Stirile din ziua: 27 februarie 2013

Linia de troleibuze 14 se extinde la Dumbravita

Până la sfârșitul anului, troleibuzele din Timișoara vor ajunge până la Dumbrăvița. Linia 14 va fi extinsă până în comună, astfel încât locuitorii zonelor rezidențiale de aici vor putea veni în oraș cu mijloacele de transport în comun. Ideea a apărut pe vremea administrației Ciuhandu, când s-a și scos la licitație proiectul în sine.

Sechestru pe vila lui „Diamant” din centrul Timisoarei

Tot mai mare tristețe în comunitatea țiganilor din Timișoara. După înmormântarea lui „Dulcea”, o altă nenorocire s-a abătut pe capul lor: procurorii DIICOT Timișoara au pus sechestru pe un palat țigănesc de pe bulevardul Mihai Viteazu. Casa îi aparține lui „Diamant”, un țigan care se ocupă de afaceri cu mașini în Germania.

O gravida in sase luni in moarte cerebrala a salvat trei vieti

Viețile a trei oameni au fost salvate grație unui gest de o mare noblețe făcut de bărbat care și-a pierdut soția. Femeia, însărcinată în șase luni, a intrat în moarte cerebrală, iar familia ei a fost de acord cu donarea de organe. În primele trei zile ale acestei săptămâni, la Județean au fost făcute trei prelevări de organe.

„Dulcea” a murit de TBC, noi o sa murim de oftica

A murit „Dulcea”, șef de stabor în Timișoara. Mare om, mare caracter. „Cel mai valoros om de pe pământ”, cum spunea un participant la funeralii. Dumnezeu să-l ierte pe domnul Dulcea! Nu l-am cunoscut și nici nu vreau să-l mai cunosc, dar ducerea dumnealui la groapă a redeschis un subiect despre cum stau autoritățile române capră la tot ce face țiganul cu bani și cu glas strident îndreptat spre tot felul de instituții de combatere a discriminării.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Alexandru Golescu nr. 16, Cartier Ghiroda Nouă, str. Corneliu Coposu nr. 26A, sc. A, orele 9 – 15; Teremia Mare (p), orele 9 – 15; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Lugoj (str. V. Țepeș, Panselelor, Mărășești, Mărăști, Ghiocelului, Bocșei, Odobescu,

Top