Stirile din ziua: 24 februarie 2015

Timisul bate recordul judetelor la numarul de elevi inscrisi in clasa zero, intr-o singura zi!

Timisul bate recordul judetelor la numarul de elevi inscrisi in clasa zero, intr-o singura zi!

Abia s-a dat startul primelor etape de înscrierile în clasa pregătitoare, că părinții au luat cu asalt unitățile de învățământ. Cel puțin aceasta este situația în Timiș, județul cu cei mai mulți elevi înscriși într-o zi. Doar la București au existat mai mulți înscriși.

Modernizarea costa: 700.000 de lei, pentru doua porti de intrare in Timisoara

60.000 de euro per bucată – atât este dispusă Primăria Timișoara să plătească pentru reabilitarea uneia dintre porțile de intrare în oraș. Proiectul pe care se va merge este opera Direcției de Urbanism, iar acum se pregătește lansarea licitației de atribuire a lucrării. E posibil ca în acest an să fie reabilitate două astfel de porți.

Cumnata deputatului Grindeanu, unic candidat la sefia ISJ Timis! Tatal acestuia, foarte probabil, sef cu delegatie in Caras-Severin

Aura Danielescu, cumnata deputatului PSD Sorin Grindeanu, este singurul candidat la funcția de inspector școlar general în Timiș. Deși spune că ea „chiar învață” și „își dorește”… nu e convinsă că o să și ia concursul. În același timp, tatăl deputatului, Nicolae Grindeanu, ar putea rămâne șef cu delegație la ISJ Caraș-Severin, unde nu există niciun candidat interesat.

Fostul iubit al Dacianei Sarbu, spaima birtasilor din Timisoara

În mod cert, numele lui Adrian Voicu, fostul iubit al Dacianei Sârbu Ponta, a fost în week-end-ul trecut pe buzele tuturor patronilor de localuri din zona centrală a Timișoarei, în special din Piața Unirii. Și nu a fost pomenit chiar în circumstanțe plăcute. Asta, după ce angajații Direcției Regionale Antifraudă au făcut o amplă razie prin restaurantele și barurile din zonă.

Amenda pentru mizeria de la Uszoda, dar solutii de reabilitare nu sunt

Primăria și-a amintit că în centrul Timișoarei există, de ani buni, un focar de infecție de primă mărime. Este vorba despre fosta bază sportivă Uszoda, devenită „casă” pentru aurolaci. Aceasta este proprietatea Clubului Sportiv Școlar 1, care a fost amendat săptămâna trecută. Soluții pentru reabilitare nu sunt.

Daca e aprilie, la Timisoara e teatru! Super-productii in festivalul de dramaturgie

Spectacole de Alexandru Dabija, Victor Ioan Frunză sau Cătălin Ștefănescu – asta vor putea vedea amatorii de teatru la Festivalul European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești. Acesta este programat în intervalul 15-22 aprilie, iar selecția oficială a fost anunțată de Teatrul Național.

aquatim

Apa rece oprita, pe motiv de avarie

Aquatim anunță că, pentru remedierea unor avarii, va întrerupe furnizarea apei rece în Timișoara, pe străzile Banatul, Lacului, Surorile Martir Caceu, Feleacul, Retezat (inclusiv punctul termic), Anghel Saligny, Craiova, Mart. Cristina Lungu, Gh. Lazăr, Mărășești, Mătăsarilor, dar în Recaș și Izvin. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele

Fostul international Dorel Stoica si Sorin Udrea joaca pe acordurile lui Cornel Brici!

AS Murani a fost cea mai activă echipă de pe piaţa transferurilor în Liga a IV-a Timiş. Fostul antrenor Cosmin Sântean, primarul din Teremia Mare, nu s-a mai înţeles cu amicul folclorist Cornel Brici, conducătorul lui AS Murani, şi a plecat de la echipă însoţit de mai mulţi jucători, printre care şi fiul său Andrei Mezin, internaţional de juniori.

Dan Popa, despre fuziunea din PNL: E ca in casatorie, cand iti iei sotia, iei si familia, dureaza pana ii cunosti pe toti

Dan Popa, copreședintele „portocaliu” al PNL Timiș, și-a asumat, cu bune și cu rele, fuziunea PNL-PDL dar recunoaște că viața nu-i tocmai roz la partid. Popa explică tipul de relație pe care-l are cu Ion Răducanu și Constantin Ostaficiuc, de ce nu va candida la președinția CJ Timiș și în ce fel de condiții ar fi reprimiți în partid traseiștii.

Florin Piersic si Medeea Marinescu sunt din nou „Straini in noapte” la Timisoara

Unul dintre cele mai iubite și, cu siguranță, mai longevive spectacole de teatru din România se va juca, din nou, în orașul de pe Bega. Florin Piersic a ales Timișoara pentru a sărbători zece ani de la premiera spectacolului „Străini în noapte”. Ca de obicei, sala va fi arhiplină, așa că grăbiți-vă să cumpărați bilete.

Spitalul CFR n-a ajuns inca la Consiliul Judetean Timis, care-l asteapta de jumatate de an

Consilierii județeni s-au certat o oră, în toamna trecută, pe tema preluării de către CJ Timiș a Spitalului CFR. Proiectul a trecut, dar spitalul a rămas la… Ministerul Transporturilor. Nici măcar nu se știe când se va face acest transfer, însă reprezentanții CJ susțin că, de îndată ce se va petrece, vor începe să facă investiții.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Porumbescu (p), Corbului (p), Odobescu (p), Vadu Călugăreni (p), orele 9 – 17; Giarmata Vii – str.Parcului (p), Satchinez (consumatori Petrom), orele 9 – 17; Utvin nr. 269, orele 9 – 15; Hitiaș (p), orele 8 – 18.

Top