Stirile din ziua: 18 februarie 2015

Munteanu, Bolbos si Craciunescu ies de dupa gratii! Vor sta in arest la domiciliu

Munteanu, Bolbos si Craciunescu ies de dupa gratii! Vor sta in arest la domiciliu

Contestația depusă de cei trei foști șefi din IPJ Timiș la prelungirea mandatului de arestare preventivă a fost admisă, miercuri seară, de Curtea de Apel Timișoara. Magistrații au decis schimbarea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Adrian Orza, despre unii colegi din CL: se inspira de pe Google si vor doar sa se auda vorbind

Consilierul local Adrian Orza e mirat de proiectele propuse, în ultima perioadă, de colegii săi. Fostul viceprimar e convins că sursa de inspirație, pentru unii dintre ei, este… Google! Orza crede că e nevoie de mai multă modestie în rândul aleșilor locali, care ar trebui să se concentreze asupra problemelor orașului, nu la ce dă bine pe hârtie.

La PSD Timis se fac intai alegeri in filiala, apoi pregatiri pentru „localele” din 2016

Încă nu are conducere aleasă democratic, așa că la PSD Timiș nu se pune deocamdată problema desemnării unor candidați pentru alegerile de anul viitor. Nici măcar vicepreședintele CJ Timiș, Călin Dobra, nu poate spune dacă se va regăsi pe listele pentru „locale”, dar lucrurile se vor limpezi în primăvară.

Orza: Nu Robu e de vina pentru felul in care arata Piata Libertatii

Consilierul local independent Adrian Orza nu e prea încântat de modul în care se conturează Piața Libertății, dar spune că nu primarul Nicolae Robu este de vină pentru lipsa vegetației. Orza crede că degetul ar trebui îndreptat către cei care au întocmit proiectul și l-au depus fără să ia în calcul problema spațiului verde.

Ponta, brav urmas al lui Basescu; de la frate si ginere la cumnat, socru, mama si sora

Cu toate că aparent sunt cei mai mari adversari politici din câți s-au văzut pe aceste plaiuri, între Victor Ponta și Traian Băsescu a existat dintotdeauna o legătură mai mult sau mai puțin vizibilă. Am mai scris-o și în campania electorală, adevăratul urmaș al lui Băsescu este Victor Ponta și nu altcineva.

Primarul Nicolae Robu: „Nu garantez decat pentru mine, fiinta umana este foarte complexa” (I)

La aproape trei ani de mandat, Nicolae Robu recunoaște că a găsit în Primăria Timișoara o situație mai rea decât se aștepta după câștigarea alegerilor. Nu prea are regrete, nu se teme de DNA și câștigă, în continuare, mai mult din postura de profesor universitar. În plus, nu s-a hotârât încă dacă va candida și în 2016. În partea a doua a interviului, care va apărea joi, Robu vorbește despre relația cu Titu Bojin și frații Cristescu, despre ce îi spun oamenii când îl opresc pe stradă și despre ce îl deranjează cel mai tare.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Constantin Brâncoveanu, Lidia (p), Panselelor (p), Muzicescu (p), Mureș (p), orele 9 – 16; Săcălaz (p), orele 9 – 16; Criciova, orele 9 – 18; Bacova (p), orele 8 – 18; Hitiaș (p), orele 8 – 16.

Top