Stirile din ziua: 3 februarie 2013

Marian Iancu mai da un jucator la Dinamo

Marian Iancu mai da un jucator la Dinamo

În timp ce Poli se „întăreşte” cu atacanţi care nu au confirmat la echipe mediocre din România sau din Ungaria, Marian Iancu, în ciuda promisiunilor făcute, împrăştie în continuare foşti fotbalişti de la Timişoara pe la echipe din Liga I.

Bani si politica la ACS Poli

După ce au văzut că joaca de-a guvernarea nu aduce pe străzi câini cu covrigi în coadă, cum a crezut o mare parte a populației anul trecut, pesedistul județean Titu Bojin a decretat criza și a anunțat că s-ar putea să nu aloce atâția bani cât se aștepta primarul Robu pentru susținerea echipei de fotbal ACS Poli Timișoara.

Samartinean: „Daca sunt sanatos, candidez impotriva lui Nicolae Robu in 2016”

Dacă Alin Popoviciu vrea să fie doar trompeta primarului Nicolae Robu la Bucureşti, Cornel Sămărtinean își dorește ca, în 2016, să câştige Primăria Timişoara. Împreună cu Alin Popoviciu și Vasile Blaga, a făcut peste 60 de amendamente pe buget. Niciunul nu a trecut însă de comisii, unde, susține el, inclusiv parlamentarii de Timiș ai USL au votat împotrivă. Sămărtinean se bagă şi la o profeţie: dacă USL o tine tot așa, într-un an cade mai multe decât PD-L în sondaje.

Top