Stirile din ziua: 10 februarie 2013

adrian diaconu

Diaconu se da bine cu adversarii politici

Diaconu se da bine cu adversarii politici

Deputatului PP-DD Adrian Diaconu i-au picat cu tronc toţi colegii parlamentari de Timiş. Liderul PP-DD Timiş a fost emoţionat până la lacrimi după ce parlamentarii județului au ridicat mâna, încălcând ordinele de partid, pentru a-i susţine cele aproape… 80 de amendamente.

Pelici, peste Artimon, Contra si Velcea

Toţi au jucat la Poli Timişoara şi sunt născuţi în capitala Banatului, iar în prezent încearcă să-şi facă un nume în antrenorat. Dintre foştii jucători crescuţi la Poli Timişoara, Alexandru Pelici, Cosmin Contra, Valentin Velcea şi Alin Artimon au cele mai frumoase perspective pentru meseria de antrenor. În prezent, în primul eşalon antrenează un singur antrenor principal cu buletin de Timişoara.

A plecat din Danemarca si a venit acasa, ca sa faca medicina „altfel”

A renunțat la un salariu de 3.500 de euro pe lună, în Danemarca, pentru a le arăta celor de acasă că se poate face medicină și altfel. Un kinetoterapeut timișorean își urmează visul acasă, unde a deschis un cabinet de recuperare pentru cardiaci. Încă nu e pe profit, dar nici nu se grăbește.

Doua saptamani de campanie pentru boli rare, la Timisoara

În Europa, peste 25 de milioane de oameni au fost diagnosticați cu o boală rară. Pacienții români care suferă de o astfel de maladie sunt aproape condamnați la moarte, pentru că Ministerul Sănătății recunoaște numai 13 din cele 8.000 de boli rare. La Timișoara se desfășoară, de luni, o campanie de informare pe această temă, care va dura două săptămâni.

Top