Stirile din ziua: 25 februarie 2015

Politehnica Timisoara a castigat duelul cu Ripensia pentru Tavi Draghici

Politehnica Timisoara a castigat duelul cu Ripensia pentru Tavi Draghici

Liderul Ligii a IV-a Timiş a reuşit transferul iernii în seria timişeană. Politehnica Timişoara l-a transferat în cele din urmă pe atacantul Tavi Drăghici. Acelaşi jucător a mai negociat şi cu Ripensia Timişoara, principala contracandidată a Politehnicii la câştigarea seriei.

O noua intrecere… barbateasca la CJ! Protagonisti: Marian Vasile si Florin Zanfir

La CJ se discută, în mod normal, proiectele administrative de care are nevoie județul. Totuși, în cazul Timișului, discuțiile deviază des de la subiect. Spre exemplu, în acest cadru formal se stabilește cine este… mai bărbat. De această dată, protagoniștii au fost Marian Vasile și Florian Zanfir.

Popa’s, pe urmele Patriarhului Daniel!

Al doilea titlu de cetățean de onoare al județului va fi decernat, cel mai probabil, faimosului caricaturist Ștefan Popa Popa’s. Propus deja o dată în plenul din ianuarie, de un social-democrat, artistul a fost menționat și miercuri, de această dată de doi liberali. Unul dintre ei a cerut ca festivitatea să nu se mai țină la… Hotel Timișoara!

Bojin nu intelege de ce a revenit Marian Vasile la serviciu, dar stie cat va mai sta

Marian Vasile este din nou vicepreședinte al CJ Timiș, dar, din punctul de vedere al lui Titu Bojin, nu are drept de semnătură, deci nu prea are ce face în instituție. Evident, liberalul susține contrariul. Un lucru este cert: își va lua indemnizația de „vice” al CJ. Cam două luni, cât estimează Bojin că va mai sta în funcție.

Robu vrea sa puna camerele video pe… boschetarii din autobuze!

Ce poate fi mai minunat, dimineața, când mergi la serviciu cu tramvaiul, decât un damf de aurolac sau unul de transpirație, care te trezește instant? Se întâmplă pe mai multe linii din Timișoara, dar primarul Nicolae Robu spune că nu Poliția Transporturilor este soluția, deși aceasta își face treaba în limita posibilităților… umane.

Balul vanatorilor de la Buzias, cel mai mare eveniment de acest gen din Banat

Ospăț tradițional, meniu special, muzică de petrecere, tombolă cu nenumărate premii, distracție, dar și… povești vânătorești. Toate acestea și multe altele îi așteaptă pe participanții la Balul Vânătorilor de la Buziaș. Evenimentul devenit deja tradițional, fiind la a XV-a ediție, va avea loc sâmbătă, 28 februarire, la Complexul Hotelier Parc.

Marian Vasile a revenit pe scaunul de vicepresedinte al CJ, Bojin n-a comentat

Liberalul Marian Constantin Vasile s-a întors la conducerea Consiliului Județean Timiș. Înghesuit între Florian Zanfir, căreia i-a luat locul, și Călin Dobra, acesta s-a așezat în zona șefilor instituției. Asta, deși nu mai departe de luni președintele Titu Bojin spunea că nu va reveni pe funcție.

Fantana cu lumini si apa de pe Bega se face! Se cauta solutia cea mai buna pentru… tasnitori

Nu se lasă și vrea neapărat să facă fântâna cu jocuri de lumini și apă pe canalul Bega. Asta, pentru că a promis-o în campania electorală și pentru că, susțime primarul Nicolae Robu, această instalație extravagantă ar urma să revitalizeze întreaga zonă a Parcului Catedralei. Totul, fără să împiedice navigația.

„Il Goleador” Robu face din nou ravagii pe teren! / VIDEO

Opt goluri într-o săptămână, după o pauză competițională de peste trei ani! Cea mai mare pasiune a primarului Nicolae Robu rămâne fotbalul, care „bate” până și muzica rock. Tras pe tușă de ceva vreme din cauza unor accidentări, edilul a revenit în forță pe teren și nu s-a putut abține să nu anunțe pe toată lumea. Și cum altfel, decât pe Facebook!

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că miercuri, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei pe strada Intrarea Doinei, inclusiv la punctul termic de pe această stradă, pentru lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă, din fonduri private. Vor fi afectate blocurile cu patru etaje dar și blocurile turn (P+10) din zonă, care sunt alimentate

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Ranetti (p), Glad (p), Kiriac (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Eneas (p), Regele Carol I nr.30, Bd. Cetății (p), Calea Bogdăneștilor (p), Aprodu Movilă, Banu Mărăcine, Zalău (p), Balta Verde (p), I. Pop Reteganul, orele 9 – 17, str. Prutul, Mureș (p),

Top