Stirile din ziua: 28 februarie 2013

Rotarienii din Romania si Republica Moldova se intalnesc la Timisoara

Rotarienii din Romania si Republica Moldova se intalnesc la Timisoara

Peste 200 de membri ai Cluburilor Rotary din România şi Republica Moldova vin la Timişoara. De vineri până duminică, Hotelul Timişoara va fi gazda Seminarului de Instruire a Echipei de Conducere a Districtului Rotary 2241 – România şi Republica Moldova (pentru 2013-2014) şi a preşedinţilor aleşi pentru cele 108 cluburi componente.

La Teremia Mare, microbuzul i-ar putea lasa pe drumuri si pe primar, si pe directorul scolii

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, e decis să încheie conturile cu primarul din Teremia Mare, care nu vrea să dea microbuzul școlii fără contract. Cosmin Sântean susține că totul i se trage de la faptul că nu a vrut să devină social-demorat. Culmea, ar putea fi dat afară și directorul școlii, care e șeful organizației locale a PSD.

Explozie-exercitiu cu zeci de pompieri si ambulante, de Ziua Protectiei Civile

O explozie la o stație de gaz a rănit grav 20 de persoane și a pus în pericol viața altor câteva sute. S-a intervent în forță, cu 11 autospeciale și zeci de pompieri care au stins cu greu flăcările înalte de patru metri. A fost, din fericire, doar un exercițiu de Ziua Protecției Civile.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Corneliu Coposu nr. 26A, sc. A, orele 9 – 15; Lugoj (str. Mărășești, Mărăști, Ghiocelului, Bocșei, Odobescu, Grigorescu, Gh. Barițiu, Rarău, Dorobanților, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Șincai, Partizanilor), orele 9 – 17; Teremia Mică (p), orele 9 – 14; Giera (p),

Top