Stirile din ziua: 21 februarie 2013

Nicolae Robu nu-l poate refuza pe Crin Antonescu

Surse din PNL Timiş susţin că Nicolae Robu este serios luat în calcul pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional. Primarul Timișoarei declarase, acum câteva zile, că e prea ocupat cu problemele urbei, ca să mai aibă timp și de funcții politice. Între timp a apărut însă oferta lui Crin Antonescu, care-l vrea pe Robu în echipa lui.

Primaria ii imputa 500.000 de euro fostului director de la Liceul de Arte

Primăria Timișoara face plângere penală împotriva fostului director și a contabilului șef de la Liceul de Arte Plastice. Municipalitatea a scăpat ca prin urechile acului de o executare silită, pentru o datorie de jumătate de milion de euro către proprietarii imobilului în care funcționează această școală.

Site-ul primariei nu-i ca Facebook: doar 220 de votanti la sondaj

Timișorenii nu sunt prea interesați de obiectivele turistice din oraș sau poate că miile de prieteni de pe Facebook ai primarului Nicolae Robu nu prea accesează site-ul municipalității. Altfel nu se explică faptul că doar 220 de persoane au răspuns la sondajul de opinie lansat de PMT pe teme turistice.

16 perchezitii la evazionistii fiscali, un primar a fost ridicat

Mai multe percheziții au avut loc, joi dimineață, la sediile unor firme din județele Hunedoara, Gorj, Mehedinți și Timiș. Polițiștii au vizat, și de această dată, o grupare de evazioniști fiscali, pentru un prejudiciu de trei milioane de lei. Un primar din județul Mehedinți a fost dus la audieri. UPDATE: Polițiștii au descins, în Timișoara, și la sediul firmei Moticica.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Intrarea Sepiei nr.7, Calea Moșniței, Bd. Industriilor (p), orele 9 – 16; Jimbolia (str. Cekonics, Albinelor, Spre Sud, E. Teodoroiu), Vizejdia (p), Hodoș (comuna Darova) (p), orele 9 – 16; Teremia Mică (p), orele 9 – 14; Știuca, orele 9 – 18.

Top