Stirile din ziua: 11 februarie 2013

Paisie va da cu subsemnatul la DNA

Preasfinţitul Paisie Lugojanul este aşteptat la DNA. Ion Gheorghe urmează să dea declarații în faţa procurorilor la sfârşitul acestei săptămâni. Tamaş Schiffbeck, şeful DNA Timişoara, ne-a confirmat că Paisie va ajunge în faţa procurorilor cât de curând.

Stadionul lui Robu cauta proiect, ca de bani nu poate fi vorba

Viitorul stadion al Timișoarei va răsări pe locul vechiului „Dan Păltinișanu”, într-un orizont de timp foarte neclar. Primarul Nicolae Robu lansează un concurs internațional pentru arena sportivă pe care le-a promis-o timișorenilor în timpul primului său mandat. Proiectul este comun, al municipalității și al Consiliului Județean Timiș.

„Nu m-au durut dintii pana nu am mers la dentist”

Cred că expresia asta am auzit-o destul de des cu toții, atât noi, medicii, cât și pacienții, de la prieteni, cunoștințe sau poate au rostit-o chiar ei. Pentru că foarte multă lume nu înțelege de ce mai doare un dinte după ce el a fost tratat de dentist o sa încerc să explic, în câteva cuvinte, acest fenomen.

Spagarul de la Medicina vrea sa fie liber! El sustine ca ar putea orbi in arest

Conferențiarul de la Medicină care lua șpagă pentru a da note de trecere studenților restanțieri vrea să fie anchetat în stare de libertate. El a fost arestat preventiv, pe 29 de zile, sâmbătă, însă avocatul său a depus recurs. Completul de judecată de la Curtea de Apel Timișoara se întrunește luni pentru a judeca recursul.

Ca intre muzicieni: Alin Nica ii tine pumnii lui Robert Turcescu / VIDEO

Primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, a lăsat-o mai moale cu muzica. În 2009 ajungea la finala selecţiei naţionale a Eurovision, dar acum nu mai vrea să audă de concursul internaţional de interpretare. Are cu totul alte priorităţi, dar și un preferat la ediția din acest an.

Noua sfaturi pentru o calatorie memorabila

Începutul de an este o perioadă foarte interesantă pentru iubitorii de călătorii, când fiecare dintre noi ne plănuim călătoriile, fie că vrem să vizităm locuri din țări străine sau de pe meleagurile noastre. Evident, fiecare dintre noi dorește să aibă călătorii memorabile. Multă lume ar tinde să creadă că o călătorie memorabilă necesită un buget pe măsură.

Plata ajutorului pentru incalzire

În zilele de 19, 20 şi 21 februarie, Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara plăteşte ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu combustibili solizi sau petrolieri, pentru noiembrie şi decembrie. Plățile se fac la casieria Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara din B-dul Regele Carol I nr. 10, după următorul program: 19 februarie – orele 8,30 –

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara: str. Proclamația de la Timișoara nr. 7, orele 9 – 11; Rovenița Mare, orele 8 – 16; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Chevereș (p), orele 9 – 16; Cenad, orele 10 – 14.

Top