Stirile din ziua: 13 februarie 2013

primaria timișoara

Trei candidati pentru city-manager: Sorin Dragoi, favorit de departe

Trei candidati pentru city-manager: Sorin Dragoi, favorit de departe

Miercuri, 13 februarie, a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru funcția de city-manager al Timișoarei. Doar trei persoane s-au arătat interesate de acest post: Sorin Drăgoi, consilier al primarului Nicolae Robu, Samuel Muj și Vasile Pop. Dacă primul este deja foarte cunoscut, mai ales după ce a preluat funcția din primărie, despre ceilalți doi candidați nu se pot spune prea multe lucruri.

Dan Voiculescu ramane Felix

Curtea de Apel București a confirmat calitatea de turnător al Securității pentru liderul PC, Dan Voiculescu. Într-o ultimă tentativă de a-și spăla trecutul murdar, Voiculescu a cerut revizuirea sentinței de colaborator dată de Curtea Supremă de Justiție.

Judecata in libertate, dupa a doua pruncucidere

Mama criminală de la Cenad va fi judecată în stare de libertate, la șapte luni de când și-a omorât copilul. E a doua pruncucidere de care e acuzată. Pentru prima crimă, Aurelia Regep a stat după gratii cinci ani. Procurorii scriu în rechizitoriu că „trimiterea în judecată (…) nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Velcea, cel mai bine platit angajat al lui Poli. Boldea, mai putin decat Gherasim!

Cât câştigă fotbaliştii din lotul lui Poli? Dar antrenorii? Membrii conducerii? Sunt răspunsuri pe care le ştie foarte puţină lume, chiar dacă toţi angajaţii de la Poli sunt plătiţi exclusiv din bani publici, primiţi de la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean.

Castigatorii concursului „Rasfat de Ziua Indragostitilor cu Schoko Baroque”! / VIDEO

Patru cupluri norocoase vor petrece o seară de poveste de Ziua Îndrăgostiților după ce au trecut pragul celei mai cochete ciocolaterii în stil vienez din Timișoara! Fericiții câștigători ai concursului „Răsfăț de Ziua Îndrăgostiților cu ciocolateria Schoko Baroque” vor lua cina joi, 14 februarie, la Curtea Berarilor, unde îi așteaptă un separeu romantic, o mâncare pe cinste și o surpriză din partea ciocolateriei!

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Bucovinei (p), Matei Basarab (p), Operetei (p), Oborului (p), Mangalia (p), B. Deleanu (p), orele 9 – 16, str. Văcărescu nr. 37,39, orele 9 – 14; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Ohaba Forgaci (p), orele 9 – 16; Gătaia (str. Carpați,

Top