Stirile din ziua: 3 februarie 2015

Avertizare de calatorie pentru Slovenia

Avertizare de calatorie pentru Slovenia

Ninsori, polei și vânt foarte puternic – asta îi așteaptă, în următoarele zile, pe cei care se deplasează către Slovenia. Ministerul Afacerilor Externe anunță că traficul pe autostrăzile din Slovenia este deschis, dar va fi semnificativ îngreunat din cauza căderilor abundente de zăpadă.

Elena d’Arc, fecioara din Plescoi, fata cu Inchizitia (DNA si SRI)

Aprig dezbătut pe toate părțile și de toată lumea, mi-am zis că nu prea are rost să-mi mai dau cu părerea despre show-ul mediatic întreținut în ultima vreme de „cel mai onest politician” român. Dar prea e mișto ce se întâmplă ca să nu mai intervii câte puțin, chiar și de pe o terasă. Mai ales că, luni, doamna în cauză a confirmat ce scriam în precedentul articol. Și anume, că e pregătită să-și tragă „fusta morții” și să purceadă la război.

Liberalii l-au chemat inapoi, senatorul Ehegartner le-a dat cu flit

Liberalii au spus, în repetate rânduri, că nu vor să-și reprimească foștii membri care au părăsit partidul în favoarea unei alte grupări politice. Senatorul de Timișoara Petru Ehegartner este unul dintre cei care au ales să plece spre PLR, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. Deși ar fi fost invitat să revină în PNL, el a refuzat oferta.

Omagiu (ex)conducatorului iubit, Constantin Ostaficiuc

La oră de mare sărbătoare, pregătindu-se să ajungă din nou la butoanele puterii, cei din aripa PDL a noului PNL nu-l uită pe cel care le-a fost „baci” până în urmă cu ceva timp. Exact, e vorba de Costi Ostaficiuc, cel care se autointitula „Brandul” politic al Banatului, atât de munte, cât și de șest.

Rata in franci elvetieni, platita in monede! Protestul anti-CHF a ajuns si la Timisoara / FOTO

Un timișorean și-a plătit, marți, o parte din rata în franci elvețieni în monede de 10 și 50 de bani. Omul a venit la bancă „înarmat” cu o pungă de plastic în care avea firfiricii și spune că aceasta este forma sa de protest, pentru că acum trebuie să plătească aproape dublu decât în momentul în care a luat banii. Duminică, în Piața Victoriei, ar putea avea loc și un miting al celor cu credite în franci elvețieni.

Stadionul de 5.000 de locuri a migrat in… Calea Buziasului! Baza CFR nu mai e o solutie

Primăria va construi un stadion de 5.000 de locuri, doar că nu în zona bazei sportive CFR, de la Gara Mare. Deși anunțată ca sigură acum trei săptămâni, arena s-a mutat deja în cealaltă parte a orașului! Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu și, oricum, totul este momentan doar pe hârtie.

Luna iubirii la Teatrul National: 25 de spectacole in 28 de zile!

Teatrul Național Timișoara dedică întreaga lună februarie gesturilor de dragoste. Toate marile povești de iubire „spuse” pe scena timișoreană vor fi jucate în următoarele săptămâni, într-un ritm care unora li s-ar putea părea infernal. De fapt, nu e decât o dovadă de iubire în plus… față de spectatori și de teatru.

aquatim

Fara apa rece la Ianova si Sag

Aquatim anunță că marți, 3 februarie, între orele 8 și 13, va fi întreruptă furnizarea apei în Ianova, iar miercuri, 4 februarie, între orele 8 și 16, în Șag, pentru spălarea rezervoarelor de înmagazinare a apei și a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Liviu Rebreanu (p), Macedonski, Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Eneas (p), Gh. Ranetti, Kiriac, Snagov, Oglinzilor nr. 3, sc. F, Ana Ipătescu, Calea Șagului, Fructelor, Bujorilor (p), orele 9 – 17; Sînandrei nr.46 (fost PECO), Criciova, Dumbrava, Buziaș (p), Beregsău Mare (canton CFR), Sâmpetru

Top