Stirile din ziua: 8 februarie 2015

Cu Elena Udrea tot mai aproape de arest, PMP Timis tace malc

Cu Elena Udrea tot mai aproape de arest, PMP Timis tace malc

Partidul Mișcarea Populară și-a ales duminică un nou lider, în locul Elenei Udrea. Punctul culminant al congresului a fost discursul fostului președinte Traian Băsescu. Cu atâtea subiecte fierbinți, șeful PMP Timiș, Roxana Iliescu, nu vrea să comenteze situația. Între timp, deputații juriști au încuviințat cererea de arestare a Elenei Udrea.

Un episod uitat cu Udrea, Tender si, eventual, Alin Popoviciu

În primăvara anului trecut, la Timișoara a avut loc o întâmplare care, la acea vreme, era mai greu de descifrat și, pe cale de consecință, s-a trecut repede peste ea. Pe 11 mai 2014, într-o zi de duminică, Elena Udrea descindea la Timișoara în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Aveti grija cine va abordeaza in parcari! Escroc in actiune prin Timisoara

Orașe diferite, oameni diferiți, aceeași poveste. Un tip de înșelăciune face victime prin parcările marilor centre comerciale din România. Personajul principal: un tânăr care cere bani de motorină, ca s-ajungă acasă! Apoi, evident, dispare. Sâmbătă, escrocul și-a încercat norocul și la Timișoara, însă degeaba.

Protest anti-CHF la Timisoara: Nu suntem sclavii bancilor! / FOTO

Câteva zeci de „posesori” de credite în valută, mai ales în franci elveţieni, au protestat, duminică la prânz, în Piața Operei. Oamenii le-au cerut autorităților să convertească, în lei, aceste credite. Unii au venit însoțiți și de copii, afișând pancarte pe care scria „Creditul dacă-l plătesc, copilul din ce-l hrănesc?”.

Top