Stirile din ziua: 9 februarie 2013

Fiindca nu si-a platit cotizatia, Cristian Busoi nu voteaza la alegerile TNL

Aproximativ 200 de delegaţi votează sâmbătă, de la ora 12, la Hotel Senator, noul preşedinte al TNL Timiş. Lupta pare umăr la umăr, deşi actualul preşedinte al tinerilor liberali, Liviu Cocean, pleacă cu prima şansă în faţa lui Grigore Grigoriu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş. Europarlamentarul Cristian Bușoi nu-și va putea însă exprima opțiunea.

Obi-Wan Kenobi a vorbit la Radio Erevan

Când a descălecat politic în Timișoara, tânărului liberal Ben-Oni Ardelean nu i-a fost deloc ușor. Întrebat de echipele de campanie ce vrea să facă pentru Timișoara când va fi mare, mare senator USL, Ben-Oni Ardelean avea opțiunile deja limitate. Nu putea să promită stadion nou, că acesta fusese deja făgăduit de domnii Titu Bojin și Nicolae Robu la locale.

Copiii romani, victime ale agresorilor sexuali de pe Internet

Un sfert din copiii români primesc sau văd zilnic mesaje sexuale în mediul online. Această informație șocantă ieșit la iveală în urma unui studiu realizat de specialiștii de la „Salvați Copiii”. Grav este că doar foarte puțini părinți știu ce fac copiii lor când stau la calculator.

Consiliul Europei, 7-8 februarie

La reluarea dezbaterilor privind cadrul financiar multianual 2014-2020, prevăzute pentru zilele de 7-8 februarie cu ocazia reuniunii Consiliului Europei, după eșecul adoptării lui în noiembrie 2012, se pleacă de la ultima propunere a președintelui, Herman Van Rompuy: 973 de miliarde de euro pentru întreaga perioadă, respectiv 1,01% din produsul intern brut european, ceea ce reprezintă o reducere de 77,4 miliarde de euro față de propunerea Comisiei Europene.

Top