Stirile din ziua: 25 februarie 2013

Primarul Robu le recomanda soferilor sa aiba incarcatoare de mobil in masina

Primarul Robu le recomanda soferilor sa aiba incarcatoare de mobil in masina

Dezbaterea publică despre noul regulament de parcare Timpark a fost, în mare parte, un monolog al primarului Nicolae Robu. Acesta a spus că parcometrele ar fi costat prea mult și i-a sfătuit pe șoferii timișoreni să-și cumpere încărcătoare de telefoane mobile, pe care să le țină în mașini.

Concurs! Cinci invitatii la Xland Music Festival!

Antonia, Guess Who, Corina și nu numai ei vin în martie la Timișoara. Le-ai auzit hiturile la radio. Acum ai ocazia să le asculți și live. Un festival de opt ore, cu 20 de artiști și o vedetă Playboy are loc pe 9 martie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), de la ora 19. deBanat.ro vă oferă cinci invitații la acest eveniment.

Aeroportul „Traian Vuia”, profit de aproape zece milioane de lei in 2012

Criza schimbă perspectivele traficului aerian. Anul trecut, volumul pasagerilor Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” a scăzut cu 13 procente. A scăzut cu 20% și numărul aeronavelor care operează aici. Cu toate acestea, anul a fost unul bun. În 2012 s-au înregistrat peste un milion de pasageri, aeroportul timișorean menţinându-şi astfel poziţia a doua ca şi volum

Cum a luat Dorin Candea teapa de la liderii PSD Timis

Duminică seara trebuia să fie mare sărbătoare în familia lui Dorin Cândea, fostul director PDL al RAR Timiș, actulamente șeful de cabinet PSD al senatorului Matei Suciu. Omul a împlinit o anumită vârstă, motiv pentru care s-a decis să facă un mare, mare chef. Cum banii sunt cea mai mică problemă pentru Cândea, el nu s-a uitat la câteva mii (zeci de mii?) de euro pe care să-i aloce acestui eveniment.

Cine i-ar putea lua locul lui Velcea

Ce soluţii ar avea Poli în eventualitatea unei despărţiri de antrenorul Valentin Velcea, care nu a dus şi nici nu duce lipsă de oferte interesante de la echipe din Liga I? Dacă ar fi să apeleze la o strategie asemănătoare cu cea promovată de Barcelona, cea mai puternică echipă a planetei din ultimii ani, conducerea lui Poli ar trebui să se orienteze asupra unui antrenor din cadrul clubului.

Doliu in clanurile tiganesti din Timisoara: a murit „Dulcea” / FOTO

Șeful staborului țigănesc de la Timișoara, Vladimir Cârpaci, zis „Dulcea”, a murit. El a fost înmormântat luni, cu maximă opulență. Nu au lipsit coroanele supradimensionate, mașinile luxoase și, bineînțeles, blocarea circulației în zona centrală a orașului, care i-a scos din minți pe șoferi.

Tri Sesira, locul ideal pentru a manca in Belgrad /FOTO

Belgrad, numit Oraşul Alb, este una dintre cele mai vechi așezări europene. De asemenea, este capitala Serbiei din 1403, a fost capitala Iugoslaviei (între 1918 și 2003), apoi din nou a Serbiei şi Muntenegrului, iar din 2006 este din nou exclusiv capitala Serbiei. Pentru noi, Belgradul este astăzi prima opțiune pentru un city-break, întrucât îl putem vizita și într-o singură zi.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Ștefan Stâncă nr. 88, orele 9 – 15; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), orele 9 – 17; Nerău, orele 10 – 14; Deta (str. Victoriei, între Școala Generală și Târgu Mare, Biserica Catolică și Policlinică, între Ambulanța și IAS, Biserica

Top