Stirile din ziua: 7 februarie 2013

Cand Emil Cristescu vorbeste, „baietii” din primarie sunt mucles

Proaspătul viceprimar al Timișoarei, Traian Stoia, explică, printre multe altele, într-un interviu acordat site-ului Tion, și care este relația patronului său, Emil Cristescu, cu municipalitatea. Nu mai e un secret că Stoia a fost împins în funcția de viceprimar de frații Cristescu, cei doi fiind și un fel de patroni spirituali ai USL Timiș.

Se cauta cea mai atractiva destinatie din Timisoara

Primăria sondează din nou opinia publică. După sondajul referitor la concertul de Revelion, timișorenii sunt invitați să dea o mână de ajutor la stabilirea traseului turistic perfect. Primarul Nicolae Robu nu vrea să spună care este obiectivul lui preferat, ca să nu influențeze votul popular.

Dan Ioan Sipos, vanatorul de Kudu, se intoarce. Doar pe Facebook

Dacă mai aveam îndoieli, de data asta ne-am convins: da, mare lucru e Facebook-ul asta! Uite, îți trece o dată prin cap: ce-o mai fi făcînd Șipoș? Cum, care Șipoș? Dan Ioan, fostul baron de incontestat al județului Timiș din perioada 2000-2004. Adicătelea, coleg de breaslă cu Oprișan, Mischie, Bebe Ivanovici etc., într-o vreme în care Mazăre și Dragnea aveau doar statutul de aspiranți la titlu de baron.

Acordeonistul orb Mário Bihári, in concert la Timisoara

Mário Bihári și trupa sa, Bachtale Apsa, se întorc în România, pentru un turneu care începe vineri la Timișoara. Sunt pentru a treia oară în România, după un concert la Clubul Țăranului în 2011 și participarea la IRAF (International Romani Art Festival) în vara lui 2012. Bachtale Apsa revin în România pentru un turneu în trei

Vanzatorii de martisoare, asteptati sa depuna actele pentru autorizatii

Timișorenii care vor să vândă mărțișoare pot depune cererile în vederea obţinerii autorizaţiei de comercializare, la primărie, camera 12. Pentru obţinerea acesteia urmează să fie percepută suma de de 69 lei şi 6 lei taxa imprimat. Pentru ocuparea domeniului public a fost stabilită suma de 3 lei mp/zi în zona A, respectiv 2 lei în zona B.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Transilvania (p), Vulturilor (p), Muzicii (p), Bd. Dâmbovița (p), orele 9 – 17; Săcălaz (Egeria), Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Vlahuță, Teiului, Margaretelor, Bocșei, Oituz, Rozelor), orele 9 – 17; Sânnicolau Mare (str. G. Coșbuc, Scurtă), orele 10 – 14; Deta (zona

Top