Stirile din ziua: 8 februarie 2013

„Strigand printr-un oras mare”, alaturi de Costi Marascu

„Strigand printr-un oras mare”, alaturi de Costi Marascu

La sfârşitul lui 2011 a fost primit în Uniunea Scriitorilor. De atunci a „scos” două cărți, cea mai recentă dintre ele chiar vineri. Omul de televiziune Constantin Mărăscu și-a lansat volumul de poezie „Strigând printr-un oraş mare”, apărut la Editura Eubeea.

Mos Teaca de la primarie

De-a dreptul spumos interviul pe care proaspătul viceprimar PSD Traian Stoia l-a acordat recent site-ului Tion. Și recunosc că o spun și cu o anumită invidie profesională. Interviul devoalează, fără putință de tăgadă, cine și cum este personajul care s-a cocoțat pe scaunul de viceprimar al Timișoarei. Adică al municipiului cu pretenții de capitală culturală europeană!

Liftul dat disparut de Robu si Stoia, gasit in curtea PMT!

Nicolae Robu și Traian Stoia reclamau, revoltați, joi, lipsa unui lift prevăzut în proiectul Direcției Fiscale. Clădirea nu avea ascensor decât în acte și, culmea, nimeni nu și-a dat seama. Pentru ca absurdul situației să fie complet, vineri dimineață, în curtea PMT a apărut… liftul lipsă!

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Vlahuță, Teiului, Margaretelor, Bocșei, Oituz, Rozelor), orele 9 – 17; Jimbolia (Zona loc târg) , orele 9 – 15; Deta (zona Târgu Mare bl.P1-5), orele 8 – 16.

Colaborare interuniversitara pentru invatamantul preuniversitar

Proiectul CONCORD are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor personalului didactic preuniversitar profesional şi tehnic, în cadrul unui sistem complex de tip „blended learning”. Nu în ultimul rând, se urmăreşte rafinarea competenţelor cadrelor didactice pentru a stimula elevii să îmbrăţişeze cariere inginereşti.

Criza naste „noi” meserii: salahor cu masterat in mecanica

Toată viața și-a dorit să fie inginer. Acum are toate actele care dovedesc că și-a atins visul. În realitate, muncește cu ziua, pe șantiere, la cărat saci. E povestea unui timișorean de 32 de ani, care, pentru că de jumătate de an nu-și găsește de lucru, a ajuns să le facă concurență amărâților din Gara de Nord.

Top