Stirile din ziua: 17 februarie 2013

Fetele de la ACT au adunat peste 2.000 de lei pentru maidanezi

Fetele de la ACT au adunat peste 2.000 de lei pentru maidanezi

Au venit, s-au distrat și au donat bani pentru animalele fără stăpân. În urna amplasată la evenimentul de strângere de fonduri organizat de asociaţia de protecţie a animalelor Animal Care Team Timişoara s-au strâns aproape 500 de euro.

Reclamati degeaba ca isi cheama pacientii de la stat in privat

Tot mai mulţi pacienţi care ajung la spitalele din Timiş se plâng că medicii îi cheamă la cabinetele lor private pentru investigaţii amănunţite. La Spitalul Județean, numărul sesizărilor pe această temă e în creștere, dar, până acum, niciun medic nu a fost tras la răspundere în vreun fel.

Ultimele ore de patinaj, in Piata 700 / UPDATE: Patinoarul, inchis inainte de ora anuntata

Timişorenii iubitori de mişcare în aer liber mai au doar câteva ore pentru a se distra pe gheaţa din Parcarea 700. Patinoarul Parking Ice Arena se închide duminică seară, în jurul orei 21.30 UPDATE: Din păcate, cei care au vrut să profite de ultima zi de patinaj, mai ales copii, au avut parte de o surpriză neplăcută. În ciuda anunțului oficial, patinoarul a fost închis încă de la prânz.

Sa radem cu/de Alin Popoviciu

Atât la nivel național, cât și la cel local, PDL nu se află în cea mai roză situație din istoria sa. Degringolada e foarte adâncă, primari sau aleși locali sunt pe punct de plercare, membrii simpli sunt foarte dezamăgiți. Ce mai, e groasă rău! E unul dintre acele momente din viață în care trebuie să-ți dovedești caracterul, să strângi din dinți și să iei totul de la capăt. Cu multă, foarte multă seriozitate.

Top