Stirile din ziua: 23 februarie 2015

Deputat de Timis, condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputat de Timis, condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul de Timiș Niculae Mircovici, ales în parlament din partea Uniunii Bulgare din Banat, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate. El fusese dat în judecată în urma unei sesizări a ANI, care constatase că-și angajase soția la cabinetul parlamentar.

Ești artist? Ai ceva de spus? Hai la StudentFest!

Organizatorii StudentFest sunt în linie dreptă cu pregătirile pentru ediția din acest an a festivalului. Acum se caută tinerii artiști care își doresc să prezinte publicului creațiile lor. În 2015, StudentFest pornește de la tema „conflict”, iar pe lângă artiști, cei care vor să fie voluntari în cadrul festivalului sunt și ei invitați să se înscrie.

La Michelangelo se reiau lucrarile in vreo doua saptamani

Pasajul subteran Michelangelo va fi deschis, foarte probabil, la începutul lunii aprilie. Practic, ar mai fi nevoie de două săptămâni de lucru efectiv. Muncitorii ar trebui să revină pe șantier în martie, pentru ultimele lucrări. Momentan, în intersecția de la Piața Leonardo da Vinci se circulă doar la suprafață.

Marian Constantin Vasile

Marian Vasile: Sunt vicepresedinte la CJ Timis! / VEZI HOTARAREA INSTANTEI

Marian Constantin Vasile urmează să-și reia biroul de vicepreședinte al CJ Timiș. Asta susține liberalul, care îl contrazice pe președintele Titu Bojin, conform căruia, până la o sentință definitivă, Consiliul Județean Timiș va funcționa cu un singur vicepreședinte.

Tavi Draghici, tot mai aproape de Politehnica Timisoara

Liderul Ligii a IV-a Timiş este pe cale să realizeze transferul iernii. După ce formaţia timişoreană l-a transferat pe Mădălin Stancu, fost campion naţional de juniori cu Poli Timişoara şi cu evoluţii în Liga I şi Liga II pentru Gloria Bistriţa şi FC Bihor, săptămâna aceasta ar putea ajunge la o înţelegere cu un atacant cunoscut la nivelul primelor două eşaloane.

Cu buzunarele goale: primarii PSD din Timis, nemultumiti de impartirea banilor de la guvern

Cu toate că sunt mai puțini vocali decât aleșii altor partide, și primarii PSD din Timiș sunt extrem de nemulțumiți de noul mod în care sunt împărțite fondurile pentru echilibrarea bugetelor locale. Fiindcă nu pot critica pe față propriul guvern, edilii social-democrați își îneacă frustrările prin ședințe.

Vara bazin, iarna patinoar: ultima idee a primariei pentru cartierele Timisoarei

Calea Buziașului sau Dâmbovița? Aceasta e întrebarea pentru reprezentanții primăriei, care trebuie să decidă locul în care va fi construit, chiar în 2015, primul complex de bazine semiolimpice din Timișoara. Practic, vor fi două bazine, unul dintre ele în exterior, numai bun să se transforme, iarna, în patinoar.

aquatim

Apa rece oprita, din cauza de avarii

Aquatim anunță că, pentru remedierea unor avarii, va întrerupe luni furnizarea apei reci pe străzile Virtuții, Sibiu, Calea Torontalului, Divizia 9 Cavalerie, Banatul, Lacului, Drubeta, Tigrului și Alexandru Vaida Voievod, din Timișoara, precum și în Giarmata Vii. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă

Simulare la Evaluarea Nationala: cat de pregatiti sunt elevii dintr-a opta? Anul trecut a fost catastrofal

Emoții pentru elevii de clasa a VIII-a, care, în perioada 23-25 februarie, susțin o simulare a examenului de Evaluare Naţională. Este vorba de o testare înainte de examenul propriu-zis, programat pentru 22-30 iunie. În Timiș, aceasta va oferi și primele rezultate ale programului de meditații gratuite oferite prin intermediul ISJ.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Corbului (p), Porumbescu (p), Odobescu (p), orele 9 – 17; Giarmata Vii (str.Parcului (p), Teilor (p), Grabați (ferama 4 Smithfield SP ANIF), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Bobâlna, P. Șandor (p), I. Attila (p), T. Vladimirescu (p), Gh. Doja, Eroilor, F.

Top