Stirile din ziua: 14 februarie 2013

„Burlacul” Sergiu Barboni revine la prima dragoste / FOTO

„Burlacul” Sergiu Barboni revine la prima dragoste / FOTO

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. „Burlacul” Sergiu Barboni confirmă, astfel că, din această primăvară, va juca din nou fotbal, în Liga a III-a. Înainte să fie manechin, Barboni a fost fotbalist la Auxerre Lugoj, iar antrenorii spun că avea șanse să reușească și în acest domeniu.

Robu s-a razgandit: nu mai darama „Dan Paltinisanu”

Planurile se succed cu repeziciune în ceea ce privește viitorul stadion al Timișoarei. Nu mai departe de luni, Nicolae Robu anunța că o arena modernă va apărea în locul actualei. Joi, primarul și-a schimbat părerea: urmează să fie ridicat un alt stadion, pe amplasamentul terenurilor de antrenament.

Fanii lui Robu nu se omoara după un nou stadion

Așa cum ne-a obișnuit, primarul Nicolae Robu, primul Facebook-ist al Timișoarei, a lansat un sondaj de opinie pe una din paginile sale de pe cunoscuta rețea de socializare. „Prietenii” săi au fost invitați să aleagă care li se pare cea mai bună decizie dintre cele patru idei expuse la unul din „briefingurile” sale zilnice.

Georgica Cornu sustine ca amantul sotiei lui vrea un milion de euro de la el!

Georgică Cornu susține, nici mai mult, nici mai puțin că amantul soției sale, Waari Ghassan, a sfătuit-o pe aceasta să ceară despăgubiri morale de un million de euro. Omul de afaceri recunoaște, în sfârșit, că a reluat relația cu Marina Almășan, de care se despărțise în vara anului trecut.

Indragostiti de carti, la Carturesti

Dragostea la prima vedere există. Cel puțin la librăriile Cărturești, unde, până la 24 februarie, se desfășoară campania „Îndrăgostiți de cărți”. Orice cumpărați de aici în această perioadă vă aduce un cupon de reducere.

PDL in fata raului mai mic: Blaga sau Udrea

PDL, principalul partid de opoziție, se află în fața unor noi alegeri interne. (Glumițele lui Victor Ponta cu PP-DD drept unicul partid de opoziție aduc mai mult a caterinci de autobază.) Nu mai trebuie amintit cât de importantă este pentru o democrație reală o opoziție puternică. Opoziție care însă nu s-a manifestat, din păcate, de mai bine de o jumătate de an. Prin urmare, chiar dacă e vorba de alegerile interne ale unui partid, ele sunt importante și pentru întreaga Românie.

Opt ore, pentru a descoperi povestea vinului

Timișorenii pot învăța secretele degustării vinului. Durează doar opt ore, la finele cărora vor privi cu alți ochi licoarea lui Bachus. „Vinul este o ființă vie, care se naște, se dezvoltă, ajunge la apogeu, apoi îmbătrânește și în final se stinge. Secretul este să-l consumăm în momentul în care ne poate oferi plăcerea maximă”, explică organizatorii unui curs de degustători.

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări în punctul termic, ca întrerupe furnizarea apei reci livrată prin reţeaua hidrofor şi a apei calde de consum, la PT 6, joi, între orele 9 şi 14. Va fi afectată o parte dintre consumatorii care locuiesc pe străzile A. Pacha, Carusso, D. Cantemir, General Praporgescu şi Piaţa Sf.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Văcărescu nr. 35, 26, orele 9 – 16; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Jimbolia (Zona Loc Târg), Ohaba Forgaci (p), orele 9 – 16; Voiteg (blocuri IAS), Ghilad (p), Ciacova (p), orele 8 – 16.

Top