Stirile din ziua: 1 februarie 2013

Bronsiolitele repetate favorizeaza aparitia astmului bronsic

Bronșiolita acută este o afecțiune inflamatorie a căilor respiratorii, în special a bronhiilor mici, ce afectează copiii mici cu vârsta sub doi ani. De cele mai multe ori boala apare direct, cu tuse brusc instalată, wheezing și dispnee (respirație grea), dar uneori copiii pot prezenta semne ale unei infecții a căilor respiratorii superioare ca faringită, rinofaringită etc. (rinoree, tuse și uneori subfebrilități).

Concurs cu final asteptat: fostul vames Sorin Dragoi va fi city manager

Mai multe surse din Primăria Timişoara şi PNL Timiş susţin că fostul vameş Sorin Drăgoi va fi noul city manager al Timişoarei. Postul abia a fost scos la concurs, dar lucrurile par să fie clare. Nicolae Robu îl vrea administrator al orașului pe cel pe care l-a numit consilier personal în septembrie 2012. Pentru ca

Terapii gratuite pentru copiii cu autism

Persoanele cu autism din Timiș și familiile acestora pot beneficia de asistență de specialitate gratuită la Centrul de consiliere și asistență pentru persoane cu autism. Centrul funcționează din martie 2012, la Lugoj, și oferă intervenții personalizate pentru fiecare beneficiar.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Torac (p), Bitolia (p), Apateu, Pindului, Țibleșului, Cermena, Batania (p), Dumbrava Roșie, orele 9 – 17; Giarmata Vii (Poligon Tir), Lugoj (str. Margaretelor, 1 Mai, Tudor Vladimirescu, Mureșului, Teiului, Vlahuță, S. Bărnuțiu) , orele 9 – 17; Jimbolia (Zona Abator, str.

Top