preoţii din judeţ. Reuniunea care a avut loc în Aula Magna a UVT a fost una strict secretă, pentru ca nimeni din afară să nu afle noile dispoziții ale lui Paisie.

„Groparii” din Calea Sagului, datori vanduti la primarie

Afacerile cu morţi sunt unele dintre cele mai profitabile din Timişoara. Asta nu înseamnă însă că firmele de pompe funebre își plătesc taxele către primărie. SC Consimpex SRL, care administrează cimitirul din Calea Şagului, este cel mai mare datornic pe care îl are municipalitatea. Nicolae Robu promite că urmează executarea silită.

„Regele asfaltului”, Georgica Cornu, aproape sa piarda tot

Necazurile care au căzut în ultima vreme peste Georgică Cornu, supranumit și „regele asfaltului” din vestul României, par să nu se mai oprească. După ce mai multe firme din grupul Izometal-Confort au intrat în insolvență, o bancă a declanșat procedura de executare silită a omului de afaceri. Datoria depășește 21 de milioane de euro.

„Portarul marketing” se intoarce cu coada intre picioare la Poli

Eduard Pap, internaţionalul Under 21 de la Jimbolia, ar putea intra în Cartea Recordurilor drept cel mai transferat fotbalist. La nici 19 ani, Pap a fost transferat în ultima perioadă de la Steaua la Poli, de la Poli la FC Vaslui, de la FC Koln la Borussia Dortmund, de la Bologna la RKC Waalwijk. În cele din urmă, respins de toate echipele, tânărul portar a poposit din nou în curtea lui Poli.

Domnu’ Busoi, dar spaga o fi coruptie?

Supărat nevoie mare pe coana Europa, care ne mai trăgea de mânecă, pe motiv că actuala Putere încearcă din răsputeri să-și subordoneze Justiția, europarlamentarul Cristian Bușoi a ținut un discurs în Parlamentul Europei. Discurs cu care s-a împăunat tare mult, mai ales că solicita Comisiei Europene să închidă monitorizarea României pe tema Justiției.

Simpaticul domn Ciuhandu

Nu ascund faptul că Gheorghe Ciuhandu mi-a devenit antipatic la bătrânețile sale administrative. O astfel de „minunăție” se putea întâmpla numai dacă la începuturi omul îți era simpatic. Îmi umplea inima când îl vedeam cum ascultă vocea Timișoarei cea respingătoare de PDSR, cum se cântărea omul la început de mandat, ca să arate că nu se îmbuibă în jilțul de primar.

Masuri anti-spaga la Medicina, dupa scandalul „Ghiocel”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” vrea să scape de imaginea negativă pe care o are, din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Ultimul dintre acestea, în care un conferențiar a fost scos din examen, pentru că lua șpagă de la studenți, a fost picătura care a umplut paharul pentru rectorul Marius Raica.

Film romano-italian, turnat la Timisoara, la un festival din Bulgaria

Un film româno-italian produs la Timișoara face parte din selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Sofia. „La Soluzione Migliore”, primul film italian cu producător român, îl are în rolul principal pe Christo Jivkov, cunoscut din „Patimile lui Hristos” al lui Mel Gibson.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara: str. A. Imbroane (p), Samuil Micu (p), Bastilia (p), M. Kogălniceanu (p), orele 9 – 17; Dudeștii Noi (ferma legume, ICCO EMT, ferma Cioreni, ferma oi) Ronaț Triaj, Chevereș (p), Lugoj (str. Vlahuță, Teiului, Bărnuțiu, Panselelor, Țepeș, Tr. Vuia) , orele 9 –

Top