Stirile din ziua: 2 februarie 2015

Adrian Sarbu a fost retinut 24 de ore!

Adrian Sarbu a fost retinut 24 de ore!

Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost reținut de procurorii Parchetului General, în dosarul Mediafax. El este urmărit penal pentru instigare la evaziune fiscală. Sârbu a fost adus cu mandat luni seară, pentru a fi audiat în acest dosar. Acesta susține că este victima unui caz fabricat „la comanda lui Pontaghiță”.

Robbie Williams canta in prima zi la Sziget

Line-up-ul Festivalului Sziget din Budapesta se „populează” pe zi ce trece. După ce a fost confirmată prezența unor trupe și artiști precum Florence and the Machine, Alt-J, Awolnation, Blasterjaxx sau Jamie Woon, s-a anunțat și participarea lui Robbie Williams la eveniment. Excentricul artist britanic va cânta în prima zi a festivalului.

deputati

Prima zi de sesiune parlamentara, primii sase deputati racolati de PNL

Nu mai puțin de șase deputați din grupul PC-PLR și al neafiliaților au trecut la PNL luni, chiar în prima zi a noii sesiuni parlamentare. Aceste dezertări s-au întâmplat la doar o zi după ce liberalilor li s-a dat undă verde la racolat parlamentari, în perpectiva moțiunii de cenzură care va fi depusă în această primăvară.

E sigur: Constantin Ostaficiuc nu va face parte din conducerea noului PNL

Una dintre cele mai importante figuri ale PDL la nivel local, Constantin Ostaficiuc, nu se va afla printre cei 34 de membri care vor conduce noul PNL. Informația a fost confirmată de Dan Popa, care a declarat că Ostaficiuc nu a cerut să facă parte din noul comitet de conducere și nici nu ar putea să facă parte din acesta.

politia locala

Politistii locali ar putea primi totusi bani de hrana, dar nu 720 lei/luna

Polițiștii locali din Timișoara ar putea primi totuși o alocație de hrană în 2015. Primarul Nicolae Robu pare să fi revenit la sentimente mai bune și nu exclude posibilitatea ca, în noul buget, să fie prevăzuți bani pentru această facilitate. În noiembrie, edilul respingea categoric o astfel de variantă.

Cat costa sa se vada Robu la televizor, in plenurile CL? Exact 544 de euro pe sedinta!

12 luni, 40 de plenuri transmise în direct, 100.000 de lei. Asta prevede proiectul „Participarea cetăţenilor la actul decizional”, varianta 2015, care va fi supus la vot în viitorul plen al CL Timișoara. Anul trecut, ședințele au fost transmise de Europa Nova, televiziunea lui Stelu Iordache, fostul consilier al lui Titu Bojin.

Analize gratuite pentru depistarea cancerului de prostata

Asociația Non-Profit de Urologie „Prof. dr. Petru Drăgan” și medicii de la Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean vor derula o nouă campanie de depistare precoce a cancerului de prostată. Aceasta se va desfășura în perioada 23-27 februarie și este o acțiune voluntară a medicilor de la Urologie. Un program similar s-a derulat în septembrie

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. C. Porumbescu(p), Romulus (p), Corbului, Bd. Constantin Brâncoveanu, str.Liviu Gabor, orele 9 – 16; Utvin (Agromec), Pădureni (p), orele 9 – 16; Ficătar (p), orele 8 – 18; Lugoj – str. N. Titulescu, I. L. Caragiale, orele 8 – 16.

Top