Stirile din ziua: 9 februarie 2015

Fara Victor Ponta, deputatii au decis: Elena Udrea poate fi arestata!

Fara Victor Ponta, deputatii au decis: Elena Udrea poate fi arestata!

Deputații au votat, luni seară, în favoarea ridicării imunității Elenei Udrea! DNA a solicitat acest lucru de șase ori, atât pentru începerea urmăririi penale, cât și pentru arestarea fostului ministru al Dezvoltării. Înainte de vot, Udrea le-a spus colegilor săi că astăzi este vorba de ea, dar mâine poate fi rândul oricăruia dintre ei. Premierul Victor Ponta a lipsit de la vot.

Nuferi si traseu pentru biciclete in Parcul Padurice! Reabilitarea costa 1,1 milioane de euro

Peste 1,1 milioane de euro și mai multe luni de muncă – de asta va fi nevoie pentru ca Parcul Pădurice să se transforme într-o oază de verdeață cu două lacuri, traseu pentru biciclete și echipamente de fitness. Urmează să fie stabilită, prin licitație electronică, firma care se va ocupa de modernizare și apoi… să vină primăvara. Lucrarea este promisă de anul trecut de primarul Nicolae Robu.

S-a stabilit cat costa sa fii membru PNL: fix 3 lei / luna!

PNL face ordine în registrele contabile. Co-președintele Vasile Blaga a anunțat, luni, că auditul financiar al fostelor organizații județene ale PNL și PDL s-a încheiat. A fost stabilit, de asemenea, nivelul cotizației și urmează să înceapă discuțiile cu creditorii PNL. ACL a rămas cu datorii de peste 2,7 milioane de lei după campania prezidențială din 2014.

lenau

Cumnata si tatal deputatului Grindeanu ar trebui sa se pregateasca de concurs pe post!

Ministerul Educației scoate la concurs toate cele 42 de funcții de inspector școlar general. În prezent, cei care le ocupă sunt numiți prin ordin de ministru. Timișul și Caraș-Severinul sunt în „portofoliul” familiei deputatului Sorin Grindeanu: cumnata acestuia e șefă în Timiș, iar tatăl, în județul vecin.

Drept la replica

Regret că sunt nevoită să dau din nou drept la replică unor publicații din Timișoara, care ar fi trebuit să cunoască realitatea. Pasmatex nu mai este condusă de mine și nici nu sunt acționar majoritar. Pasmatex a rămas printre puținile țesătorii din țară și singura din Timișoara, iar pe segmentul ei a rămas singurul producător

Perchezitii la ADR Vest, dar si la casa de schimb si hotelul Strelitia!

Procurorii DNA au făcut, luni dimineată, cinci percheziții în Timișoara. Descinderile au avut loc la Agenția de Dezvoltare Regională V Vest, dar și la mai multe firme din oraș, totul în cadrul unui dosar legat de folosirea fondurilor europene. UPDATE: Percheziții similare au avut loc la 23 de adrese din București și județele Caraș-Severin, Ilfov, Teleorman și Timiș. Acuzațiile sunt de fals și infracțiuni împotriva intereselor financiare ale UE.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Drubeta (p), Eneas (p), Glad (p), Ana Ipătescu, Calea Șagului, Fructelor, Bujorilor (p), orele 9 – 17; Grabați – ferma 4 Smithfield, SP ANIF, orele 9 – 17; Giroc – str. Naturii 47, orele 9 – 14; Beregsău Mare, orele 10 – 16;

Top