Stirile din ziua: 14 februarie 2015

Caminul de lux al UVT nu primeste nici in acest an bani de la guvern

Căminul Universităţii de Vest din Timişoara nu este pe lista de priorităţi a Ministerului Educației. Sunt slabe șanse ca acesta să primească vreun ban în 2015. Construcția a început în vara lui 2013, dar a rămas în stadiul de groapă neterminată. Investiția era estimată la 16 milioane de euro.

Centura e in masterplan, Robu ii lauda pe Raducanu pentru implicare

E mulțumit că în Masterplanul General pe Transporturi a fost inclusă, în sfârșit, centura de sud, dar se pare că nu renunță la miting. De această dată, pentru finanțarea încă din acest an a începerii lucrărilor. Primarul Nicolae Robu a anunțat și cine i-a fost cel mai harnic aliat: deputatul UNPR Ion Răducanu.

„Reverie” cu Loredana, la final de februarie

Loredana Groza pornește, în curând, în cel de-al treilea turneu național. Călătoria muzicală o va aduce pe artistă și la Timișoara, iar fanii vor avea ocazia s-o întâlnească chiar în această lună. Biletele au fost puse deja în vânzare și trebuie să vă grăbiți să le cumpărați. Precedentul concert s-a ținut cu casa închisă.

Lupta acerba intre pragmaticul Nicu si moralistul Lae

Pentru o clipă, raționamentul liberalului Nicolae Robu în problema ordonanței traseiștilor m-a convins, chiar înduioșat. Discuția a plecat de la sentința dată de o instanță din Motru, la cererea PP-DD, de a sancționa prin pierderea mandatului câțiva consilieri care au ales să plece din partid spre alte zări aparent mai luminoase.

Top